|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 15 posts ] |
|
Author |
Message |
kokosak
|
Post subject: Slezina v Brně Posted: 09:42 15. Feb 2008 |
|
|
Toš hoj vespolek! U přiležitosti bliže nespecifikovane radostne udalosti si dovoluju pozvat šecky z Brna a okolí (třeba takovej Přerov *mrkne*) na pátek 29. kol šesté na slezinu do Brna. Dalši udaje (jako podnik, postýlky pro ne-uplně-brňáky a pododně) upřesnim dle toho kolik se nam tu sleze zajemcu. Možete to brat jako takej předmejdan k temu v sobotu s připadnym hromadnějšim přesunem posleze ;D Tak. Kdo dorazí? *hlásí se* A nebude to enem z Thalie, někdo z EQ teš dorazi.... třeba ja Ať žije copy/paste.... hi hi hi
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Teesha
|
Post subject: Re: Slezina v Brně Posted: 10:17 15. Feb 2008 |
|
|
Pokud se v práci nic nevyvrbí, tak se za váma asi mrknu  ))
_________________ Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Slezina v Brně Posted: 10:39 15. Feb 2008 |
|
|
Teesha wrote: Pokud se v práci nic nevyvrbí, tak se za váma asi mrknu  )) Humpf to jako v pátek slezinka v Brně a v soboto jatýrka v Plzni to je na mě trošku příliš, škoda, že se to tak nějak blbě zcuklo na obě akce už nemám žaludek, játra, ledviny a ostatní orgány.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Slezina v Brně Posted: 10:43 15. Feb 2008 |
|
|
Theogil I wrote: Teesha wrote: Pokud se v práci nic nevyvrbí, tak se za váma asi mrknu  )) Humpf to jako v pátek slezinka v Brně a v soboto jatýrka v Plzni to je na mě trošku příliš, škoda, že se to tak nějak blbě zcuklo na obě akce už nemám žaludek, játra, ledviny a ostatní orgány. Jako spravnej trpaslik bys tydle prebytecny organy vubec nemel resit 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Slezina v Brně Posted: 10:46 15. Feb 2008 |
|
|
Lord_Berserk wrote: Theogil I wrote: Teesha wrote: Pokud se v práci nic nevyvrbí, tak se za váma asi mrknu  )) Humpf to jako v pátek slezinka v Brně a v soboto jatýrka v Plzni to je na mě trošku příliš, škoda, že se to tak nějak blbě zcuklo na obě akce už nemám žaludek, játra, ledviny a ostatní orgány. Jako spravnej trpaslik bys tydle prebytecny organy vubec nemel resit  Tak jinak, já bych je možná neřešil, ale místní sbory dobrovolných pořádkových sil by se asi dost divili, kdy mě pak v sobotu chytli ... přece jen je to do Plzně pěkný lán cesty a to se nedá po probdělé noci bezpečně zvládnout.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Slezina v Brně Posted: 10:55 15. Feb 2008 |
|
|
Másla Nemusime jet přes noc a nemusiš se vožrat..... dyš neceš. Konkrétně já pojedu v čoko a džusicich. *mrkne*
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Slezina v Brně Posted: 10:58 15. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
kokosak wrote: Másla Nemusime jet přes noc a nemusiš se vožrat..... dyš neceš. Konkrétně já pojedu v čoko a džusicich. *mrkne* Ja toho prcka vazne nikdy nepochopim. 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Teesha
|
Post subject: Re: Slezina v Brně Posted: 10:58 15. Feb 2008 |
|
|
jako obvykle...
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Slezina v Brně Posted: 11:41 15. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Tak se mnou určitě nepočítat
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Slezina v Brně Posted: 16:27 15. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Hm, no jiny datum by se mi teda hodilo lepe.. jinak v brne bych se mozna pridal i v ten patek, ale prece jen pak jet v tu sobotu do te Plzne... nevim nevim.. co treba o tyden pozdeji a treba ctvrtek.. Brno je prece mesto studentu, a studneti na vikendy nebudou v te kupe smogu (...odjizdeji do horsiho smogu v Ostrave  )
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Slezina v Brně Posted: 16:35 15. Feb 2008 |
|
|
nomis_b wrote: Hm, no jiny datum by se mi teda hodilo lepe.. jinak v brne bych se mozna pridal i v ten patek, ale prece jen pak jet v tu sobotu do te Plzne... nevim nevim.. co treba o tyden pozdeji a treba ctvrtek.. Brno je prece mesto studentu, a studneti na vikendy nebudou v te kupe smogu (...odjizdeji do horsiho smogu v Ostrave  ) To je sice hezký, ale nestudenti zase musí v pátek do práce, to je prašť jak liskni.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Slezina v Brně Posted: 08:22 18. Feb 2008 |
|
|
Taaakže vocad enem dva? Tedy jeden a půl... je hele, a samý holky. Teda *zahihňá se* holky... holek taky jeden a půl. Hi hi hi. Neee, vlastně moment! Si Kačka vezme dovču, ne? *usměje se* Z tebe jeden nic zajímavýho nevytáhne *zazubí se*
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Teesha
|
Post subject: Re: Slezina v Brně Posted: 09:05 18. Feb 2008 |
|
|
kokosak wrote: Taaakže vocad enem dva? Tedy jeden a půl... je hele, a samý holky. Teda *zahihňá se* holky... holek taky jeden a půl. Hi hi hi. Neee, vlastně moment! Si Kačka vezme dovču, ne? *usměje se* Z tebe jeden nic zajímavýho nevytáhne *zazubí se* ale jo...vypadá to, že se ji nezbavím ani cestou do Brna...
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Slezina v Brně Posted: 14:02 18. Feb 2008 |
|
|
Takže to bude třikrát thalijská holka.. i kdyš to slovní spojení nebude sedět úplně ani na jednu.  Těšim 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Slezina v Brně Posted: 11:38 21. Feb 2008 |
|
|
Pořád ještě optimisticky doufám, že tu ulovím na Brněnský sraz nějakého dalšího ex-quilibriáka. Takže, pokud se snad najde nějaký váhavec.... tudle je současný seznámek EQ nicků co dorazí, dle pořadí přihlášenosti: kokosak Braenn Akira Kačka, a.k.a. Akira 2 Ikkie Jája CZE Magnumik KaTo Nif bezúčtové stvoření ojta sciorp 75%, srab Samuel ??? Yohan
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 15 posts ] |
|