Post subject: Pohltenie zranenia-zelezna plna platova zbroj
Posted: 19:07 24. Mar 2008
Mistr
Chcem sa spytat ako je to s pohltenim zranenia... ked bojujem s kopcovymi obrami tak : hodi kamen-zranenie pohltim ... pribehne ku mne a udre ma-zranenie uz nepohlcujem .... Nechapem od coho to zavisi... myslel som ze to pohlti vsetky typy zranenia okrem magickych .. ale ak sa nemylim obor ma tupe zraneni, nic magicke ... Dakujem za vysvetlenie ..
*plna platova zelezna ma pohltenie zranenia +1 (pohlti 5 zivotov)
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
Post subject: Re: Pohltenie zranenia-zelezna plna platova zbroj
Posted: 19:11 24. Mar 2008
Mistr
ahaaa ... takze maju vyssi .. dobre uz chapem .. dakujem
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
Users browsing this forum: No registered users and 32 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum