|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|
Author |
Message |
Neithan1
|
Post subject: NWN menu Posted: 12:13 11. Aug 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Zdravim, s marvinom sme naviedli kamosa na NWN, ale po instalacii sa mu bohuzial nezobrazuje menu pri spusteni hry, namiesto toho tam ma len cierne pozadie a NWN rukavicu (kurzor).. neviete niekto co by sa stym dalo robit ?
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: NWN menu Posted: 12:21 11. Aug 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Zkusit si pohrát s driverama grafiky.
Nebo trochu líp popsat, na čem vlastně hraje.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: NWN menu Posted: 12:21 11. Aug 2008 |
|
|
velmi pravděpodobně ovladače... prolistuj fórum EQ, tam se tohle rozsáhle řešilo a je tam spousta rad...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: NWN menu Posted: 12:36 11. Aug 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
na 99% ovladače. Když jsem měl starší (ikdyž v poměru k nwn supermoderní) tak jsem měl jen černo a kurzor, řešil jsem to zběsilým klikáním po obrazovce, protože jakmile jsem se trefil na novou hru, tak se menu zobrazilo a všechno už šlo.
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: NWN menu Posted: 13:11 11. Aug 2008 |
|
|
problém osmičkový řady nvidia karet, použij driver 158.19
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: NWN menu Posted: 17:41 11. Aug 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Vdaka za pomoc..
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|