|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: Bandité před karathou Posted: 01:09 05. Jun 2008 |
|
|
Na frekventované cestě mezi Ivory a Karathou se potuluje skupina banditů. Což to, to by mi nevadilo (i když tam nemaj moc dobrejch úkrytů). Nepřijde mi ale už běžné, že z 6 banditů jsou 3 kouzelníci, minimálně jeden ovládající smrtící kouzla na jeden neúspěšný save proti DC 20... a že je sesílají z neviditelnosti. A že cizí neviditelnost odhalej jen tak. Opravdu bych si přál, aby ti bandité byli trochu... světštější, klidně drsní rabijáti, ale proč u všech bohů smečka kouzelníků?
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Bandité před karathou Posted: 07:36 05. Jun 2008 |
|
|
Vo svete je nastaveny dynamicky spawn, cize nie vzdy sa tam spawnuje to iste. Mal si smolu a narazil si holt na silnejsiu skupinu banditov.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Bandité před karathou Posted: 07:46 05. Jun 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
jj svine to jsou, uz je to tu rozebirany nekde jinde, ja je od jisty doby radsi obchazim 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Bandité před karathou Posted: 08:31 05. Jun 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: . Opravdu bych si přál, aby ti bandité byli trochu... světštější, klidně drsní rabijáti, ale proč u všech bohů smečka kouzelníků? I kouzelník musí z něčeho žít.Holt každý kouzelník není hodný. 
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Bandité před karathou Posted: 09:08 05. Jun 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jen tak na okraj. Oni se i mají kde ukrýt, nedaleko mívali dokonce docela solidní tábor a myslím, že tam stále je.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Bandité před karathou Posted: 10:03 05. Jun 2008 |
|
|
Daanri wrote: Vo svete je nastaveny dynamicky spawn ... jj, já to chápu, ale v dynamickém spawnu se dá nastavit, jaký typy nepřátel se tam generujou... já měl spíš námitky proti těm kvantům kouzelníků než proti síle. když po postavě střílí nebo k ní běží, dá se s tím něco dělat, ale z invisu koupený kouzlo, kkterý dělá (u mé postavy) 70% smrt, je dost přísná záležitost... Pivo wrote: I kouzelník musí z něčeho žít.Holt každý kouzelník není hodný.  ... jj, stane se, ale proč hned celá smečka a jaká jich musí bejt spotřeba... při známé zášti mágů Azurové věže proti odpadlíkům a podivným existencím mi to přišlo poněkud OOW (out of world)... kucik wrote: Jen tak na okraj. Oni se i mají kde ukrýt, nedaleko mívali dokonce docela solidní tábor a myslím, že tam stále je. už jsem daleko klidnější 
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Bandité před karathou Posted: 10:21 05. Jun 2008 |
|
|
To % zrovna tehlech zoldaku je tam opravdu malinke a uz v drivejsich dobach to tu spousta hracu resila.Pri setkani na mensim levelu je to nemile ale kdyz neutikas a jdes normalni chuzi, tak jsi vzdycky ve vyhode ty jako hrac oproti NPC a tudiz mas tu sanci se obratit a bud jit jinudy a nebo se vratit treba i pro pomoc.Nechci bejt nejak arogantni ale podle mne by byla skoda se ochuzovat o takove moznosti prekvapeni...
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Bandité před karathou Posted: 10:51 05. Jun 2008 |
|
|
Bandita mag a jine obycejne npc magu zacnou kouzlit az kdyz postavu vidi. Maji kratsi viditelnost nez PC, tak postava je vidi drive nez oni ji.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Bandité před karathou Posted: 11:27 05. Jun 2008 |
|
|
Ano Rejty má naprostou pravdu, oni tam stojí na určených pozicích a mají max na sobě TS (opravdové vidění) a nekouzlí , nedavají si invis apod. To je tak ale do chvíle , než tam vběhne první nepozorná postvička a udělá o onen jeden krok víc a oni jí uvidí. Postavička je ale uvidí také, na nic nečeká obrátí se (pokud je rozumná) a prchá zpět. Bandyti se začnou rozlézat po celé mapě a kouzelníci se nakouzlí a jako první si házejí velmi často invis. No a pak si tam naběhneš ty a je to , oni mají ještě invis a sou připravení a ty nemáš šanci. Toť vše , ale neboj uklidním Tě mne také kdysi takto zabili .
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Bandité před karathou Posted: 12:14 05. Jun 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Jachym wrote: ... nj tak tady jsme zas v jiny pohadce, to ze nekdo (a vetsinou nechtene) zatahne pri ustupu NPC k prechodu nebo do jinych pozic, to se bohuzel obcas stava, a v konecnym dusledku to pak odnese nekdo jiny... co se tyce banditu, tak v hidu se kolem nich projit bez problemu da, problem delaji hlavne postavam na nizsich levelech, pro ktery jsou s pomerne velkou pravdepodobnosti smrtelny
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Bandité před karathou Posted: 12:14 05. Jun 2008 |
|
|
ehm, já neřeším sílu spawnu, nebo to, že mně dostanou banditi. řeším logiku spawnu z pohledu světa. ta mi přijde poněkud ... pošramocená. kdyby tam místo tří kouzelníků bylo pět zloduchů jiného druhu, bude to ok... prostě mi přišlo, že je tam překouzelníkováno na to, jak jsou nastaveny pozaďové vztahy v Karathě a okolí (prostě, kde se stále bere takové množství odpadlých mágů na vysokých lvl.?)
EDIT1: osobně bych kouzelníky z toho spawnu vyházel - to jsem chtěl říct.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Bandité před karathou Posted: 12:16 05. Jun 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
DenGrasse: nevim jaky mas level, ale na nizsim je uplne jedno, jestli tam je jeden nebo pet kouzelniku, bud uteces driv nez si te vsimnou nebo umres 
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Bandité před karathou Posted: 12:48 05. Jun 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
-kdysi pamatuju ze moje asi tri levelova postava probihala a uz byla skorem na konci kdyz me "vysoky" klerik-bandita hodil pod nohy blade barrier - nehodil sem si save a hned to koupil za 60 - coz byl primej teleport do pekel  -ted sem s jinou tri levelovou postavou probehl - zurivost nahodi zivoty a postava probehla driv nez ji mag zameril 
_________________ nwn
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Bandité před karathou Posted: 13:35 05. Jun 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
 Si můžete podat ruce. Jeden ty bandity naštval a druhý to odnesl. Tak to holt chodí. Ale k věci: On tam bývá obvykle tak jeden klerik a jeden mag, jestli se dobře pamatuju a "těch ostatních" je tam tak deset. Navíc ty prskavky nejsou na levelu, na kterém byli ve světě nějakou zvláštností. Jinými slovy: Nemyslím si, že z pohledu šveta tam je nějaká neobvyklá kumulace prskavek.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Bandité před karathou Posted: 13:48 05. Jun 2008 |
|
|
No a už je mi to jasné : Sveneld tam proběhne což ty nepřátelské kouzelníky neuvěřitelně nasere a chytnou bojovou náladu a nadržený čekají co bude a najednou jde DenGrasse no a je je to hotový Kouzelníci sou tam v takovém počtu protože mají akoráte v magické škole prázdniny a chudí studenti si takto přivydělávají. PS: Jinak s tebou pochopitelně velmi soucítím - smrt mne také dokáže nasr....
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|