|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Theogil I
|
Post subject: Další z dotázků Posted: 10:44 20. Mar 2008 |
|
|
Rád bych se zeptal jestli tohle platí nebo jak moc se to změnilo ... zdroj NWNWIKI ... oficiální encyklopedie. Pokud je to změněno, jako že asi ano, je někdo ochoten to zveřejnit, jak si to vlastně stojí?
1 round = six seconds
1 turn = 1 minute (10 rounds)
1 game hour = 2 minutes (2 turns or 20 rounds) - by default only, module creators may change it
1 game day = 24 game hours / 48 minutes (48 turns or 480 rounds)
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: Další z dotázků Posted: 10:47 20. Mar 2008 |
|
|
Mam za to, že hodina ve hře, je deset minut real, ne? Z toho si vodvodíš kolik je herní den a víc věcí bohužel nevím 
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Další z dotázků Posted: 10:57 20. Mar 2008 |
|
|
skarbi wrote: Mam za to, že hodina ve hře, je deset minut real, ne? Z toho si vodvodíš kolik je herní den a víc věcí bohužel nevím  Jasně, ale pokud by tohle platilo a byl zachován poměr pak by tah byl 5min. a to není. Popravdě jde mi o specifikaci tahu jako základní jednotky kouzel ... ten se nějak prazvláštně vymiká a já veverka zvědavá se snažím dobrat k tomu jak. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: Další z dotázků Posted: 11:04 20. Mar 2008 |
|
|
vsak to si muzes i spocitat  staci si stopnout trvani kouzla a pak vydelit poctem kol/tahu, kteremelo trvat. jinak 6 a 60 by melo sedet.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Další z dotázků Posted: 11:07 20. Mar 2008 |
|
|
melvik wrote: vsak to si muzes i spocitat  staci si stopnout trvani kouzla a pak vydelit poctem kol/tahu, kteremelo trvat. jinak 6 a 60 by melo sedet. Když v mém případě dvě stejná kouzla pokaždé trvají jinak  snažil jsem se zjistit jaký je idealní stav věcí ... děkuji za odpověď.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Další z dotázků Posted: 11:17 20. Mar 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Na Thalii je to:
1 round = 1 kolo = sest vterin 1 turn = 1 minuta (10 rounds) 1 herni hodina (1/6 realne hodiny) = 10 minut = 10 turns = 100 rounds = ... 1 herni den (1/6 realneho dne) = 24 hernich hodin = 4 realne hodiny = ...
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Další z dotázků Posted: 11:17 20. Mar 2008 |
|
|
kucik wrote: Na Thalii je to:
1 round = 1 kolo = sest vterin 1 turn = 1 minuta (10 rounds) 1 herni hodina (1/6 realne hodiny) = 10 minut = 10 turns = 100 rounds = ... 1 herni den (1/6 realneho dne) = 24 hernich hodin = 4 realne hodiny = ... Hezký, díky moc.
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Další z dotázků Posted: 11:18 20. Mar 2008 |
|
|
jestlis zkousel darkfire tak ten myslim trva 2kola/lvl, ne jenom 1
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Další z dotázků Posted: 11:19 20. Mar 2008 |
|
|
Zyga wrote: jestlis zkousel darkfire tak ten myslim trva 2kola/lvl, ne jenom 1 Kde co ... mě v tom dělají bordel lagy, někdy se nestačím divit co se děje.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Další z dotázků Posted: 11:34 20. Mar 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Příspěvek od melvika? on žije?! 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Další z dotázků Posted: 11:47 20. Mar 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Krata wrote: Příspěvek od melvika? on žije?!  Sakra to vam to mam porad opakovat? Zadna jmena a zasadne nesundavat cerne bryle. Ted abysme mu hledali novou identitu, nez se to domaknou ty rusky hovorici pani v tesilkach a cernejch bomberech.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Další z dotázků Posted: 11:50 20. Mar 2008 |
|
|
Melvik?!!?!?! *zaraženě se zarazí a hlavou narazí*
Počkat...hmm....Quote: ...ten se nějak prazvláštně vymyká a já veverka zvědavá se snažím dobrat k tomu jak. ...něco mě napadlo:
"Šel jsem po lesní cestě a potkal jsem veverku zvědavou." *zkusmo, jestli slovo veverka je oním mystickým spouštěčem a pozemní veverka se opět záhadně vynoří*
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: Další z dotázků Posted: 15:09 20. Mar 2008 |
|
|
A je to v prcicich. Prisly na to 
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Další z dotázků Posted: 16:46 20. Mar 2008 |
|
|
melvik wrote: A je to v prcicich. Prisly na to  Rád vidím , natrhám oříšky....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Další z dotázků Posted: 17:38 20. Mar 2008 |
|
|
Šak neboj se, Melviku, já své náhle a nečekaně nabyté moci a tvého podmíněného reflexu nebudu zneužívat a neplánuji na každém rohu tohoto zatraceně rohatého fóra zmiňovat slovo "v*****a".  Nevyužiji této skvělé příležitosti, jak obohatit diskuse tvými jedinečnými příspěvky a vhodně zasazenými reakcemi....i když....přeci jen...pro jednou...nebude se to opakovat...moc často...dovolte mi....*pousměje se* VEVERKA!
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|