|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
photter
|
Post subject: Lodě Posted: 14:44 20. Apr 2008 |
|
|
někudy utíká hláška "má lístek", před chvílí byla xar nabonzovaná jiný postavě, co se nacházela před karathskejma farmama...bohužel sem byl afk, tak nevim přesně kdy
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 16:32 20. Apr 2008 |
|
|
to už sem psal před pár dněma do Revize podtemna myslim
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 17:44 20. Apr 2008 |
|
|
dispecer v cernym pristavu (charaxss) mi nakym zahadnym zpusobem pri ptani na lod do Hagolu prodal listek do toho mesta kam se jezdi ze staryho mesta
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 18:00 20. Apr 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Zyga wrote: dispecer v cernym pristavu (charaxss) mi nakym zahadnym zpusobem pri ptani na lod do Hagolu prodal listek do toho mesta kam se jezdi ze staryho mesta Chaa de cosi  Mesta magie
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 18:41 20. Apr 2008 |
|
|
nepochopitelně tam zůstal starej dialog, s nejbližším fixem pošlu novej
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 16:50 08. Jun 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
tak nejak sem si koupil listek, stoupl si ke stezni a stejnak sem neodplul, chyba je ve mne?
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 17:43 08. Jun 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Tak nejak by to chtelo vedet kam jsi plul, v kolik jsi tam plul, co bylo na listku a u kteryho stezne jsi stal.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 17:51 08. Jun 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
kucik wrote: Tak nejak by to chtelo vedet kam jsi plul, v kolik jsi tam plul, co bylo na listku a u kteryho stezne jsi stal. uz okej, sem stal blbe...nebylo este nutny specifikovat misto, kdyz byla chyba ve mne 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 23:24 08. Jun 2008 |
|
|
Lod z Karathy do Alwarielu, o piatej hodine rano ma chodit pravidelne tato lod, mal som kupeny listok, stal som tam do styroch do siestej a kapitan ani nehlasil odchod lode, na listku sa len odpocitaval cas odjazdu az to nakoniec na nule napisalo "lod jede priblizne v devet" .... a ako pisal kiri, berie ta lod len u stoziaru aj to len na vymedzenom specifickom mieste ... Ak sa da mohlo by sa na toto pozriet co najskor, je to vazne o nervy ked utekate na lod a ona vas jednoducho nezoberie len preto ze stojite o centimeter vedla...a cakat 40 minut real na dalsiu so strachom ze vas opat nezoberie je nic moc pocit ... Dakujem
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 11:45 09. Jun 2008 |
|
|
Kouknu na to, kdyz mi nekdo posle lokaci, ale potrebuju splasit kompa, na kterym spustim tool, protoze...bla bla. Pocitam tak za 14dni.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 18:03 21. Jun 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Mensia chybicka, dnes sme s partou nasadli na lod z Alwarielu do Karathy. Avsak nez sme stihli priplavat (cca par minut pred koncom plavby) tak sa restartoval server. Po restarte plny elanu sme sa logli do hry avsak namiesto v striebornom mori alw/karatha sme sa zrazu ocitli v striebornom mori Kel a hazr/alwariel. Listok sme na tuto cestu nemali tak sme tam ostali trcat asi 3 hodiny nez nas Zorz vytiahol.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 12:19 22. Jun 2008 |
|
|
Jako ze jste byli v uplne jiny lokaci? To fakt nechapu...
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 14:01 22. Jun 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Presne tak, restart nas prehodil.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 19:31 25. Jul 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
uz potreti se mi stalo, ze me lod neodvezla, i kdyz sem byl primo u stezne... a jednou se mi stalo, ze sem se zaseknul na lodi a ta me privezla, az jako kdybych jel az dalsi lodi... nerusim kde je chyba, vetsinou to funguje spravne
edit: ted mi jela lod o hodinu driv nez mela, tak mozna v tom byly ty predchozi problemy s ne/odjezdem
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 20:12 25. Jul 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Aznar wrote: uz potreti se mi stalo, ze me lod neodvezla, i kdyz sem byl primo u stezne... a jednou se mi stalo, ze sem se zaseknul na lodi a ta me privezla, az jako kdybych jel az dalsi lodi... nerusim kde je chyba, vetsinou to funguje spravne
edit: ted mi jela lod o hodinu driv nez mela, tak mozna v tom byly ty predchozi problemy s ne/odjezdem odkud a kam to byla lod ? jak to mame proboha najit takovej bug, kdyz nevime co kde a jak ??
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|