|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|
Author |
Message |
Darien
|
Post subject: Rybolov Posted: 23:14 10. Feb 2008 |
|
|
Chtěl bych požádat asi za všechny rybáře - bylo by možné mírně zvýšit šanci na úspěch ulovení (v základním nastavení?) Rybolov se samozřejmě zlepšuje s každou chycenou rybou, jenže když lovíte deset minut a ani jedna, je to opravdu moc.
Jako alternativa zabití zvířete pro maso je to nebe a dudy a lidi pak jdou akorát zabít do lesa jezevce na maso... šlo by tu základní pravděpodobnost přeci jen trošku zvýšit?
Díky.
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Rybolov Posted: 23:35 10. Feb 2008 |
|
|
Sem jeste nevidel rybare kterej chyta ryby jako kdyz je taha z akvaria jednu po druhe(kdyz tedy nepocitam ty co tahaj kapriky o vanocich z kadi).To by ho to asi brzo prestalo bavit  .To nastaveni uz je tu delsi dobu a zatim si nikdo nestezoval...
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Rybolov Posted: 00:36 11. Feb 2008 |
|
|
Já nevím, proč to hned hnát do extrému, já jsem nepsal jednu za druhou, já psal - trošku..
A nestěžoval? Stěžuje si každej, s kým o tom ve hře mluvím. taky si všimni, kolik lidí ještě rybaří...
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Rybolov Posted: 02:04 11. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
To rybareni tu v nezmeneny podobe funguje aspon rok.
Vzdy bylo dost tech, kteri rybarili. Nevim proc ted najednou by melo byt spatne a uplne nanic.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Rybolov Posted: 03:04 11. Feb 2008 |
|
|
Tak já nevím, asi píšu turecky nebo tady narážím na nějakou osobní ješitnost?
Kde jsem napsal, že je rybaření špatně a že je úplně na nic??? Já jsem si dovolil po té, co jsem se o tom bavil s několika lidma, napsat, jestli by se to nedalo trošku pošoupnout. To bylo všechno. Protože to ve srovnání s ostatními činnostmi působí hodně zpomaleně.
Tak nechápu, proč je oheň na střeše.
Top |
|
MaSo
|
Post subject: Re: Rybolov Posted: 08:38 11. Feb 2008 |
|
|
No zpomaleně.... zkus si promluvit s Helmem...ja furt lovim a stahnu asi každe desáté zvíře  ...takže když mam hlad tak se určitě víc zapotím při nahánění 10 medvědů než ty při sezení 10 minut u rybníčku...v klidku popíjet pivo  ..ja sem rybařil před craftem a když přežiješ ty začáteční nezday tak pak to pujde ráz naráz...vzpoměn si na Forresta Gumpa jak chytal krevety... 
_________________ Peace & Love
Helm z rodu Hornů zvaný ,,Lovec" - Starý alkoholik, lovec veterán, všude a přitom nikde.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Rybolov Posted: 08:47 11. Feb 2008 |
|
|
Rybolov je nastaveny dobre, funguje tak uz dlho. Som proti znizovaniu narocnosti.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Rybolov Posted: 12:03 11. Feb 2008 |
|
|
Inu, slovo DM bude zákon:) Kdyby aspoŇ líp braly při dešti nebo tak:))
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: Rybolov Posted: 16:03 11. Feb 2008 |
|
|
kdyz za 10 minut nechytíš rybu tak máš zatracenou smůlu. I s rybarenim 0% tu rybu chytis vetsinou castejc nez po deseti minutách. Me se rybareni docela líbí tak jak je...
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Rybolov Posted: 18:04 11. Feb 2008 |
|
|
OK ok...
nicméně, až budou mít kluci opravený bugy, mohl by se rybolov vylepšit. Jednak je škoda nevyužít toho, že je spousta různých vodních toků a já bych byl pro, aby různé vody nabízely různé ryby a jiné věci (co já vím, mušle, části oděvu, klidně i mapu k pokladu), a ty ryby a maso z nich by mohlo mít rozličné vlastnosti. Takhle každý maso léčí, ale já myslím,ž e nějaká ryba by mohla být na jed, jiná na něco jiného...
nebo to tu je a já na to zatím nepřišel? Taky možný.
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: Rybolov Posted: 18:31 11. Feb 2008 |
|
|
jo nad tim už sem taky uvažoval. Bylo by skvělý přidat víc itemů ,které se dají vytáhnout. Třeba zetlelá duergaří hlava nebo prstýnek +20 AB proti duergarům a podobný věcičky  A nebo šance třeba 0,01% že vytáhneš zlatou rybku, která ti splní tři přání.
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Rybolov Posted: 20:21 14. Feb 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
o zlate rybce jsem uz take kolikrat premyslel.... treba by mohla byt na tri pouziti a mohla by umet nejaky lehky boost nebo malou sumu penez....neslo by o nic progresivniho ale spise by to byla takova funny zalezitost...tak uz jen kvuli male sanci ji chytit... 
_________________ nwn
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|