Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 13:51 18. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 166 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Next

Kouzelne vaky se snizenim vahy...
Nechci, je to hloupost. 23%  23%  [ 8 ]
Chci, ale s omezenim 1 na postavu. 54%  54%  [ 19 ]
Chci, neomezene. 9%  9%  [ 3 ]
Je mi to jedno. 6%  6%  [ 2 ]
Jine reseni (napsat). 9%  9%  [ 3 ]
Total votes : 35
Author Message
 Post subject: Kouzelne vaky na snizeni vahy
PostPosted: 12:17 20. Feb 2008 
Šlechtic
 WWW  ICQ  Profile

Jachym wrote:
- Velmi VELMI mi a nejen mě chybí vaky pohlcení váhy. Bohužel tažná zvířata jsou dobrá na to že jdu sekat drevo a nebo kopat - ale dex buildy neunesou ani svoje nářadí, jsou okamžitě přetížený - takto vyřadíte všechny postavy co jsou na obratnost a postavy na sílu budou ve velké výhodě. Budu muset časem prodat i deku !!! Já neříkám že ty vaky musí být hned přímo v Karathe, ale někde trochu dostupně by být měli - třeba u půlčíků v Doubkově (ty také nic neunesou) alespoň ty na 20 a 40%

Tenhle odstavec mě upřímně rozesmál :lol:
Chudák dex build ,kterej si neinvestoval nic do síly je teď celej špatnej že nic neunese :lol:
Já bych se naopak velmi, VELMI přimlouval, aby se vaky beztíže ve hře už vůbec neobjevily...
Jachym wrote:
4.-Také se mi zdála ta stará Thálie víc pohodová, takové ty stálice se jistě najdou i tady . Nová Thálie je krásná , hezká krajina a atd , ale na staré se mi velice líbil craft - byl jsem udiven že tak uspěšný craft předěláváte.

Craft se předělává, protože ten předchozí byl horší než špatnej :)
/pardón za spam :)

Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI?
PostPosted: 12:34 20. Feb 2008 
Rytíř
 Profile

OneHeart:
Tenhle odstavec mě upřímně rozesmál :lol:
Chudák dex build ,kterej si neinvestoval nic do síly je teď celej špatnej že nic neunese :lol:
Já bych se naopak velmi, VELMI přimlouval, aby se vaky beztíže ve hře už vůbec neobjevily...

Můžeš odůvodnit proč ? To nemůžeš , neumíš ,nemáš argumenty , ale já své tvrzení umím podložit :
1. Ve staré Thalii byli a každý předpokládal že budou i nadále , tak jak je to na jiných modulech - (Nebo ať jdou ušít v craftu a bude vše v pohodě)
2. Nikde nebylo avízováno - POZOR dejte si body do síly jinak nemáte naději, nic neunesete - to by tu asi moc druidů neběhalo a já bych si udělal silového hraničáře.
3. O mne až tak ani nejde - má postava může kopat , sekat drevo , nosit velký štít , takže asi tušíš že i když jedu na dex tak sílu mám,ale tu Thalii to strašně ochudí , proč nemohou mít i postavy na obratnost dvoje i troje oblečení?? Stan , deku,
protože by ho už neunesli (to nebude moc RP vypadat)? Neřežte větev na které sedíte, jen ať je Thalie
pestrá.

PostPosted: 12:47 20. Feb 2008 
Šlechtic
 WWW  ICQ  Profile

ale noták, nic osobního ale:
1. Je to špatná, nevyvážená věc. Že na jiných modulech nejsou soudný WB aby je tam nechali sem vůbec nepatří. Kvůli tomu tu jsou muly/pašíci (což je i IC mnohem uvěřitelnější a hezčí ;) )
2. Tohle je avizováno už když si rozhazuješ bodíky do abilit při tvorbě postavy (turn brain on)
3. Na jiným serveru jsem hrál čaroděje se silou 8 a vysvětli mi jak je možný, že unesl šatů třeba 15? A k tomu hromadu knih?
(váha šatů stejná jako tady) Chteš u sebe tahat celej šatník? Fajn,ale už u sebe neutáhneš sto liber polínek...
A na závěr můj oblíbený argument: Thalie je RP svět :)

PostPosted: 12:57 20. Feb 2008 
Urozený
 Profile

OneHeart wrote:
A na závěr můj oblíbený argument: Thalie je RP svět :)

A v tom se právě pleteš a hrubě .... Thalie je totiž fantazi RP svět a ani já nechápu proč by měl třeba mágův batůžek ve fantazi hře chybět. Být tu může a nemusí. Nevím kdo ti dal právo soudit WB ostatních modulů a vůbec všech a tvrdit že dávají někam něco co tam nepatří. Vůbec mi přijde, že máš tendenci nám říkat, že to co mi si myslíme a to jak mi hrajeme je špatně a to mi nepřijde správné. Nikdo z nás ti taky neomlací o hlavu věci jež nás ve tvých přízpěvcích přivádí k usilovnému kroucení hlavou. Myslím že by se mělo zachovat jakési dekorum vyjadřování ... vyzkoušej spíše jednat o tematu než o člověku jež to tema píše a jež je ti hráčsky nepříjemný.

Dík T.

PostPosted: 13:01 20. Feb 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Ja ti to rad oduvodnim.
1. To ze byly ve stare Thalii neni argumentem, aby tu byly i nadale. Ve stare Thalii bylo take mnozstvi chyb a neznamena to, ze je bude opisovat o do nove. V jinych modulech mas mnoho dalsi veci, ale to opet neznamena, ze budou i na Thalii.
2. A to vazne musi byt upozornovano, ze postavy s malou silou nic neunesou? Prijde mi to celkem samozrejme. A ze by ubyli druidi? Tuhle dedukci nechapu.
3. Proc by nemohly mit treba patero obleceni? Vzdyt to obleceni vazi jednu libru. A ze postava, ktera si nedala jedinej bodik do sily, na zadech nebude stale nosit stan a nekolik zbroji. Prijde ti to vazne tolik proti eRPee ze nekdo, kdo ma misto rukou paratka nebude na hrbetu nosit celej karavan?

A nakonec, par duvodu proc to skutecne zrusit.
Je to znevyhodneni silovych postav, ktere musi hodne investovat do sily, aby neco unesly. Naprosto to rozvazuje system, kdyz u sebe kazdej muze nosit stovky liber jako nic. Od toho jsou zvirata a silne postavy.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

PostPosted: 13:06 20. Feb 2008 
Šlechtic
 WWW  ICQ  Profile

zde je tedy veřejná omluva za mé vyjadřování :roll:
Jen mě trochu irituje, když někdo napíše nedostatek své postavy jako obecný problém serveru, který je třeba nějak vykompenzovat ;)

PostPosted: 13:35 20. Feb 2008 
Rytíř
 Profile

Pro OneHeart:
1.- Spam je tady zakazanej a ty mi tady spamuješ a nedomokraticky kritiziješ
můj osobní názor, který asi přece jenom mohu mít . S tou silou to není až tak jen můj problém já body v síle mám. A vždy si dokážu pomoci jinak.
2.- Hraju přez dva roky NWN a s tím RP a přirovnáváním k real světu mne dostáváte do kolen.
Jeden všem velmi známý DM z jiného modulu jednou při diskusi o ztížení a omezení hry napsal:
"Tohle presne mi pripadne jako klasicky priklad toho, jak konkretne jsou schopni HCRP hraci pohrbit modul diky tomu, ze vzhledem ke svymu HCRP zamereni dokazou sami pro sebe a pro vsechny ostatni navrhovat a odhlasovat tezka omezeni jenom proto, ze pak bude hra bliz k nejake pofiderni "realite". Omezeni, ktera pulku z nich samych nakonec po case znechuti a odejdou hrat jinam."
Nemám co dodat.
Dál v diskusi nepokračuji založ na to jinej topic a tam se můžeme o RP vyřádit.
Omlouvám se pokud jsem někoho urazil.

Post subject: Re: Kouzelne vaky na snizeni vahy
PostPosted: 14:03 20. Feb 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Ono v podstate s tymi baglami je jeden problem a to, ze je totalna blbost aby naka postava mala 10-20 baglov so snizenim vahy 100%. A take postavy tu pobehovali pred wipom. A to je prave ten problem, ked niekto zneuzije co sa da, musi sa kvoli tomu vymyslat obmedzenie. :?

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

PostPosted: 14:04 20. Feb 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

@ Jachym
O jakem spamu prosim mluvis? Me to vazne nejak uslo.
Nevsiml jsem si zadne kritiky tvoji osoby. Pouze tve kritiky cizich. Moznost rici svuj nazor ci kritiku je jednou z vymozenosti demokracie. ,,nedemokraticky kritizujes" mi proto prijde jako dost zvlastni slovni spojeni.
Nikdo se tady neohanel realitou a nevim, kdes to vytahnul. Cele je to o vyvazenosti systemu a tyhle batohy to dle meho nazoru dost narusuji.

@Theogil
Pojem "RP svět" podle me neni protikladem pojmu "fantazi RP svět".

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

PostPosted: 14:07 20. Feb 2008 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Mne by ten bagl se snizenim vahy nevadim, kdyby mohla mit postava u sebe jen jeden. Nosit desitky tehle baglu je hnus...

PostPosted: 14:16 20. Feb 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

tyhle bágly byly vedlejším produktem nesmyslnýho kraftu, kterej byl celej vo tunách materiálu a zboží
všichni doufáme, že novej kraft vo tomdle nebude a že se po těch pitomejch báglech nikomu nebude stejskat
a jestli nějaká postava neunese svoji vejbavu, tak musí buď část vyházet nebo chodit zpomaleně...jak prosté :mrgreen:
většina mejch postav mívala sílu 8 a poradila si všude bez báglů, tady pár tahala ale zas jenom kvůli tomu kraftu, jestli to jiný postavy nedovedou, nebude to asi chyba systémová ale mezi židlí a klávesnicí :wink:

PostPosted: 14:16 20. Feb 2008 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Pridal jsem hlasovani o batozich...

PostPosted: 14:18 20. Feb 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Rejty wrote:
Pridal jsem hlasovani o batozich...

imho předčasně, uvidí se podle kraftu, jak bude tunově náročnej
do kraftu sem proti

PostPosted: 14:30 20. Feb 2008 
Urozený
 Profile

Rejty wrote:
Mne by ten bagl se snizenim vahy nevadim, kdyby mohla mit postava u sebe jen jeden. Nosit desitky tehle baglu je hnus...

Stojím za tebou, protože za a) souhlasím a za b) až bude někdo něco házet trefí prvně tebe, teda pokud si nečupneš. Hlasuji pro jeden batoh postavě v němž by si mohla tahat svoje krámy jak uzná za vhodné.

PostPosted: 14:32 20. Feb 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Theogil I wrote:
Rejty wrote:

Stojím za tebou, protože za a) souhlasím a za b) až bude někdo něco házet trefí prvně tebe, teda pokud si nečupneš. Hlasuji pro jeden batoh postavě v němž by si mohla tahat svoje krámy jak uzná za vhodné.

:wink: Jop!

Erik The Viking

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 166 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]