|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
igor
|
Post subject: Připomínka ke questům Posted: 11:03 12. Jun 2008 |
|
|
Měl bych jednu připomínku ke questům. V IC sekci přibylo jako pro podtemno tak pro povrch spousta příležitostí pro questy, ale určitě vás kvůli tomu DM nebudou někde nahánět vtělený do starosty a prosit vás na kolenou ať pomůžete. Asi ani v "křiku" vás nebudou přemlouvat. Takže než si zase někdo začne stěžovat na nedostatek zájmu od DM, tak zkuste vyvinout trochu vlastní iniciativy  Mluvení do družiny je sice fajn, ale DM neni ve hře celej den, existuje taky PM (soukromá zpráva) a možnost se domluvit na dobu kdy budete mít čas 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 09:04 16. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Se vecpu do tohohle tematu, kdyz uz tady je Chtel jsem se zeptat na zpetnou vazbu na ty obchodnicke questy, ktere ste tak strasne moc chteli. Uz jsou na serveru, zadne chyby hlaseny nebyly, tudiz se chci zeptat: Vse bezi jak ma, nebo ste o ne ani nezavadili ? Jen tak, jako jestli ma smysl se poustet do tech dalsich pripravovanych questu. Pres vikend sem si vzpomel, ze chybi moznost zeptat se, kolik ti ze da za ty nasbirane bylinky u sebe, ale to se brzo prida, to nebude problem.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
steel_martin
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 12:05 16. Jun 2008 |
|
Joined: 17:43 18. May 2007 Posts: 168 Location: Plzeň / Železná Ruda
|
V podtemnu sem na ně ještě nenarazil...
_________________ Venori'elginn N'Abarn _______________
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 12:11 16. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
steel_martin wrote: V podtemnu sem na ně ještě nenarazil... Jo ono to tam taky neni  , jinak bych si to otestoval sam.. bohuzel nejdrive se to zavedlo na povrchu, az se to odladi, tak pribude neco i k nam dolu. A pak ze prej mame vzdy neco lepsiho nez ti nahore, protoze si to tvorime sami pro sebe 
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 12:12 16. Jun 2008 |
|
|
ani já na povrchu, začnu zpovídat NPC systematicky...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 12:13 16. Jun 2008 |
|
|
Hledejte u obchodniku, vyjimecne u mistru.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 22:07 18. Jun 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
neviem teda ci to je chyba, ale hostinsky v hospode U mrzutyho sotka v Alwarieli v rozhovore ponuka len moznost "tady to mas vsechno".
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 22:30 18. Jun 2008 |
|
|
No ona to neni ani pripominka, spis takovej dotaz. Korenarka chtela rostlinu X a dejme tomu 10 ks. Shodou okolnosti to byla rostlinka do alchymie, takze jsem ji mel spoustu, ale uz zpracovane, a jen 5 ks nezpracovane. Zkusil jsem ji odpovedet, ze to pro ni mam, ona si vzala jen tech 5 ks nezpracovanych a dala mi XXXpenez. Toto mi prijde jako supr ze to takhle funguje, ale prave se ptam jestli je to tak vymakany, ze me dala jen polovinu odmeny, kdyz si vzala jen pulku tech rostlinek. Nevim jak jsou stanovene vysoke odmeny, s tim co jsem dostal, jsem spokojeny, ale nevim jestli by neco dala (anebo kolik by dala) za dalsich pet kousku, protoze nez jsem je sehnal, uz nic nechtela-bud to nekdo splnil, a nebo vyprsel q. Coz pro postavu je to jedno, vypada to, ze ji ty rostlinky donesl nekdo jiny. Kazdopadne, jako zpestreni velmi dobre 
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 22:39 18. Jun 2008 |
|
|
kaz wrote: No ona to neni ani pripominka, spis takovej dotaz.
Korenarka chtela rostlinu X a dejme tomu 10 ks. Shodou okolnosti to byla rostlinka do alchymie, takze jsem ji mel spoustu, ale uz zpracovane, a jen 5 ks nezpracovane. Zkusil jsem ji odpovedet, ze to pro ni mam, ona si vzala jen tech 5 ks nezpracovanych a dala mi XXXpenez.
No ted prave to odkupovani ladim.. pribude moznost se zeptat, kolik by chtela za to co mas u sebe.. ale narazim na problem, ze neco se "stackuje" a neco zase ne. ted je na serveru verze, ze to vezme prvni "stack" v inventari a z toho odpocita prislusny pocet rostlinek (az do 0) a o to snizi pocet rostlinek, ktere chce obchodnik vykoupit a prideli hraci za to prislusny obnos penez. Zatim je dobre se asi obchodnika znovu preptat, jestli je to vsechno, co chtel.. myslim tim, jestli jeste prece jenom u sebe clovek nema neco , co by koupil. Nevim tedy, jestli kdyby si znovu s nim zacal rozhovor, jeslti by ti nahodou "nesnedl" i ten stack s tema zpracovanyma rostlinkama.
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 09:41 19. Jun 2008 |
|
|
Aha, no jakmile se dostanu k dalsimu q, vyzkousim, tech zpracovanejch rostlinek na alchymii mam u sebe docela dost druhu v ruznych poctech, tak snad neco zjistim 
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 10:08 19. Jun 2008 |
|
|
Takze cerstva zpravicka Korenarka chtela 8ks rostlinky, a tuto rostlinku mam jen jako zpracovanou do alchymie. Tak jsem ji rekl ze pro ni neco mam, a ona si odpocitala tech 8 ks. Na dalsi dotaz jestli neco nepotrebuje odpovedela ze uz nic nechce. Takze vlastne nic novyho 
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 10:26 19. Jun 2008 |
|
|
kaz wrote: Takze cerstva zpravicka Korenarka chtela 8ks rostlinky, a tuto rostlinku mam jen jako zpracovanou do alchymie. Tak jsem ji rekl ze pro ni neco mam, a ona si odpocitala tech 8 ks. Na dalsi dotaz jestli neco nepotrebuje odpovedela ze uz nic nechce. Takze vlastne nic novyho  Ne super, je to dobre znameni pro mne, ze kupuje zpracovane i nezpracovane. nevim jak funguje alchymie. No a muzu vedet co to presne bylo za rostlinku, treba poslanim PM?? Protoze sem se snazil tam dat jen rostlinky jako maliny, boruvky a tak.. na alchymii pribude jinej vykup.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 22:34 19. Jun 2008 |
|
|
Kořenářka Veronika v Ivory chtěla 21 listů ořechovce, když jsem je natrhal, pořád zadávala úkol 21 listů ořechovce a neuměla si je vzít a zaplatit
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 06:47 20. Jun 2008 |
|
|
monstera wrote: Kořenářka Veronika v Ivory chtěla 21 listů ořechovce, když jsem je natrhal, pořád zadávala úkol 21 listů ořechovce a neuměla si je vzít a zaplatit Jaj, mel jsem tam chybku v pismenku. Stejne tak v andelskem listu. S pristi verzi to bude opraveno.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 09:11 20. Jun 2008 |
|
|
no, kořenářka v ivory spíš nefunguje nebo funguje, mně ještě nic nevykoupila... stále si mele svou že to chce, ale nekoupí.
naproti tomu v karathě je to bez problémů, dokonce i ty dvojí třešně (nomis: měls pravdu, skutečně existují, sestackovaly se mi v inventáři na dvě hromádky...) výkup třešní probíhal velmi zajímavě: řekla si o 19, já měl u sebe 13. natrhal jsem dalších 18, které mi vytvořily druhou hromádku. při konverzaci si vzala 18 (celou druhou hromádku, ale nevzala si žádnou z té první) a zaplatila za 18. poté řekla, že chce ještě 1 třešni a při nové nabídce si odebrala 1 z té první hromádky. poté řekal, že už nechce nic.
tímto považuji systém za dostatečně robustí a kvalitní a blahopřeju Nomisovi k úspěchu.
PS: tu veroniku v ivory nějak pořešte, opravdu mi ještě nezafungovala.... má někdo jiné zkušenosti?
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|