|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Krata
|
Post subject: Podtemno - obchody Posted: 18:28 27. Jan 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Prodavač oblečení na trhu - po zvolení odpovědi, chci nakupovat se nic neděje Prodavač oblečení ve městě - nic neprodává (tyhle dvě jsou důležitý, můj krasavec si nemůže sehnat plášt  ) Prodavač léčiv na trhu - to samé jako u oblečení, po zvolení odpovědi se nic neděje Slévárna - neprodávaj zbraně ani zbroje, jen přehoze na zbroje 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Podtemno - obchody Posted: 18:16 30. Jan 2008 |
|
|
Nešli by lektvary hromadit jako před tim? aby byla možnost nakoupit těch lektvarů 10? Jesli to jinde je tak v podtemnu ne 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Podtemno - obchody Posted: 21:13 30. Jan 2008 |
|
|
Melo by to byt vsude, napis, kde presne to neni.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Podtemno - obchody Posted: 21:14 30. Jan 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
V obou chramech (.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Podtemno - obchody Posted: 07:06 31. Jan 2008 |
|
|
Ve všech chrámech i obchodech 
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Podtemno - obchody Posted: 15:12 04. Feb 2008 |
|
|
Nechtěl sem zakládat novej topic tak to dám sem.. nešel by skřetímu veliteli v podtemnu ubrat trochu jeho síly, docela si partičku drowů podá.. bral bych kdyby zabil jednoho až tři po boji, ale on zabije celou partu po jedný ráně
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Podtemno - obchody Posted: 18:01 04. Feb 2008 |
|
|
prodavač lektvarů nemá lektvar na dex
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Podtemno - obchody Posted: 00:49 09. Feb 2008 |
|
|
Ve slevarne se neda prodat zadna ruda, vykupuje tam jenom invalid item a ty sem este nenasel kde se daj sehnat.
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Podtemno - obchody Posted: 20:46 10. Feb 2008 |
|
|
hej děláte si srandu? tak obchody jsou opraveny, ve slévárně v drowskym městě je už víc zbraní.. ale Katany pořád nejsou, proč!! 
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Podtemno - obchody Posted: 09:39 12. Feb 2008 |
|
|
nutně potřebujem něco na spaní jinde než ve městě - ať už je to kotlík, funkční stan, nebo sem tam stacionární ohniště - s tímdle nastavením únavy nemáme šanci se nikam dostat, když při 30ti procentech musíme obracet abysme došli zase domu
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Teesha
|
Post subject: Re: Podtemno - obchody Posted: 10:59 12. Feb 2008 |
|
|
souhlasím, včera na výpravě jsem kvuli tomu málem umřeli a to jsme měli v plánu proniknout ještě dál... pokud máme objevovat, musíme být schopni, takhle je vzdálenost co mužeme prozkoumat od města odvislá od únavy, ne od schopností
_________________ Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Podtemno - obchody Posted: 11:24 12. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ja bych za tim spis hledal bug v narustani te unavy. Vcera jsem zbezne ten script prosel a mam z toho trosku smiseny pocity. Rozmisteni ohnist myslim Liuk uz dela. Stan by nebyl zadny problem udelat, ale nedovedu odhadnout, co by to udelalo s nastavenim.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Podtemno - obchody Posted: 12:02 12. Feb 2008 |
|
|
Stan, stan!!! jo !! Ja se s nim taham uz vod druhy urovne a zatim se mi hodil akorat na prespani v tom duergarim pajzlu
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: Podtemno - obchody Posted: 12:21 12. Feb 2008 |
|
|
Zrovna stny jsou v podtemnu docela naprd. Vítr tam nefouká a prší jen když v Karathě jdou hromadně na malou... Spíš kdyby nějaký povolání (hraničář  ) mělo schopnost jednou za rest rozdělat ohniště kdekoliv. To by bylo fajn
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Podtemno - obchody Posted: 12:32 12. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
OneHeart wrote: Zrovna stny jsou v podtemnu docela naprd. Vítr tam nefouká a prší jen když v Karathě jdou hromadně na malou... Spíš kdyby nějaký povolání (hraničář  ) mělo schopnost jednou za rest rozdělat ohniště kdekoliv. To by bylo fajn Mno, to mi prijde jako dobrej napad. Ale trochu to drhne na tom, ze Ranger udela taboriste, vychrape se a muze udelat dalsi.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|