|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|
Author |
Message |
Jachym
|
Post subject: PRASE a tažna zvířata Posted: 02:20 24. Feb 2008 |
|
|
Tak jsem si koupila jako vzorná občanka Thálie na nošení břemen v Doubkově prasátko. I hrdě jsem s chrochtáčkem vyrazila do lesů posbírat nějaké plody a nějakou staženou kůži hodit na jeho silná záda. Těšila jsem se, že i já budu stále bez zátěže běhat a pracovat a vepříček bude skladovat. Realita - jak z hororu , naprosto nepředstavitelně a nepochopitelně jsem o prasátko přišla . NPC mají u sebe dalekohledy a mobili? Seberte jim je . Mne nevidí ale prasaátko to klidné zvířátko zaregistrují na neuveritelnou dálku asi půl lokace , okamžitě si vzájemě zavolají mobilem asi a vrhnou se na něj - néé na mne, která jich tam jistotně všechny potom v nepříčetném vzteku všechny pomorduje , ale na to nebohé prasátko. Ale já to hlídala a viděla že po něm jdou tak šup skočila jsem s prasátkem do vedlejší čisté lokace kde byli jen kamaradské NPC . Neee šli po něm všichni. No nebudu to popisovat . Jenom vím že i ostatním známým na Thallii byli sežrány prasátka či muly. Žádám aby se mě tito taky zastali a potvrdili má slova, že to tak je. //Doufám že se s tím něco urgentně udělá protože toto má být řešení za onu hromadu báglů v invu , ale nějak to nefunguje !!! Jen blázen udělá jednu chybu 2x , víc si ho nekoupím a ušetřím 100 zlatých.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: PRASE a tažna zvířata Posted: 02:27 24. Feb 2008 |
|
|
A ty se divíš? Takové uzené vepřové mmmmm 
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: PRASE a tažna zvířata Posted: 11:10 24. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Ne má pravdu, nepřátelská NPC fakt útočí nendřiv na tažné zvíře než na postavu 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: PRASE a tažna zvířata Posted: 12:23 24. Feb 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
jj taky se mi to parkrat stalo 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: PRASE a tažna zvířata Posted: 13:25 24. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jestli to spravne chapu, tak jsi hranicar, coz znamena, ze nektera puvodne nepratelska zvirata se k tobe chovaji pratelsky. Nektera ale i presto utoci - to je normalni stav. Pokud tedy takove zvire zautocilo na tvoje prase a prase se s nim zacalo prat, stala se pro nej nepratelskymi i vsechna ostatni zvirata - to je take normalni stav. Zvirata logicky jako prvni utoci na nejslabsiho clena party. To je nejzakladnejsi taktika, ktera se uspesne uplatnuje uplne vsude. I v prirode si napriklad vlci vyberou nejslabsi kus ze stada a ten strhnou.
S mulou jsem toho tak jako mnoho jinych nachodil spoustu, takze jak tomu predchazet: 1. Drzet si zvire blizko u sebe. 2. Cistit pred nim cestu. 3. Nenechat ho s nicim bojovat - ono se ostatne do boje ani moc nezene.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: PRASE a tažna zvířata Posted: 13:52 24. Feb 2008 |
|
|
Aha, tady je asi problém já už to chápu proč ta komunikace vázne. Ty to tam v tom příspěvku rozebíráš ale premisa , jádro toho problému je jíný. Tvůrce odstranil hromadu batohů v invu ( to je samozřejmě v pořádku takový měl záměr) a nahradil je tažnými zvířaty jako POMOC a náhradu hráčům. A TENTO záměr se evidentně NEPOVEDL,(nic se neděje to je normální) takže je to potřeba zpravit a bude vše OK. Prosím chápeš to? Já Ti to mohu vysvětlit i podrobněji, ale možná už to chápeš Kucíku. /prostě asi bude nejlepší všem zrušit interakci s tažným zvířetem a nechat interakci jen novemu majiteli/
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: PRASE a tažna zvířata Posted: 14:15 24. Feb 2008 |
|
|
Eeee a kde je ta chyba? To ze potvory utocej na prase driv nez na tebe? To ze na prase vubec neco utoci?
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: PRASE a tažna zvířata Posted: 14:27 24. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ne, zvirata na noseni nakladu tu nejsou jako nahrazka batohu. Nosna zvirata tu v nezmenene podobe funguji bez vetsich problemu uz vice nez rok a byla hojne vyuzivana. Nevidim duvod menit neco, co se osvedcilo. Asi kazdemu se zpocatku stalo, ze mu mulu/prase/brouka/medveda/vola/velblouda/nevimcojeste zabili. Proste jde jen o to naucit se zvire pouzivat.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: PRASE a tažna zvířata Posted: 14:35 24. Feb 2008 |
|
|
A mimoto to můžeš využít třeba k sestavení party. "Hledá se ozbrojený doprovod pro karavanu..." 
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|