|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
igor
|
Post subject: Deka Posted: 19:58 15. Mar 2008 |
|
|
Nefunguje mi deka. Rasa pulčík, mam tu obyč deku (asi ta nejlevnější od Vetešníka). Dam použít a nic se nestane (jen natahnu ruce že používam předmět). Deka zůstává v invu.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Deka Posted: 12:01 16. Mar 2008 |
|
|
No to jsem zjistil už před asi 3-4 týdny a nikde to nepsal , prodej jí a kup si pořádnou na 6 políček a nešetři ,ta už funguje. A nebo potom obnošenou ponožku od orca třeba od Berseka a máš to jako spacák (sory) .
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Deka Posted: 12:37 16. Mar 2008 |
|
|
2Jachym: Ale mam zkušenost že ta nejlevnější je i nejhezčí  ) Takže tady má cenu šetřit. A spát v Berserkovo ponožce... to by nebyl spacák ale spíš hadrová rakev 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Deka Posted: 18:54 16. Mar 2008 |
|
|
Hele igore, kdys to naposledy rikal neco v tom smyslu "Nwn uz instalovat nebudu"?  co tak ctu tak ti to zas moc dlouho nevydrzelo 
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Deka Posted: 19:24 16. Mar 2008 |
|
|
Zyga wrote: Hele igore, kdys to naposledy rikal neco v tom smyslu "Nwn uz instalovat nebudu"?  co tak ctu tak ti to zas moc dlouho nevydrzelo  to instalovala ségra 
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: Deka Posted: 19:59 16. Mar 2008 |
|
|
jo Igor to zase za 3 tejdny odinstaluje, bude řikat že nikdy hrát nebude a za měsíc to tam bude mít znova.. už se to takhle opakuje skoro 2 roky tak to neni nic novýho 
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Deka Posted: 20:00 16. Mar 2008 |
|
|
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Deka Posted: 20:39 16. Mar 2008 |
|
|
pepa48 wrote: jo Igor to zase za 3 tejdny odinstaluje, bude řikat že nikdy hrát nebude a za měsíc to tam bude mít znova.. už se to takhle opakuje skoro 2 roky tak to neni nic novýho  Nekecej a oprav tu deku  Pač bez deky je to nehratelný a Human_wreck se mě pořád ptá kde jí mam.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Deka Posted: 01:58 17. Mar 2008 |
|
|
Ono by chtelo predelat i ten model prutu, pac ho male postavy nemuzou pouzivat...
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Deka Posted: 16:55 17. Mar 2008 |
|
|
Sorrow wrote: Ono by chtelo predelat i ten model prutu, pac ho male postavy nemuzou pouzivat... rybaření je zábava pro velké 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Deka Posted: 18:17 17. Mar 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: Sorrow wrote: Ono by chtelo predelat i ten model prutu, pac ho male postavy nemuzou pouzivat... rybaření je zábava pro velké  To ma bejt jako vtip?Jestli jo, tak to pis do zavorek na konci at se taky zasmeju 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Deka Posted: 21:22 17. Mar 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nejakej trouba ji v obchode nastavil na nekonecnej prodej. Predpokladam, ze podobne je to s nefungujici hromaou lebek a podobnyma predmetama.
Kdyz na neco takoveho narazite, hlaste, kde jste to nasli. Kdyz vam to DM da znovu z palety, bude to uz fungovat dobre. Zvazuju az bude chvilka casu udelat misto, kde se ty veci spravi samy.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Deka Posted: 01:26 18. Mar 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
mam pocit ze nefaka vecina veci u vstupu do sveta...tam nejdou ocilka aa podobny....zrejme
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Deka Posted: 01:35 18. Mar 2008 |
|
|
A zas ty obchody, to uz je jak ohrana deska.Naprava je na ceste, jen se k tomu musi postavit nekdo jinej, nekdo kdo neni zrovna na dovolene 
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Deka Posted: 01:38 18. Mar 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Sorrow wrote: A zas ty obchody, to uz je jak ohrana deska.Naprava je na ceste, jen se k tomu musi postavit nekdo jinej, nekdo kdo neni zrovna na dovolene  obchody, byli uz prohlaseny za spravene, ne? Tak mi napada, dkyz sem ted v razi, kdy prijde dalsi wipe? az se vsecko sladi *prileje krapet ohne do rozhoreneho lesa*
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|