Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 21:49 27. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 461 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 31  Next
Author Message
 Post subject: HYDEPARK | Pozor! Obsahuje spoilery!
PostPosted: 11:02 13. May 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

...anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně

Zde bychom si mohli povídat o Thalii tak nějak lážo plážo, když se nudíte v práci nebo máte absťák ke hře a nemůžete hrát. Jelikož mi přijde, že ačkoliv k tomu měl sloužit flame, tak už některým lidem vadí, že se ve flejmu flejmuje, tak tady by to snad už nikomu nemělo vadit.

V této místnosti se může brečet, smát, vyprávět story z posledních akcía nebo OOC diskutovat o tom, co udělat v příštích dnech in game IC - cokoliv, v souvislosti s Thalii, ale přitom jen tak, aby řeč nestála a přitom jste se nedostali v nějakém vážnějším foru do konfliktu s DM.

V tomto diskusním foru je povoleno říct, že císařpán je vůl (teda mnou povoleno, možná to není povoleno DM, hihihi) a měla by tu být imunita:)) Nicméně - všechno co tu řeknete, bude beztak použito proti vám:))

Tak se tu hezky bavte!

Mimochodem - je tu možnost, že si tu budu kecat sám a bude to můj takovej deníček, protože já si prostě, když už aktivně hraju, nutně potřebuju o tý hře neustále s někým povídat, takže jsem si nat o zřídil tenhle Hydepark corner.

Prosím, aby to tu DM a hihihi, někteří extra vzteklí WB brali s rezervou a třeba to vůbec nečetli, nebrali vážně a tak vůbec, je to terapeutický koutek pro všechny frustrované ublížené hráče, co jim umřela mula:) ale taky pro veselé rádohrající kecálky.

P.S. to je super, že jsem mohl napsat takhle dlouhej post :mrgreen:

Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu

Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně
PostPosted: 11:03 13. May 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

Jo a kdo sem napíše první, má šanci vyhrát screeny, co dělá Kariena se svým vlkem, když se nikdo nedívá:))) až od 18 ti let, u elfů od 100 let :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu

PostPosted: 11:18 13. May 2008 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

Darien wrote:
Jo a kdo sem napíše první, má šanci vyhrát screeny, co dělá Kariena se svým vlkem, když se nikdo nedívá:))) až od 18 ti let, u elfů od 100 let :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to me zajima co delas se svym vlkem :D :D

PostPosted: 11:20 13. May 2008 
Bůh
 Profile

Ti pošle fotky jak svýho vlka kartáčuje nebo krmí :)

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

PostPosted: 11:28 13. May 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

Ještě, než sem první odvážlivec najde cestu (a je to fakt o držku se tu se mnou paktovat, to mi věřte), musím vám povědít, co se mi událo včera večír.

Tož bylo nebýlo, potkala Kariena v Ivory svýho starýho známýho Arta válečníka a nějakýho trpoše, co ji už znali dřívávějc a prej - půjdeme na kance! (eh, to ne, to bylo v Dívčí válce) - teda půjdeme do Krynských hor na poznávací výpravu na Chopok.

Tož sme šli. Cestou sme se trošku zhádali, páč Artovy názory na smysl existence přírody se smrskly na jednoduchej princip - je to dobrý na kůže a na maso a k ničemu jinýmu to není. Nicméně, jsa čistě OOC postavenej před hotovou věc, že buď s nima teda půjdu a nebo budu pure RP a při zabíjení "vzteklých" zvířat nebudu asistovat jsem se trapně rozhodl, že bych teda mohl strávit večer přeci jen s jinejma hráčema, když už stejně celej server zvířata zabíjí jak na běžícím páse a buď budu jako proti všem, když je tu tak čupr ekonomický vyvražďovat lesy, a nebo to zkousnu a počkám si, až Pepino DM udělá maturu a pak začne třeba v podobě arcidruida řádit v lese jako černá ruka (což by myslím hru oživilo, pár těch divokejch lovců by mohlo dostat trošku na prdel, je to super prostor pro DM v roli nasraného druida).

Tož sem s nima šel a v Krynskejch horách jsem alibisticky prohlásil, že to už není Ivorský území:) Jinak bych se na to fakt mohl vybodnout, tolik pobitejch medvědů, tygrů a já nevím čeho zvířecího, to by druida fakt jeblo. Takže fajn, Krynský hory jsou zamořený vzteklinou od shora až dolů, beru na vědomí.

Tak sme tam různě bojovali, moja druidka to pak spíš už jen léčila, páč ty potvory tam jsou kapku nad level, až sme došli k těm nešťastným obřiskům, co mi už dali klepec minule z druhý strany, haha.

No šlo to jak po másle, dokud se to tak nějak blbě nesešrumilo a jeden obr místo na barbara s trpošem nešel na mně. Teď já, páč jsem léčila, tak jsem neměla medvědí podobu, a šup, šlupka do hlavy za 40, zdrhám přes přechod a obr za mnou, tož já zase zpátky a šup, rána....a já chcípla přímo v přechodu!!!!!

Takže podsvětí a parta se ptá - hele, kde máš jako tělo? A já povídám - no za přechodem ne? A oni: no ale tady nic nejni.... no prostě průser, smrt v mezipřechodu znamená, že tělo se vypaří, i když je s váma ochotná parta vás odnést.

Takže jedna ráno, nikde žádnej DM, tak jsem zkysnul v podvětí a musel jsem se smát, protože celej den tady lezu některým DM na nervy a pak je v noci potřebuji:) Celá parta je prý ochotná mi to dosvědčit, Arto má screeny, takže já budu večer rád, když mi některý pán jeskyně poskytne technickou pomoc z tohoto bugu.

Docela hustý, ne?:) Tři dny po sobě po herní pauze lognu a každej den umřu:) Technicky jsem se zatím zkušenostma nedostal díky tomu vůbec dál:))) Život je pes a my jsme ten patník! :wink:

PostPosted: 11:29 13. May 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

danielfojt wrote:
Darien wrote:

to me zajima co delas se svym vlkem :D :D

Zkusím něco vymyslet|:)))

PostPosted: 11:35 13. May 2008 
Bůh
 Profile

Pamatuju když sem ještě hrával s matlafouskem/žoržem, já měl trpoška bojovníka a on hrál svýho Najíva, taky jsmě měli nějakej černej měsíc a kam jsme vyrazili tam jsme zgebli, bylo to několik výprav za sebou, najív ztrácel expi a k tomu nějaký sumi zlata zlata co mu kdo dával jako příspěvky na domobranu a já se vrátil na záčátek předešlího lvl, vlastně to co sem pracně vybojoval sem pak snadno ztratil a ještě trochu víc :) .. ale kolikrát jsme skvělee pokecali v pekle :lol:

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

PostPosted: 11:41 13. May 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

Krata wrote:
Pamatuju když sem ještě hrával s matlafouskem/žoržem, já měl trpoška bojovníka a on hrál svýho Najíva, taky jsmě měli nějakej černej měsíc a kam jsme vyrazili tam jsme zgebli, bylo to několik výprav za sebou, najív ztrácel expi a k tomu nějaký sumi zlata zlata co mu kdo dával jako příspěvky na domobranu a já se vrátil na záčátek předešlího lvl, vlastně to co sem pracně vybojoval sem pak snadno ztratil a ještě trochu víc :) .. ale kolikrát jsme skvělee pokecali v pekle :lol:

Víš co bylo největší rozčarování ale ten den? Já jsem tam na tý objevitelský výpravě přeci jen tu a tam snižoval stavy zvěře, takže jsem měl fakt ty kůže sněžnejch tygrů a leopardů a tak... a říkal jsem si, no tak jsi umřel no, sebralo mi to 700 zlatých co jsem měl u sebe...jsem si říkal, kluci povídali, že kůže se ted platěj fakt dobře, tak se trošku zahojíš...

A ono prd, předělanej systém způsobil, že mých 20% stahování srazilo cenu kůží na nějakých 35 zlatých v průměru, já myslel, že mám vlčí mlhu:))))))))))

PostPosted: 11:44 13. May 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Quote:
zdrhám přes přechod a obr za mnou, tož já zase zpátky a šup, rána....a já chcípla přímo v přechodu!!!!!

Nebyl bych to ja, abych si nerejpnul.

Jsem v tom sam, nebo prijde jeste nekomu streleny, ze nekdo zneuziva bugu (zdrhani pres prechody a tahani zvirat pres prechody) a pak chce jeste pomoc od DM, kdyz na ten bug nejak dojede?

Portreti a jeste jednou : Cena kuzi se ZVYSOVALA.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

PostPosted: 11:50 13. May 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

kucik wrote:
Quote:
zdrhám přes přechod a obr za mnou, tož já zase zpátky a šup, rána....a já chcípla přímo v přechodu!!!!!

Nebyl bych to ja, abych si nerejpnul.

Jsem v tom sam, nebo prijde jeste nekomu streleny, ze nekdo zneuziva bugu (zdrhani pres prechody a tahani zvirat pres prechody) a pak chce jeste pomoc od DM, kdyz na ten bug nejak dojede?

Portreti a jeste jednou : Cena kuzi se ZVYSOVALA.

Vítej u nás:)

Jaké zneuživání bugu? Když stojím u přechodu a něco mně se na mne vrhá a zabíjí mne to, tak zdrhám směrem zpátky, od kdy je tohle v RPG jako bug???? To jako mám zůstat stát na místě a nechat se zabít pro klid nějakého vyššího pravidla - když už jsi do lokace naběhl, tak tam buď vyhraj nebo umři?? Moje postava jen začala v panice zdrhat a pak jí napadlo, že by ji přátelé mohli spíš pomoct toho obra odlákat, tak se zase vrhla za nima, ale dostala po palici.

Proboha Kuciku, nedělej ze mne nějakýho démona, co využívá nějaký bugy nebo co:) Co svět světem stojí, když postavy něco nezvládaj, tak se snažej utéct. A my jsme stáli vyloženě u kraje lokace, trpaslík lákal a když na mne ten obr naběhl, tak nešlo nic jinýho, než udělat krok zpět, což mne hodilo okamžitě vedle a já se snažil dostat zase okamžitě zpátky ke svým, aby mne toho obra zbavili...jenže to už se nedalo.

PostPosted: 11:52 13. May 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

AD cena kůží - já nemám tušení, jak to máte kuci nastavený, já jen vím, že jsem byl dost v šoku, že jsem za kůži sněžnýho tygra dostal asi 40 zlatých plus minus a leoparda asi 30, protože mám pocit, že to jsem dřív dostal asi tak za jezevce. Je mi líto, to jsou čistá fakta. Prodával jsem to přes stolek, abych se podíval, co jako dostanu...ještě jsem šel pak schválně z Karathy do Ivory, abych se ujistil, že to není odlišný nastavení NPC obchodníka a bohužel nebylo, tak jsem to neřešil a prodal za pár stovek celkem, takže jsem byl z celé výpravy ještě v mínusu i s prachama:))))))))))) Ale nikde jsem vám za to pokud vím nenadával:)

PostPosted: 11:54 13. May 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

[quote="Dariena]...[/quote]

Tak cena za jednu kozu sa nezmenila, jedine co sa zmenilo ze nejak od 65 % stahovania nestahujes 2 koze, ale 1 a cena je 2-nasobna (atd.) :) myslim ze je to jasne zrozumitelne.

A nechcem Ti do toho kecat, ale podobne vlakno uz tu na fore niekde je, zalozil ho Wexlo (budis mu zeme lehka) a vola sa to myslim THALIE CHAT ?

//edit k cenam : tie ceny ktore si vypisal su rovnake ako pred zmenou, akorat proste stahujes akoze jednu kozu.. jedna koza za 30 zlatych dajme tomu, od vysieho percenta budes mat cenu jednej koze 60 a tak dalej.

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

PostPosted: 11:59 13. May 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

Neithan - no, ale tohle je OOC pokec o Thalii:))) A Hydepark ve smyslu - můžete říct fakt co chcete (nesmíte být vulgární) - prostě jak maj v Londýně Hydepark corner, kde může každej hlásat co chce:)

Já třeba hlásám, že by si quest DM měli víc oblíkat těla činovníků světa Thalie a bylo by fajn rozjet nějaký příběh světa.

jInak vám musím říct, že Mevik je děsně fajn chlápek, včera jsme kecali na icq asi hodinu v noci, vymysleli jsme pár nápadů, pár jich zavrhli nechápu, kde ten chlap bere ten svůj životní optimismus takhle pozdě:)))

PostPosted: 12:00 13. May 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Nevidel jsem tu konkretni situaci, ale z popisu mi to tak primo vyznelo. Nejde o to, zustat mermomoci v te same lokaci, ale je to zpravidla lepsi bezpecnejsi, protoze prechody se chovaji ruzne.
Prechody v nwn jsou jedna nejneprijemnejsich veci a casto zpusobuji nesmyslne situace.
Snazit se necemu ztratit tim, ze klickuju na prechodech sem a tam, je jedno z nejoblibenjsich zneuziti prechodu. Nevim a nemuzu tvrdit, jestli to, cos psal bylo zamerne.
Spawn potvor se napriklad umistuje daleko od prechodu, aby se podobnym vecem dalo vyhnout.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

PostPosted: 12:01 13. May 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

no neviem co je natom cudne, ja som najaktivnejsi hlavne vecer :mrgreen:

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 461 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 31  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]