|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
danielfojt
|
Post subject: smrt a oživení Posted: 13:20 20. May 2008 |
|
|
tak prosím chtěl bych byt informován jak je to s oživením postav.zemřel jsem v dungeonu,ale semnou v družině byla Mnehiri a oživila mě,ale i přesto jsem ztratil přes 3500 xp,tak do Pr...e jak to tady funguje,k čemu je to potom dobré takové oživení.na mojem lvl už je to pěkná dřina nahrát 3500 xp...tak žádám aspoň vysvětlení proč to tak je...
_________________ Dormalhir -- Hrdina na volné noze
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 13:23 20. May 2008 |
|
|
pokud jsou penize pak je nejmensi ztrate XP oziveni v chramu, nasleduje klericke vzkriseni a posledni je klericke oziv mrtveho. Nejhur vyjde projiti pres dabla.
Pri ztrate XP se postave ubiraji jen bojove XP. Tudiz smrt zlepsuje pomer bojove / nebojove XP.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 13:30 20. May 2008 |
|
|
původně se přemejšlelo, že budeme postavám za smrt expy naopak přidávat ale je to zneužitelný 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 13:30 20. May 2008 |
|
|
danielfojt wrote: tak prosím chtěl bych byt informován jak je to s oživením postav.zemřel jsem v dungeonu,ale semnou v družině byla Mnehiri a oživila mě,ale i přesto jsem ztratil přes 3500 xp,tak do Pr...e jak to tady funguje,k čemu je to potom dobré takové oživení.na mojem lvl už je to pěkná dřina nahrát 3500 xp...tak žádám aspoň vysvětlení proč to tak je... Mozna by pomohlo misto tech do pr... si poradne precist informace o svete a systemech nez tu hned hulakat. Myslim ze je to tam dost jednoduse popsane aby to pochopil i nekdo jako TY.
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 13:31 20. May 2008 |
|
|
melvik wrote: pokud jsou penize pak je nejmensi ztrate XP oziveni v chramu, nasleduje klericke vzkriseni a posledni je klericke oziv mrtveho. Nejhur vyjde projiti pres dabla.
Pri ztrate XP se postave ubiraji jen bojove XP. Tudiz smrt zlepsuje pomer bojove / nebojove XP. aha tak to potom to kouzlo je k nicemu to je dobre vedet kazdy si radeji zaplati nez by se pachtil zpet pri tak velke ztrate xp....
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 13:32 20. May 2008 |
|
|
Myslim ze je to tam dost jednoduse popsane aby to pochopil i nekdo jako TY.[/quote] hele tak to si odpust,ja bohužel nehraju klerika tak nevim proc bych mel tyhle veci procitat,a pro priste si odpust ty narazky 
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 13:36 20. May 2008 |
|
|
on asi sorrow narazel na to, ze sis to neprecetl a rozcilujes se tu defakto na nas ze to nevis 
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 13:42 20. May 2008 |
|
|
na druhou stranu smrt cloveka trosku vykoleji, takze co sme si to sme si. A ano urcite pokud jsou penize je nejlepsi hledat zkusenou pomoc vyssich knezi v chramech.
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 13:52 20. May 2008 |
|
|
melvik wrote: na druhou stranu smrt cloveka trosku vykoleji, takze co sme si to sme si. A ano urcite pokud jsou penize je nejlepsi hledat zkusenou pomoc vyssich knezi v chramech. no jo uz jsem klidnejsi,ale ona ta ztrata xp hrozne zaboli 
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 13:54 20. May 2008 |
|
|
danielfojt wrote: tak prosím chtěl bych byt informován jak je to s oživením postav.zemřel jsem v dungeonu,ale semnou v družině byla Mnehiri a oživila mě,ale i přesto jsem ztratil přes 3500 xp,tak do Pr...e jak to tady funguje,k čemu je to potom dobré takové oživení.na mojem lvl už je to pěkná dřina nahrát 3500 xp...tak žádám aspoň vysvětlení proč to tak je... velice jednoduchy, kdyby te neozivila, prisel bys vo nakejch 6000. uz chapes jakej to ma smysl?
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 13:55 20. May 2008 |
|
|
Zyga wrote: danielfojt wrote: tak prosím chtěl bych byt informován jak je to s oživením postav.zemřel jsem v dungeonu,ale semnou v družině byla Mnehiri a oživila mě,ale i přesto jsem ztratil přes 3500 xp,tak do Pr...e jak to tady funguje,k čemu je to potom dobré takové oživení.na mojem lvl už je to pěkná dřina nahrát 3500 xp...tak žádám aspoň vysvětlení proč to tak je... velice jednoduchy, kdyby te neozivila, prisel bys vo nakejch 6000. uz chapes jakej to ma smysl? jenze ty jsi tak trasne chytry ze ja si pripadam jako debilek proti tobe,ja nevedel ze to takhle klesne,kdybych to vedel donesli by me do mesta k mnichovi,takze klidek...
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 13:58 20. May 2008 |
|
|
Mas cist forum, neznalost neomlouva...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 14:02 20. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 14:41 20. May 2008 |
|
|
Já se omlouvám , za to mohu já , ano já to četl ale už hned v lednu a teď jsem neměl čas to znovu pročíst, myslel jsem si že to bude ztráta tak 1-2% . Zároveň si myslím že toto nastavení je chybné a zbytečně přísné. Nejde o klerika ale o lidi na serveru. Přemýšlím o tom že udělám o tom anketu - toto téma je totiž nevyčerpatelné a mám v hlavě asi 10 DESET argumentů proč to nějak změnit. Například Menhiri už jen sedí nebo chodí a kecá popřípadě loví bezpečnou zvěř. při ztratě 6250 expů by totiž doháněla ztrátu 12-14 dní tak na to tedy kašlu v životě také nelezu tam kde mohu snadno umřít.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 14:46 20. May 2008 |
|
|
Jachym wrote: ... Já sem třeba skoro na 14. lvlu a chcíp sem zatim jenom jednou kvůli blbýmu duergarovi  Holt nesmíš tolik riskovat a včas poznat kdy jde do tuhýho. Btw. jestli budeš dělat anketu, která se určitě zvrhne ve flejm kterej už tu byl, tak krom 10ti důvodů proč to změnit napiš taky konkrétně JAK to změnit 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|