|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Hacanus
|
Post subject: Podivna prihoda Posted: 07:30 15. Jun 2008 |
|
|
Stala se mi podivna vec chtel jsem si vyzkouset nejakou taktiku na minotaurech a nejak jsem se pripletl do vlastniho kouzla omameni a vybehl jeden z nich a na par ran jsem uz zral pisek /fakt blba smrt to mi verte  a jeste vlastni chybou/, rikam si nevadi i kdyz to nepotesilo a prosel jsem pres rohatyho zpatky do chramu v Karathe. Akorat jsem v zkoumal kolik expu me to stalo /nemalo  / tak se pri me objevil ten samy nacelnik kostlivcu co me sejmul v pruchodu a sejmul me na dve rany pac jsem nebyl nakouzlen hned tak po oziveni a nez jsem se vubec na neco zmoh tak sedim v podsveti a bohapuste kleju toz a dalsich skoro 4500exp bych celkem nerad stratil muzete mi nejak pomoct?
_________________ Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi .. Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Podivna prihoda Posted: 07:47 15. Jun 2008 |
|
|
Hacanus wrote: Stala se mi podivna vec chtel jsem si vyzkouset nejakou taktiku na minotaurech a nejak jsem se pripletl do vlastniho kouzla omameni a vybehl jeden z nich a na par ran jsem uz zral pisek /fakt blba smrt to mi verte  a jeste vlastni chybou/, rikam si nevadi i kdyz to nepotesilo a prosel jsem pres rohatyho zpatky do chramu v Karathe. Akorat jsem v zkoumal kolik expu me to stalo /nemalo  / tak se pri me objevil ten samy nacelnik kostlivcu co me sejmul v pruchodu a sejmul me na dve rany pac jsem nebyl nakouzlen hned tak po oziveni a nez jsem se vubec na neco zmoh tak sedim v podsveti a bohapuste kleju toz a dalsich skoro 4500exp bych celkem nerad stratil muzete mi nejak pomoct? ??? Náčelník kostlivců tě sejmul v chrámu ??? Kterého boha vyznáváš, že dovolí nemrtvým vstup do svého chrámu ???
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Podivna prihoda Posted: 07:48 15. Jun 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Hacanus
|
Post subject: Re: Podivna prihoda Posted: 10:49 15. Jun 2008 |
|
|
_________________ Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi .. Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Podivna prihoda Posted: 12:49 15. Jun 2008 |
|
|
No byl jsi u minotaurů a tam tě zabili minotauři a potom v Karathe tě zabil náčelník kostlivců co tě zabil u minotaurů? Nebo ten náčelník tě zabil někde úplně jinde ? Je to trošku překombinované. Něco podobného se mi nikdy nestalo. Zatím. Rada : nechod k minotaurům sám napiš někomu , třeba i mě.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Podivna prihoda Posted: 12:56 15. Jun 2008 |
|
|
Jachym wrote: Rada : nechod k minotaurům sám napiš někomu , třeba i mě. Nebo ať tam třeba nechodí když na to nemá ne? Já chci taky do podtemna neutrálního průvodce co nás provede tam kde by sme chcípli. Ale von si na minotaury nestěžuje, jemu je asi divnej ten náčelník kostlivců kterej se v chrámu objevil s nim, pokud to dobře chápu.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Podivna prihoda Posted: 13:10 15. Jun 2008 |
|
|
jj...tam ide o toho kostlivca ze sa nak teleportoval do toho chramu...problem bude vyrieseny
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Hacanus
|
Post subject: Re: Podivna prihoda Posted: 13:27 15. Jun 2008 |
|
|
Jachym - spatne jsem se vyjadril, v chramu me zabil nacelnik kostlivcu ktery byl v jeskyni minotauru kteri me zabili Igor - minotaury zvladnu sam jenom jsem chtel vyzkouset jednu strategii v postupnosti kouzel 
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Podivna prihoda Posted: 13:39 15. Jun 2008 |
|
|
Týý bláho tam u minotaurů sem nikdy opravdu nikdy neviděl žádného kostlivce ale fakt NE. Kdybych ho tam viděl tak normálně zavětřím podivnost , záludnost ,průser a prrrcháám 
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Podivna prihoda Posted: 13:56 15. Jun 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Jachym wrote: ... Kostlivec je summon toho samana tam. Uplne bezna vec.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Podivna prihoda Posted: 14:03 15. Jun 2008 |
|
|
Hm sumon to jsem netušil, u mne ho nikdy nepřivolal ten šaman , no ale teď vypadám jako že jsem trochu mimo....
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Podivna prihoda Posted: 14:04 15. Jun 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Jachym wrote: ... Mohol si to uhrat na to, ze saman nikdy nema cas ho povolat a bol by si za hrdinu 
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Podivna prihoda Posted: 14:15 15. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Ted víme že si zbabělec a ve skutečnosti minotaury vůbec nelovíš 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Hacanus
|
Post subject: Re: Podivna prihoda Posted: 17:53 15. Jun 2008 |
|
|
|
|
Top |
|
Hacanus
|
Post subject: Re: Podivna prihoda Posted: 18:01 15. Jun 2008 |
|
|
|
|
Top |
|