|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|
Author |
Message |
Kiri
|
Post subject: Neustale lagy a pady Posted: 16:42 15. Feb 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Tak nevim, ale posledni dobou je to celkem casto..teda aspon mne seto zda...najednou znihe nic padne server (hra). Vsiml, sem si, ze je to nezavysle na poctu hracu IG. Copa to na to kaslat, ale jediny co pak zustane je pozice na mape kde sem se priblizne pohyboval, ale bohuzel prijdu o vsechny ostatni veci co sem za tu dobu od logu nasel, sebral, utratil atd..vcetne XP zlataku a mam pocit, ze i skillu.
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Neustale lagy a pady Posted: 16:50 15. Feb 2008 |
|
|
Pokusime se vyladit zatez serveru zpusobenou systemy a pokud to nepomuze, tak bych zacal uvazovat o upgradu serveru. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Neustale lagy a pady Posted: 16:52 15. Feb 2008 |
|
|
Rejty wrote: Pokusime se vyladit zatez serveru zpusobenou systemy a pokud to nepomuze, tak bych zacal uvazovat o upgradu serveru.  upgradu serveru?! opet? tenhle snad neni starej ani rok, mozna rok. to musi udrzet prece....a nemusis se hned xichtit 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
liuk
|
Post subject: Re: Neustale lagy a pady Posted: 18:52 15. Feb 2008 |
|
 |
WB Thalie |
|
|
Prověřte script na třesení. Přijde mi že funguje takto: Při vstupu do lokace první postava spustí script a na ní se uloží instrukce ke třesení (třeba náhodně jednou za minutu) .. jenže to na ní zůstává .. projde takto pár lokací a následuje nonstop zemětřesení (doslova).
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Neustale lagy a pady Posted: 19:51 15. Feb 2008 |
|
|
Ja taky uz zaznamenal vcelku dobre lagy a to mam paradne pripojenie, takze nieco natom bude. Praveze si myslim, ze ten server neudrzi taky napor hracov, aky byva v hre a to iste stale pribudaju nove veci jak lokace tak systemy a to este nebezi craft. Ja by som to videl aj na ten novy server. Ono ked nas je tu tolko teraz a kazdy prispeje troskou tak by z toho mohla byt riadna masina a hadam zas na dlhu alebo vecnu dobu pokoj s lagmi.
Len by sa mal k tomu vyjadrit niekto kompetentnejsi, kto sa v serveri a tych systemovych veciach vyzna lepsie.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Neustale lagy a pady Posted: 20:38 15. Feb 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
no pohled cloveka, ktery je pripojen v pilsfree prakticky primo na optice: pozoruju to samy, hlavne ve vecernich hodinach, kdy je ve hre vic lidi, server proste nestiha... lagy urcite nejsou zpusobeny spatnou konektivitou, protoze se pripojuju po vnitrni siti a ne pres inet
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Neustale lagy a pady Posted: 22:22 15. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Muj nazor je, ze nektery scripty zerou vic, nez by nutne musely.
Zemetreseni je vec jina, kouknu na to.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Neustale lagy a pady Posted: 22:51 15. Feb 2008 |
|
|
Aznar wrote: no pohled cloveka, ktery je pripojen v pilsfree prakticky primo na optice: pozoruju to samy, hlavne ve vecernich hodinach, kdy je ve hre vic lidi, server proste nestiha... lagy urcite nejsou zpusobeny spatnou konektivitou, protoze se pripojuju po vnitrni siti a ne pres inet  jako clen KRK, musis vedet, ze nejsem o moc dal, mozna bych rekl i bliz nez ty...ale zrovna lidma si myslim, ze to neni...pac denska to padlo a bylo jich tam sotva deset...
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|