|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|
Author |
Message |
Darien
|
Post subject: VRRRk - a kamenná kůže Posted: 20:18 17. Feb 2008 |
|
|
Zdravím. Vrrrk je jedna z voleb pro výběr přítelíčka pro druida. Když na něj hodím kamennou kůži, nijak se to na něm (narozdíl od jiných zvířat) graficky neprojeví. Kolem Lítého vlka třeba obíhá takový šutr, kočky jsou pokryty kamennou srstí....
Můžete mi prosím potvrdit nebo vyvrátit (a pak tedy opravit) to, že v tu chvíli na něm ta kamenná kůže opravdu je a funguje? Nemám to jak poznat. A hlavně pak graficky nepoznám, že mu spadla.
Díky.
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: VRRRk - a kamenná kůže Posted: 20:20 17. Feb 2008 |
|
|
otestuj to v boji a poznáš to hned 
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: VRRRk - a kamenná kůže Posted: 20:42 17. Feb 2008 |
|
|
Kdyz se kouknes pri boji do vypisu, tak tam se ti odecita celkovej pocet kamenky...
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: VRRRk - a kamenná kůže Posted: 20:57 17. Feb 2008 |
|
|
Vida, to jsem si nevzpomněl. Tak já to otestuju a uvidíme:) Ale stejně mně překvapuje, že kolem jednoho vlka to kouzlo běhá a kolem druhýho ne:)
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: VRRRk - a kamenná kůže Posted: 21:30 17. Feb 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
klem tech vetsich monster poletuej balvan..misto aby byli ze sutru...aspon to neni tak jednotvarny
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: VRRRk - a kamenná kůže Posted: 02:34 18. Feb 2008 |
|
|
Tak jsem kontroloval ten výpis a jeví se to, jako by na NPC VRRRK vážně ta kamenka nefungovala. Může mi to nějaký DM potvrdit?
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: VRRRk - a kamenná kůže Posted: 08:07 18. Feb 2008 |
|
|
Kdyz budu v hre tak se ti nato kuknu.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|