|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 15 posts ] |
|
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: dílny Posted: 01:01 22. Apr 2008 |
|
|
kucik tu myslim psal o výlevkách, které by měly být součástí alchymistických dílen. hledal jsem ji v dílně v karathě (západní brána, nedaleko h.) ale nenašel.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: dílny Posted: 05:26 22. Apr 2008 |
|
|
este sem je tam nestih dat  , musim se domluvit s rejtym o se tyce povrchu a s photerem co se tyce podtemna 
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: dílny Posted: 09:06 22. Apr 2008 |
|
|
mně stačí poslat script k tý výlevce, alchymista u nás už má svoji dílnu, přidám mu ji tam a vo Hagolskýho se postarám taky
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: dílny Posted: 09:27 22. Apr 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
photter wrote: mně stačí poslat script k tý výlevce, alchymista u nás už má svoji dílnu, přidám mu ji tam a vo Hagolskýho se postarám taky Je to proste usable placeable (to zni hrozne) s tagem tc_vylevka. Nic vic v tom neni. Jako appearance jsem pouzil takovej lavor zapustenej trochu do zeme (chvili jsem zvazoval dat tam hajzl), ale s tim si asi vyhrajes vic.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: dílny Posted: 09:40 22. Apr 2008 |
|
|
ok, plcbl najdu ňákej sexy a votaguju 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: dílny Posted: 09:53 22. Apr 2008 |
|
|
photter wrote: ok, plcbl najdu ňákej sexy a votaguju  Hele a nebude to otrok se jmenem Vylevka, ze ne? Sakra... ale to vlastne neni vubec blbej napad. Tak by slo jednoduse udelat toho testovaciho otroka...
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: dílny Posted: 11:52 22. Apr 2008 |
|
|
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: dílny Posted: 12:33 22. Apr 2008 |
|
|
photter wrote: Prave proto... S tim me napadla takova otazka k diskuzi: Co kdyby se po vypiti lektvaru vratila prazdne flaska? Ma to radu nevyhod a jednu vyhodu. - V invetari vas budou otravovat prazdny flasky a posleze je nekdo zacne zahazovat na zem a svinit server. + Alchymiste nebudou muset kupovat nove a nove flasky, ktere stejne moc nestoji.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: dílny Posted: 13:07 22. Apr 2008 |
|
|
kucik wrote: S tim me napadla takova otazka k diskuzi: Co kdyby se po vypiti lektvaru vratila prazdne flaska? Ma to radu nevyhod a jednu vyhodu. - V invetari vas budou otravovat prazdny flasky a posleze je nekdo zacne zahazovat na zem a svinit server. + Alchymiste nebudou muset kupovat nove a nove flasky, ktere stejne moc nestoji. asi to neni bezpodmínečně nutný, ale pokud se ti do toho chce... když se budou vracet ty samý co kupujem jako prázdný, hodilo by se.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: dílny Posted: 13:07 22. Apr 2008 |
|
|
no, vzhledem k tomu, že každej chlastá ty nejmenší léčivý lekvary po tunách, je to spíš vopruz to mě vede k otázce - pročpa sou ty větší léčivý lektvary tak cenově odskočený ? dokážu to pochopit u fullhealu a snad i u critical wounds, kde vypití lektvaru může odvrátit smrt či rozhodnout výsledek boje ale proč ten nepoměr GP/HP u minor, moderate a serious ? jestli vám to připadá půvabný, že po každý větší potyčce se parta zastaví a každej do sebe naleje 20 - 30 lektvarů, tak mě to příde spíš připitomělý navrhuju aby se flaška dala recyklovat jen u alchymisty, tzn. po nepodařeným pokusu se obsah vyleje do výlevky a flaška se dá použít zas, lektvary vypitý jinde by se spotřebovaly i s flaškou, pochybuju, že by někdo po boji sbíral prázdný flašky nebo dokonce během boje vracel vylemtaný do báglu
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: dílny Posted: 13:10 22. Apr 2008 |
|
|
photter wrote: to mě vede k otázce - pročpa sou ty větší léčivý lektvary tak cenově odskočený ? dokážu to pochopit u fullhealu a snad i u critical wounds, kde vypití lektvaru může odvrátit smrt či rozhodnout výsledek boje ale proč ten nepoměr GP/HP u minor, moderate a serious ? jestli vám to připadá půvabný, že po každý větší potyčce se parta zastaví a každej do sebe naleje 20 - 30 lektvarů, tak mě to příde spíš připitomělý To se ptas na spatnem miste... 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: dílny Posted: 13:31 22. Apr 2008 |
|
|
photter wrote: no, vzhledem k tomu, že každej chlastá ty nejmenší léčivý lekvary po tunách, je to spíš vopruz to mě vede k otázce - pročpa sou ty větší léčivý lektvary tak cenově odskočený ? dokážu to pochopit u fullhealu a snad i u critical wounds, kde vypití lektvaru může odvrátit smrt či rozhodnout výsledek boje ale proč ten nepoměr GP/HP u minor, moderate a serious ? jestli vám to připadá půvabný, že po každý větší potyčce se parta zastaví a každej do sebe naleje 20 - 30 lektvarů, tak mě to příde spíš připitomělý navrhuju aby se flaška dala recyklovat jen u alchymisty, tzn. po nepodařeným pokusu se obsah vyleje do výlevky a flaška se dá použít zas, lektvary vypitý jinde by se spotřebovaly i s flaškou, pochybuju, že by někdo po boji sbíral prázdný flašky nebo dokonce během boje vracel vylemtaný do báglu též mám pocit, že systém cen je mírně diferentní  ale tvrdilo se, že se má komplet předělávat, tak to zatím nechme. pokud by ze strany odpovědných čunitelů byl zájem, rád s jeho nastavením pomohu.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: dílny Posted: 13:36 22. Apr 2008 |
|
|
Slo by jen o craftove lektvary. U ostatnich to fakt delat nebudu. Dozvedel jsem se, ze to neni potreba, to jsem chtel slyset. Bezva.
Udelam to kdyztak jen u testovacich otro...totiz zvirat.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: dílny Posted: 13:58 22. Apr 2008 |
|
|
kucik wrote: Slo by jen o craftove lektvary. U ostatnich to fakt delat nebudu. Dozvedel jsem se, ze to neni potreba, to jsem chtel slyset. Bezva. jj, cena flašek není příliš zatěžující (a eště by se správně měly vyplachovat a tak...). spíš je tíživá ta cena vyšších katalyzátorů, jak jsem psal dříve. nešlo by vyrobit nějaké testovací katalyzátory s nižší cenou, které by pro výrobu fungovaly jako skutečné, ale třeba by nebyly persistentní (tj. po restartu by vyrobené lektvary zmizely) nebo tak něco?
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: dílny Posted: 15:23 12. May 2008 |
|
|
problem ceho se to tykalo by mel byt vsude vyresen  osatni je spis do napadu.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 15 posts ] |
|