Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 09:56 27. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: restart - utery vecer
PostPosted: 00:33 13. Aug 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
No bylo nas na serveru jen par tusim :
Simon, raznar , Cha´kokh a jeden novacek a vsem se nam vratili veci tak na cca 3 hodiny pred odpojenim. (vzdy predtim to bylo tak cca 10min)
Me tech par (par = 2 kdybyste nevedeli :D ) tisic xpu nezabije, ale tusim ze Simon si stezoval, ze prisel o nejakej predmet.. tak jen at je to tady vse v jednom topicu .
Ale jinak se to mohlo stat i lidem, co se pak uz nepripojili.. vim ze pred tim vynucenym restartem nas tam bylo aspon 8. tak jen tak, at kdyz vite, ze vam neco zmizelo, tak at se neobracite jinde , nez sem.

Reply with quote  

Post subject: Re: restart - utery vecer
PostPosted: 02:08 13. Aug 2008 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

nomis_b wrote:
Me tech par (par = 2 kdybyste nevedeli :D ) tisic xpu nezabije, ale tusim ze Simon si stezoval, ze prisel o nejakej predmet..

Klasika,helma opět fuk.To byla tedy koupě :lol: Nechci tady brečet kolik set tisic mě to stálo.Mrzí mě jediná věc:Akce Simona a Merica vs mluvící kůn Jarmil,mula a kocour v botách po dlouhé době jsem měl slzy smíchu v očích..málem bych zapoměl na zajíce. :D

Arrswil tiefling nekroman
"A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."

Reply with quote  

PostPosted: 06:57 13. Aug 2008 
Šlechtic
 Profile

nomis_b wrote:
...

tohle je problem asi kazdyho neocekavanyho restartu, nedavno kdyz jaara upravoval nejakou chybu a byl restart vecer, tak po nem byly jeste asi dalsi 4 neplanovany... kazdy z nich vratil postavu k casu toho prvniho planovanyho

Reply with quote  

PostPosted: 07:09 13. Aug 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
njn ale ono se to vetsinou vrati tak cca 10min zpatky.. tenhle se podle mne vratil tak o 3 hodiny zpatky.. to se mi jeste nestalo.

Reply with quote  

PostPosted: 09:20 13. Aug 2008 
Měšťan
 ICQ  Profile

Pivo wrote:
Klasika,helma opět fuk.To byla tedy koupě :lol: Nechci tady brečet kolik set tisic mě to stálo.Mrzí mě jediná věc:Akce Simona a Merica vs mluvící kůn Jarmil,mula a kocour v botách po dlouhé době jsem měl slzy smíchu v očích..málem bych zapoměl na zajíce. :D

tj, ještě že ve hře nebyl žádnej DM, páč tentokrát se Maric opravdu nechoval jak by měl. Už mi hold asi chybí nějaká funny postava ;) Ale Kůň Jarmil, Jitka kráva a úchylnej kocour neměli chybu. Dávejte si pozor na kouzelnou jeskyni v Krynských horách, ústí totiž do světa pohádek ;)

Jinak o ztracené xp mi tolik ani nejde...

EDIT NOMIS: pridano spravne [quote="Pivo"]

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]