|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: opět Alchymie :-) Posted: 00:20 09. Jun 2008 |
|
|
použil jsem při výrobě lektvar s hodnocením 40%, ale oznámilo mi to, že se potřebuju ještě cvičit, abych ho mohl použít.
Domníval jsem se, že vzorec je (lvl. (alchymie) x 5) +10%, tj. na lvl. 6 mohu 40% katalyzátor použít...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
steel_martin
|
Post subject: Re: opět Alchymie :-) Posted: 11:36 09. Jun 2008 |
|
Joined: 17:43 18. May 2007 Posts: 168 Location: Plzeň / Železná Ruda
|
Taky se mi stalo, že jsem rozředil 30% katalyzátor, který normálně zvládam, na 25% a napsalo mi to stejnou hlášku.
_________________ Venori'elginn N'Abarn _______________
|
kaz
|
Post subject: Re: opět Alchymie :-) Posted: 16:32 09. Jun 2008 |
|
|
Jo, tak tohle se me stalo tez- 6lvl alchymie, pouzil jsem 40% katalyzator a hlaska -chce to vice cviku,bla bla bla  Zkousel jsem tech lektvaru asi pet, ctyri se povedli-ale byly to lektvary na nic-a ten jeden to napsalo tu hlasku. Asi to zalezi na surovinach:(
|
|
Top |
|
Morendred
|
Post subject: Re: opět Alchymie :-) Posted: 20:55 09. Jun 2008 |
|
|
Me se to stalo i s 30% katalizatorem. Zrejmne neni uspech automaticky, ale jako mas sanci vyrobit unikatni lektvar, tak je tu zrejme sance, ze se nepovede vubec.
_________________ Isabel
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: opět Alchymie :-) Posted: 21:02 09. Jun 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
To tam neni. S jakym levelem je to zkouseno?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Morendred
|
Post subject: Re: opět Alchymie :-) Posted: 21:26 09. Jun 2008 |
|
|
Ja bych mel jinej dotaz a to na system alchymie. Napadaji me dva systemy:
Mame lektvar xyz ten se zklada z vlastnosti ab a dejme tomu dve suroviny, kazda surovina ma nekolik vlastnosti (zatim jsem videl od 1 do 7).
1. Lektvar xyz vytvorime tak, ze dame 2 (nebo mozna vice) suroviny s vlastnosti ab dohromady. 2. Lektvar xyz vytvorime tak, ze ze dame 1 surovinu s vlastnost a a 1 s vlastnosti b.
Mozna to nekomu prijde jako tajna informace, ktera by se nemela zverejnovat, jenze to pomuze prinejmencim hledat chyby v craftu. Kazdopadne bych rad aby se k tomu nekdo kompetentni vyjadril ac by to bylo proste "Nic vam nereknu" .
Takze pokud je to system 1. tak jsem nasel chybu a pokud je to system 2. tak jsem mozna taky nasel chybu, ackoliv to neni na 100% jiste.
_________________ Isabel
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: opět Alchymie :-) Posted: 21:51 09. Jun 2008 |
|
|
Cislo 1 vyhrava. Co si myslis, ze je chyba? Kdyztak do PM.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Morendred
|
Post subject: Re: opět Alchymie :-) Posted: 16:15 11. Jun 2008 |
|
|
Nechci zakladat dalsi topic o alchymii, tak to napisu sem.
Je to spis napad popripade pripominka: Proc lektvary vyrobene v craftu vazi 0.5 , kdyz vsechny ostatni co se daji najit nebo koupit vazi jenom 0.1? Podle me by mnozstvi lektvaru melo byt neco kolem jednoho loku, takze je nelogicke, aby vazila jako plna pullitrova flaska.
(ta logicnost me moc netrapi, problem je, ze mam srasne malou nosnost, takze si nemuzu dovolit delat lektvary do zasoby a protoze je lektvar spotrebni zbozi, tak je to celkem na prd)
_________________ Isabel
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: opět Alchymie :-) Posted: 16:30 11. Jun 2008 |
|
|
Taky jsem si toho vcera vsimnul. Je potreba to zmenit v palete.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: opět Alchymie :-) Posted: 21:42 22. Jul 2008 |
|
|
chtěl jsem se zeptat: lektvary mají nově jinou lahvičku, ale ampule mají teď tu, co měl předtím lektvar. je to vpořádku, nebo mám bordel v animacích?
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: opět Alchymie :-) Posted: 09:51 23. Jul 2008 |
|
|
Já jsem si ten vzhled nepamatoval, když jsem ho vracel zpátky, ale věděl jsem že je to jeden z těhlech dvou, takže sorry, prohodil jsem to.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: opět Alchymie :-) Posted: 12:31 23. Jul 2008 |
|
|
aha, a nemáš tam pro ampule taky nějakej ten hezčí duhovej nebo tak nějakej obrázek?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: opět Alchymie :-) Posted: 15:31 23. Jul 2008 |
|
|
Nic jsem nenašel.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: opět Alchymie :-) Posted: 10:41 28. Jul 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Mam dotaz: Da se nejakou drogou i nepredavkovat + zavisi to na odolnosti? Sem zkousel drogu, ale vzdy se mi ji jen vypsalo: predavkoval si se.
Tak nevim, jestli sem si ji udelal moc silnou, ci sem proste neodolnej, a ted je nas dole malo, abych to zkusil na nekom jinem. btw pozira uz nekdo na Thalii drogy??
P.S: jo a ta staronova visaz ampule vazi 0,5 liber. Vim ze uz si to mnohokrat menil kuciku, ale neslo by tam dat ta 0,1 ??
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: opět Alchymie :-) Posted: 00:09 29. Jul 2008 |
|
|
nomis_b wrote: Mam dotaz: Da se nejakou drogou i nepredavkovat + zavisi to na odolnosti? Sem zkousel drogu, ale vzdy se mi ji jen vypsalo: predavkoval si se.
Tak nevim, jestli sem si ji udelal moc silnou, ci sem proste neodolnej, a ted je nas dole malo, abych to zkusil na nekom jinem. btw pozira uz nekdo na Thalii drogy??
P.S: jo a ta staronova visaz ampule vazi 0,5 liber. Vim ze uz si to mnohokrat menil kuciku, ale neslo by tam dat ta 0,1 ?? Na drogy kouknu. Vaha je problem. Nevim jakej item na to pouzit :-/
|
|
Top |
|