Dneska jsem vlezl v Gruberiku do magske veze a radosti, ze sem nasel dalsi misto se svitkama jsem kouknul do te knihovny(jeste bejvala Rastorova) dostal hned odpor a letel do podsveti Do opravy te knihovny tam nikdo nekoukejte
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
mno to bude tim, že se tam Rastor asi přesunul z Karathy a před wipem sám upozorňoval v rozhovoru, že nemá rád zloděje a když kdokoliv šáhl na jeho knihovnu, tak byl pak neúprrosný, mno a asi to tak zůstalo do teď
On je tam jen interier stejnej.Mag uz je tam jinej. Na Rastora si pamatuju od prvopocatku, hlavne na ty vtipky ostatnich ,,hele, podivej se mu do knihovny, ma tam nake super knizky,,pak timestop a nasledna deporatce dolu
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
Mě se po tom timestopu jednou povedlo i do toho golema párkrát bouchnout )
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko"drakobijec a bijec drakobijců"- drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Super , no mne tam honil ten golem nebo co to je už v únoru a psal jsem si o tom s nějakým DM , co byl ve hře , teda vůbec o nic nejde , já mu zdrhl-a To jen tak pro informaci.
Všetky chyby treba pisat na forum, ked ich napisete DM v hre tak ich moze zabudnut alebo nema nato priamy vplyv aby to opravil. Takze zbytocne to hlasite do DM kanala v hre (ako to niektori zvyknu robit), piste to najlepsie hned na forum.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum