|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Rejty
|
Post subject: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 19:37 13. May 2008 |
|
|
Predprazdninovy sraz Thalie - cerven 2008Myslim, ze je na case udelat dalsi sraz, od toho posledniho uplynulo dost casu. Navrhnu par terminu, hlasujte v ankete, aby se mohla zamluvit hospoda. Sraz se bude konat v jedne z plzenskych hospudek, asi zamluvime zahradku, preci jen se blizi leto a neni nad to se ozrat venku. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 19:38 13. May 2008 |
|
|
jako vždy si tuhle akcičku nenecham ujít 
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 19:39 13. May 2008 |
|
|
Ja bych rad, kdyby konecne dorazilo i slovenske osazenstvo serveru. 
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 19:41 13. May 2008 |
|
|
nj, tahej slováky do plzně  co tak nějaká morava, ať to nemaj takovou štreku ?
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 19:48 13. May 2008 |
|
|
photter wrote: co tak nějaká morava Morava je moc daleko 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 19:55 13. May 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
photter wrote: nj, tahej slováky do plzně  co tak nějaká morava, ať to nemaj takovou štreku ? je tu moravska vinarna ale nemaji zahradku
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 20:07 13. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Morava neni spatnej napad, obzvlast pokud by to bylo treba vicedenni. Par z nas kocar, nebo masinu ma, takze myslim, ze prijet by nebyl tak velkej problem. Plzenaci by treba taky zvedli rite.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 20:13 13. May 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Tiez som tak trochu Slovak a opat navrhujem Stredovekou hospodu v Brne, do Plzne sa asi urcite tak skoro nedostanem kedze to mam trosicku od cesty, ale je to na Vas.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 20:20 13. May 2008 |
|
|
No niekde v strede cesty by to bolo urcite lepsie. Ako rad by som dosiel aj do Plzne, ale tam je to fakt hoooodne daleko. Take Brno by bola hodne pohoda, akurat v strede aj pre nas zo Slovenska.  EDIT: A ked tak urobit ten sraz asi najskor v sobotu, bo v piatok by sme nestihli dorazit, jedine si zobrat dovolenku. Bo cesta by nam priblizne autom mala trvat tak cca 6-7hodin.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 20:39 13. May 2008 |
|
|
Daanri wrote: ... odkial preboha si ?
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 20:49 13. May 2008 |
|
|
Hele vy chytraci, tak si naplanujte sraz v treba ve Vidni, ja ho planuju v Plzni. 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 20:56 13. May 2008 |
|
|
No ja som zo Ziliny, ale chcel by som zobrat aj ostatnych kamosov a jeden je az z Ruzomberka. Takze vravim by to bolo narocne. Vravim, ze sa pokusime dojst aj do Plzne, len do takeho Brna by to bolo blizsie a Plzenaci by tiez mohli zdvihnut zadky z tej Plzne: 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 20:58 13. May 2008 |
|
|
ok serme nato, s marvinom sa spraskam ako prasa z krabicoveho vina aj doma.  cesta do plzne v najlepsom 7 hodin vlakom, pre danriho teda 13 - 14 hodin, tak to teda vela stastia.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 21:04 13. May 2008 |
|
|
Chytry reci ma dycky kazdej, ale stejne pak musim planovat sraz ja... A proc bych ho planoval v Brne, kdyz to mam do Plzne bliz?
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 21:07 13. May 2008 |
|
|
Rejty wrote: Chytry reci ma dycky kazdej, ale stejne pak musim planovat sraz ja... A proc bych ho planoval v Brne, kdyz to mam do Plzne bliz? Prijdi teda ku nam a ja ti naplanujem taky zraz ze nato nadosmrti nezabudnes, mimochodom neviem kde vidis tie chytre reci ?
|
|
Top |
|