|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: zmizení XP Posted: 01:47 14. Jun 2008 |
|
|
od minulého odlognutí mi hra strhla cca 1200 craftových XP alchymie. předtím jsem se přehoupl přes 7. lvl. alchymisty (vyráběl jsem stejné lektvary, které se na 6. a 7. lvl nestackovaly, patrně mají nějaký příznak, jaký lvl. je vyrobil) a při dnešním nalognutí jsem byl zpátky na lvl. 6. nemáte tušení, čím by to mohlo být?
PS: herní XP jsou v pořádku.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: zmizení XP Posted: 02:01 14. Jun 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Neulozena postava? Ale to se mi moc nezda.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: zmizení XP Posted: 11:38 14. Jun 2008 |
|
|
kucik wrote: Neulozena postava? Ale to se mi moc nezda. ani mně, XP klasické mi zůstaly (při neuložení by zmizely taky, ne?) a navíc 1200 XP představuje skoro 50 uvařených lektvarů, což je dost dlouhá doba ve hře. a nakonec, postavy před odlogem vždy ukládám přes duši. EDIT1: tipoval bych spíš na něco s počitadlem XP u craftu...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
Last edited by DenGrasse on 11:39 14. Jun 2008, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: zmizení XP Posted: 11:39 14. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
a nekecáš? 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: zmizení XP Posted: 11:41 14. Jun 2008 |
|
|
Krata wrote: a nekecáš?  sakra... ty jedinej jsi mě odhalil bohužel ne.... pokud se dá u lektvarů identifikovat, kterej level alchymisty je vyrobil (což asi dá, protože ty vyrobený na lvl.7 se mi nestackujou s vyrobenejma na lvl. 6), může se o tom kterýkoli DM přesvědčit....
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: zmizení XP Posted: 00:56 18. Jun 2008 |
|
|
tak napodruhý už se to nestalo, jenom jeden postřeh - přelez sem mezitm spostavou na lvl. 7 ... nemůže mít nějakej vliv na craftový XP a lvl. skutečnej lvl. postavy? jako že by to nedovolilo vyšší?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: zmizení XP Posted: 01:38 18. Jun 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
To ne, ale fakt nechapu, kam se to mohlo ztratit. Nedaroval jsi nekomu dusi? To je ted v mode. 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: zmizení XP Posted: 09:30 18. Jun 2008 |
|
|
kucik wrote: To ne, ale fakt nechapu, kam se to mohlo ztratit. Nedaroval jsi nekomu dusi? To je ted v mode.  ne ne, tahle móda ke mně ještě nedorazila... (někdy ti popíšu historii postavy  ) prostě jsem vyrávěl a vyráběl, přelezl lvl. 7 a skončil asi na 21100 craft xp. při novém nalognutí jsem najednou měl 19900 craftových xp... všechno ostatní bylo v pořádku (výbava, xp). postava byla těsně před přestupem na lvl. 7 v hlavním povolání. napodruhé jsem znovu vyšplhal na craft lvl. 7, zároveň postoupil i v hlavním povolání a už se nic nestalo... takže tak.
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: zmizení XP Posted: 11:10 18. Jun 2008 |
|
|
Ale to je jinak ale vy asi už víte jak - někdo změnil přidělování expů za zpracování ingrediencí a za vytvoření lektvaru - no a až se ti to sečetlo tak se ti změnil počet expů - hotovo po záhadě.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: zmizení XP Posted: 13:58 18. Jun 2008 |
|
|
Jachym wrote: Ale to je jinak ale vy asi už víte jak - někdo změnil přidělování expů za zpracování ingrediencí a za vytvoření lektvaru - no a až se ti to sečetlo tak se ti změnil počet expů - hotovo po záhadě. opravdu někdo ZNOVU změnil systém počítání craft XP 14.6. ? protože jestli myslíš změnu z 10 na 25 za lektvar, tak za prvé nevím, proč by mi měla ubrat expy a za druhé proběhla v době, kdy jsem byl na craftovém lvl. 4... takže pokud nebyla jiná změna tak touhle to nebude...
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: zmizení XP Posted: 14:13 18. Jun 2008 |
|
|
Jachym wrote: Ale to je jinak ale vy asi už víte jak - někdo změnil přidělování expů za zpracování ingrediencí a za vytvoření lektvaru - no a až se ti to sečetlo tak se ti změnil počet expů - hotovo po záhadě. Tohle to urcite nebude, to by me ubralo taky, a me se nic nestalo. A myslim ze pokud by doslo ke zmene, tak to nekterym ubere mnohem vic nez 1200craftovych xp. Je to spis nejaka zkratova zalezitost, ke ktere dochazi zcela vyjimecne, a proto na to asi bohuzel nikdo neprijde 
|
|
Top |
|
Morendred
|
Post subject: Re: zmizení XP Posted: 03:22 13. Aug 2008 |
|
|
Nevim jestli je to ten samy problem jako mel DenGrasse, ale znam pricinu  . Craft XP se neukladaji jako normalni xp, pokud se nestihnu odlognout pred restarem postava se sice ulozi a s ni i normalni xp, ale craftove xp se neulozi a zmizi. (pokud servr spadne, tak se neulozi nic  a to ani pokud pouzivam "dusi")
_________________ Isabel
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: zmizení XP Posted: 09:39 13. Aug 2008 |
|
|
Morendred wrote: Nevim jestli je to ten samy problem jako mel DenGrasse, ale znam pricinu  . Craft XP se neukladaji jako normalni xp, pokud se nestihnu odlognout pred restarem postava se sice ulozi a s ni i normalni xp, ale craftove xp se neulozi a zmizi. (pokud servr spadne, tak se neulozi nic  a to ani pokud pouzivam "dusi") yep, to by mohlo být ono... takže se před restertem vždy odlognout 
|
|
Top |
|
Morendred
|
Post subject: Re: zmizení XP Posted: 17:02 18. Aug 2008 |
|
|
Zmenil se pocet XP za lektvar z 25 na 1, je to tak schvalne nebo je to bug?
_________________ Isabel
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: zmizení XP Posted: 17:28 18. Aug 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
huh no kdyz mas 0% pravdepodobnost, tak by to melo byt ten 1xp.. aspon tak to mam ja ve svym modulu, kde sem delat ty zakladaky.. no a jestli sem omylem tema svojima neco prepsal, tka srry, ale nevim o tom, ze bych exportoval ten melvikuv XP system.. ale je pravda ze je included v tech mojich scriptech, tka se treba sam od sebe pribalil..
btw co to je za lektvary, jsou nejake slozite, nebo jednoduche??
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|