Sorrow wrote:
:lol: Tak to me rozesmalo, ja tu kapucu nasel primo viditelne pod stolem v kramku.Ono kdyz ti to vypadne, tak vetsinou pod nohy.
VYRESENO
Niesom debil, behal som po celom obchode aj za pultom ale ja som tu kapucu proste nevidel, pouzil som aj tab ale nikde mi nic nesvietilo, kebyze mi to hodi pod nohy (pisal som ze nie, cize ja to nevidim) tak by som to zas zdvihol a nepisal otom na fore.
//edti : na podnet Sorrowho zazitku som sa opat prihlasil do hry a prilbu som zas nasiel tam kde som ju predtym nevidel. Aj ked na tom mieste kde bola som behal s faklou, TABoval a hladal no nebola tam... Relog ma fakt nenapadol. Vysledok : VYRESENO
ad Podobne reakcie : prosim citajte pozorne co pisem, oci mam v poriadku, nestal som na mieste a tupo sa obzeral ze kde by to asi mohlo spadnut, cakal som ze to bude podomnou, ustupil som na bok, stlacil tab - nic nesvietilo. Pozorne som hlavu priblizil k monitoru - ziadny objekt na zemi nelezal. Dostal som strach kvoli strate cennej veci. Vypol som hru. Zapol som internet a forum. Napisal problem. Logol sa do hry, prisiel na miesto kde bola na posledy a ta prilba tam uz vazne skutocne bola. (az po relogu)