|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|
Author |
Message |
Rejty
|
Post subject: Na jake remeslo se tesite nejvice? Posted: 13:16 16. Apr 2008 |
|
|
Na jake remeslo se tesite nejvice?
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Na jake remeslo se tesite nejvice? Posted: 13:42 16. Apr 2008 |
|
|
Dal jsem klenotníka ... nikdy jsem ho nedělal a vždy jsem záviděl těm co umí udělat ty krásné šmuky se spoustou užitečných věcí ... na toho se těším moc ... jinak asi na druhém místě bych dal kovář umění obojího.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Na jake remeslo se tesite nejvice? Posted: 14:03 16. Apr 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Dal jsem klenotnika. nevim, cim se jeste budu zabyvat, treba nakonec zustanu jako profesionalni alchymista Nejvice vsak mam rad crafteni zbrani a zbroji. Ale jelikoz momentalne hraju kouzlici povolani, asi bych to mel jen na prodej a nemel z toho zadny uzitek.. imho... Na ty tezky prace jsou u nas dole otroci 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Na jake remeslo se tesite nejvice? Posted: 14:29 16. Apr 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Přemejšlel sem co by mohla kněžka dělat.. určitě by se mi líbila výroba zbraní a zbrojí, ale jako kněžka sem dal očarovávání  , taky by mě zajímala tesařina.
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Na jake remeslo se tesite nejvice? Posted: 14:32 16. Apr 2008 |
|
|
Já hlasoval pro krejčovinu, neboť každej správnej mnich by měl umět vyšívat 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Na jake remeslo se tesite nejvice? Posted: 15:53 16. Apr 2008 |
|
|
všechna, která budou mít logiku a budou hratelná - Sandra by měla být pokračovatelkou Lucie.... No uvidíme...Do ankety jsem napsal tesaře,ale skutečnost se pozná podle toho, co tvůrci vymyslí
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Na jake remeslo se tesite nejvice? Posted: 17:21 16. Apr 2008 |
|
|
Kdybych tu mohl-a hrát tak by Menhiri moc ráda dělala krejčí (jako jedna její známá Dona) a nebo ještě lukaře -šípaře. Kdyby se tu mohlo dělat i více řemesel tak ostatní jen trošinku - třeba alchymistů jen základy atd.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Na jake remeslo se tesite nejvice? Posted: 17:33 16. Apr 2008 |
|
|
nebyl by katův pomocník nebo hrobař ?
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
steel_martin
|
Post subject: Re: Na jake remeslo se tesite nejvice? Posted: 18:42 16. Apr 2008 |
|
Joined: 17:43 18. May 2007 Posts: 168 Location: Plzeň / Železná Ruda
|
photter wrote: nebyl by katův pomocník nebo hrobař ? Pro podtemno bych ještě přidal "Mistr mučíř"  Ale zvolil jsem alchymistu protože já pokusy rád  .
_________________ Venori'elginn N'Abarn _______________
|
skarbi
|
Post subject: Re: Na jake remeslo se tesite nejvice? Posted: 07:53 17. Apr 2008 |
|
|
Asi by se vod duergara čekala kovařina a podobná fešná práce, ale těšim se na ty bleštivý a drahý kamínky co si budu brousit a opečovávat.... 
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Na jake remeslo se tesite nejvice? Posted: 08:23 17. Apr 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Ja chtel bejt dycky jedine sladek 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Na jake remeslo se tesite nejvice? Posted: 20:31 17. Apr 2008 |
|
|
Davam kovarinu jako hlavni plus relaxacni alchymie, ikdyz verim ze stimpackama me bude zasobovat i mag 
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Na jake remeslo se tesite nejvice? Posted: 21:49 17. Apr 2008 |
|
|
Podle mě by se měla udělat nejdřív platneřina a krejčovina, jsou to takový dvě hlavní odvětví. Plech na sobě nosí ten kdo je na sílu a hadry ten kdo je na obratnost. Alchymie je taknějak nezávislá na povolání, stejně tak jako klenotnictví.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|