|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|
Author |
Message |
photter
|
Post subject: A opět problém s driverem Posted: 16:57 27. Jun 2008 |
|
|
Tak poté co mi vyměnili moji vypálenou 8800 gts za fungl novou 9800 gtx nespustim v toolu žádnej modul - konflikt jednoho dllka driveru fakt se mi teď nechce stahovat 50 driverů a testovat je, potřebuju tip: kdo máte kartu řady 9, a nemáte žádnej problém s nwn ani toolem, napište mi číslo driveru, na jakým jedete, já si ho seženu a nainstaluju thx
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: A opět problém s driverem Posted: 17:11 27. Jun 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ať ti daj zpátky tu osmitisícokvu. 9k řada je prej stejně zpravidla horší než osmičkový. To ti nejsou schopný vrátit ani stejnej kus, jako jsi jim tam poslal?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: A opět problém s driverem Posted: 17:19 27. Jun 2008 |
|
|
už se nedělaj....hele už sem vevnitř...můj milovanej dachshund se s tim popral jinak jede jako vino a je krásně tichoučká, si nestěžuju
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: A opět problém s driverem Posted: 11:29 28. Jun 2008 |
|
|
a zase to kurva neběhá.... nvogltn.dll se pokouší psát někam, kam nemá a tentokrát sem to zatim nevychytal, kurva, už mě to sere, dycky když elfka pořádně vychytá mašinu, něco na ní shoří a může začít znova nenávidim všecky výrobce hárvéru, nenávidim všecky programátory a ty quoquoty, co píšou drivery zvlášť, nenávidim majkrosoft a asi brzo začnu nenávidět i skriptéry nevíte někdo co s tim ?
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: A opět problém s driverem Posted: 12:03 28. Jun 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
vyhodit z wokna a koupit si ňákou bazarovku? 
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: A opět problém s driverem Posted: 14:12 28. Jun 2008 |
|
|
Nainstalovat tucnaka. 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: A opět problém s driverem Posted: 15:28 28. Jun 2008 |
|
|
tučňáka taky nenávidim, kurva
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: A opět problém s driverem Posted: 15:29 28. Jun 2008 |
|
|
Kdo nebo co je tucnak? 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: A opět problém s driverem Posted: 15:56 28. Jun 2008 |
|
|
photter wrote: tučňáka taky nenávidim, kurva Nejsi ty nejakej psychicky nevyrovnanej? Rejty wrote: Kdo nebo co je tucnak?  Kampan za osvetu mladeze: http://cs.wikipedia.org/wiki/Linux
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|