|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
LDamian
|
Post subject: Upravy kouzel - informace Posted: 16:01 26. May 2008 |
|
|
Chci se zeptat, kde jsou sepsane veskere upravy kouzel provedene na Thalii. Protoze treba uprava druidskych blesku tak, ze jdou sesilat jen v interieru jsem nikde napsanou nenasel (byt jsem o ni vedel) a to, ze nejde seslat ledova boure v interieru je pro mne novinka. Take netusim, zda jde seslat v interieru treba boure meteoritu a podobne. Takze prehledl jsem se a nekde to je nebo ty informace chybi?
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Upravy kouzel - informace Posted: 16:03 26. May 2008 |
|
|
A dalsi dotaz. Pokud byla upravena ledova boure tak, ze se v interieru neda seslat. Jak to bude se schopnosti rakshasy sesilat bouri neomezene? Pokud bude toto take omezeno, tak to v podstate tenhle build velmi vyrazne omezi a je treba o tom vedet a pocitat s tim.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Upravy kouzel - informace Posted: 16:06 26. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ja to taky nenasel, takze asi chybi.
To s rashasou jsem nepochopil. Vzdyt rakshasu ani nejde hrat, ne?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: Upravy kouzel - informace Posted: 16:07 26. May 2008 |
|
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Upravy kouzel - informace Posted: 16:25 26. May 2008 |
|
|
Jo ták... to se může upravit.
Ja jsem asi nějak natvrdlej, ale proč jde blesk sesílat jenom v interiéru? Nemělo by to být naopak?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Upravy kouzel - informace Posted: 16:34 26. May 2008 |
|
|
pokud mě paměť nešálí, blesk (lightning bolt) a řetězák (chain lightning) de seslat všude a má jít seslat všude naopak call ligtning (přivolej blesk ?) v interiéru nemá jít
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Upravy kouzel - informace Posted: 16:52 26. May 2008 |
|
|
V tom pripade u ledove boure hlasim bug - nejde sesilat v interieru, ac by zrejme mela jit - boure meteoritu zrejme jde.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Upravy kouzel - informace Posted: 16:56 26. May 2008 |
|
|
Proč mysíš, že by měla jít? Mě je to celkem putna, ale zas ať to pořád nepřehazujem tam a zpátky, protože tohle tam určitě někdo přidal schválně.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Upravy kouzel - informace Posted: 17:20 26. May 2008 |
|
|
kucik wrote: Proč mysíš, že by měla jít? Mě je to celkem putna, ale zas ať to pořád nepřehazujem tam a zpátky, protože tohle tam určitě někdo přidal schválně. To zalezi na tom, zda je to schvalne a zda to ma nejaky rozumny duvod. Kazdopadne jeste nikdo nerekl, jak je to u toho shiftera v promene do rakshasy, ktery ma mit ledovou bouri neomezene - jako svou schopnost. Jinak pokud je ledova boure omezena na interiery z toho duvodu, ze je to boure, tak mne zajima, zda je stejne omezena (nebo bude) i kouzlo meteoricky roj, abych vedel. 
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Upravy kouzel - informace Posted: 18:17 26. May 2008 |
|
|
No nevim jak to myslíte, ale v dnd má druid kouzlo "Svolej blesky" a to funguje jen za předpokladu že je venku zataženo a snad i bouřka... takže jedině proto by to mělo jít seslat venku...
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Upravy kouzel - informace Posted: 19:35 26. May 2008 |
|
|
co se tyce druidskejch kouzel tak tech podle DnD nejde seslat v interieru aspon pulka, kdyby se to zavedlo na thalii byla by to fakt jizda, konec uponku ze "zapleteni" uprostred holy podlahy
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Upravy kouzel - informace Posted: 19:53 26. May 2008 |
|
|
Jenze tim padem by to neslo ani v jeskynich. Tam by se imho melo resit, jestli je to interier/exterier X natural/artificial.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Upravy kouzel - informace Posted: 10:31 27. May 2008 |
|
|
No, o tom jsme už diskutovali jinde, co takový druid ve městě, nicméně to by bylo pěkně blbé, kdyby to bylo omezení na dungeony. Ona je to sice ledová bouře, co padá z oblohy, ale uvědomme si, že to není druidské přírodní kouzlo, že tohle kouzlo umí každej mág nebo zaklínač a je tudíž magický podstaty a zakouzlej ho kdekoliv. Stejně jako třeba fireball. Je to prostě elementární magie.
ÚPonky popínavých rostlin je samozřejmě něco jinýho.
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Upravy kouzel - informace Posted: 01:58 15. Jun 2008 |
|
|
chci se zeptat, jak přesně funguje kamenná kůže? myslel jsem že dává imunitu na nějaký zbraně, ale prasátka mně vesele hlodali i přes ní... pokaždý polkla 10 životů. a i tam bylo nastavený maximum 60 (přičemž na lvl. 7 by mělo bejt 70, ne?) dík
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Upravy kouzel - informace Posted: 02:09 15. Jun 2008 |
|
|
Absorbuje to 10/+5 což je každejch 10 z dmg pro zbraně do +5. Takže pokud tě někdo zraní třeba za 6 životů tak ti to neubere ani život a od těch 70ti se ti odečte 6 bodů (64)... pak tě dá ránu za 17, kamenka pohltí zase max. těch 10, zraní tě to za 7 a odečte se ti těch 10 (54).. až ti ty body dojdou na 0 tak kamenka padne. Prostě z každýho dmg pohltíš 10 životů do celkovýho počtu těch 70ti bo kolik máš. http://nwn.wikia.com/wiki/Stoneskin
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|