|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|
Author |
Message |
danielfojt
|
Post subject: obchody ceny Posted: 12:34 29. Apr 2008 |
|
|
jiste to tady uz zaznelo,ale zakoupil jsem v kramku zeleznou plnou platovou,stanovena cena je 38 tisic zlatych,ale kdyz jsem ji zaplatil tak me vzal 44 tisic zlatych,ale jelikoz mam vyjednavani 13,tak me to trochu zarazilo spis jsem cekal ze jeste cenu srazim a ne naopak,tak jak to tedy je?a prosim nekricte name jestli uz to tu nekde je....a reakce byla prizniva:( 
_________________ Dormalhir -- Hrdina na volné noze
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: obchody ceny Posted: 12:36 29. Apr 2008 |
|
|
mám dojem, že se někde psalo, že ta nabízená cena je nejhorší možná, takže tě vzali na hůl, to se stává...ale na přesnou odpověď si počkej od kucika, ja ve scriptech číst neumim 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: obchody ceny Posted: 12:40 29. Apr 2008 |
|
|
V dobroduhove kramku je to ted nake predelane, driv slo jet pres odhad ceny, ted nadhodnocuje pres nadepsanou cenu.
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: obchody ceny Posted: 12:42 29. Apr 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Spravne cena je ta, kterou rika obchodnik a kterou nakonec zaplatis. Je tam chyba, ze to v tomhle kramku najde spatneho obchodnika, proto to spatne urci marzi a napise chybne cenovky na zbozi. Kramek se ted predelava a az se mi dostane do ruky, tak to spravim. Neni to chyba, kvuli ktere by postava nejak prodelala. Koupi to za spravnou cenu, vcetne zapocitaneho odhadu ceny.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: obchody ceny Posted: 13:07 29. Apr 2008 |
|
|
no vidiš, na hůl tě nevzali, akorát si podlehl klamavý reklamě 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: obchody ceny Posted: 19:48 29. Apr 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
tema cenama bych se tam vubec neridil, ve stojanu jsou zelezna kladiva s cenovkou kolem 3k, ale skutecnost je samozrejme jina.
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|