|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 15 posts ] |
|
Author |
Message |
Skipp
|
Post subject: Sťažnosť pod názvom: Tak to už je v riti Posted: 13:28 14. Aug 2008 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
češi žíkaji v pěkný brindě Ja povedal by som svoj názor,ale už som zasa duchom inde...a teda v podsvetí ZAS! Prvý krát to bolo za nejakú blbú cigánku ktorá neviem od kial nahabala tolko firebalow po kope. Neskor sa zasa stretavam tentokrat s banditkou ktorá podobne na mna valí ohnive gule..a to boli veru gule za gulami...šak de sme. Ok..už viem aká bude reakcia...mal som smolu, hmmm I feel like im goin down
_________________ Sinta
http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Sťažnosť pod názvom: Tak to už je v riti Posted: 13:45 14. Aug 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nechápu stížnost.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Sťažnosť pod názvom: Tak to už je v riti Posted: 13:50 14. Aug 2008 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
kucik wrote: Nechápu stížnost. To je v poriadku, to som totiž napísal tesne po tom ,čo mi behom dvoch dní odišla postava asi tretí krát do podsvetia, tak som ešte penil:)..takto -  - a nemal som ako vypeniť tak som musel napísať, že je to v riti Sťažovať som sa sťažoval na to ,že na banditov(na karathskej ceste) som bol zvyknutý že ich zotrem lavou zadnou bez akejkolvek pomoci...tak som sa nebál pristúpiť a zaútočiť..no a oni ma prekvapili. Boli ovela silnjší než tí banditi ,ktorých som doteraz stretával
_________________ Sinta
http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Sťažnosť pod názvom: Tak to už je v riti Posted: 13:52 14. Aug 2008 |
|
|
Takze vzdy musi bejt vsude to samy?
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Sťažnosť pod názvom: Tak to už je v riti Posted: 13:55 14. Aug 2008 |
|
|
Občas jsou tam ty těžký mrchy.Pokud zahlédnu klerika tam mizim pryč.Rád používá kouzlo paraliza. Já jsem rád,že jsou ty skupiny rozdílný. P.S. U cikání zařvalo už tolik lidí 
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Sťažnosť pod názvom: Tak to už je v riti Posted: 14:03 14. Aug 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
No dost to ted ovlivnili ty dynamicke boosty. Ja se ted dost pohybuju s lowlvl postavou a jestli vam da skret za 4, nebo za 6 , tak to je sakra rozdil.. ale sou za ne i ruzny xpy a tak.. no proste je to hezky promakany. No ale kdyz to spojis s dynamickym spawnem.. tak to mas opravdu hodne rozdilne, co kdy kde a jak potkas.. proste muzes mit stesti a smulu.. proto je nejlepsi fakt byt vzdy opatrny.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Sťažnosť pod názvom: Tak to už je v riti Posted: 14:10 14. Aug 2008 |
|
|
Občas si nějaky vysoký lvl hodím invs a NPC obejde Doporučuji chodit západní bránou.Za bránou na západě je klid i několik lokací 
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Sťažnosť pod názvom: Tak to už je v riti Posted: 14:16 14. Aug 2008 |
|
|
Dik, asi uz na zapadni fronte nebude klid. 
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Sťažnosť pod názvom: Tak to už je v riti Posted: 14:20 14. Aug 2008 |
|
|
Rejty wrote: Dik, asi uz na zapadni fronte nebude klid.  Podle mě zbytečně prázdné lokace.Až k majáku se nic neděje.Vlastně tak nikdo nechodí pokud nejde z Karathy do majáku.Ideální místo pro romatickou procházku 
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Sťažnosť pod názvom: Tak to už je v riti Posted: 14:25 14. Aug 2008 |
|
|
Protoze je tam zatim jen cesta, ja chtel dodelat pobrezi s nejakou tou jeskyni a vrakama lodi, ale jeste sem se k tomu nedostal. 
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Sťažnosť pod názvom: Tak to už je v riti Posted: 14:33 14. Aug 2008 |
|
|
Rejty wrote: Protoze je tam zatim jen cesta, ja chtel dodelat pobrezi s nejakou tou jeskyni a vrakama lodi, ale jeste sem se k tomu nedostal.  Já rád pomůžu bohužel já a toolset nejsme přátelé.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Sťažnosť pod názvom: Tak to už je v riti Posted: 20:11 14. Aug 2008 |
|
|
Rejty wrote: Dik, asi uz na zapadni fronte nebude klid.  Remarque by vám asi nepoděkoval !
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Sťažnosť pod názvom: Tak to už je v riti Posted: 10:14 15. Aug 2008 |
|
|
Pivo wrote: Občas si nějaky vysoký lvl hodím invs a NPC obejde taky jsem to dělal, ale nedávno jsem mezi bandity potkal neviditelnýho šmejda s TS. Fakt smůla, ten save na paralýzu mi nepadl o 1 a dalších asi pět kouzel jsem odlil jen tak. Na závěr mě zabil kouzlem, který se jmenuje Doom a vůbec jsem ho v pravidlech nenašel, bez jakýhokoli save. Co naděláš.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Sťažnosť pod názvom: Tak to už je v riti Posted: 10:30 15. Aug 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: taky jsem to dělal, ale nedávno jsem mezi bandity potkal neviditelnýho šmejda s TS. Fakt smůla, ten save na paralýzu mi nepadl o 1 a dalších asi pět kouzel jsem odlil jen tak. Na závěr mě zabil kouzlem, který se jmenuje Doom a vůbec jsem ho v pravidlech nenašel, bez jakýhokoli save. Co naděláš. Já to nedělám  Vím jak je to nepříjemné pro malé lvl.ANO dám si neviditelnost,ale naběhnu mezi ně,najdu bud klerika nebo mága(většinou má přednostní právo smrti klerik kvůli paralize) a všechno to pozabíjím.Pro mě jako pro vojáka je to dokonce povinnost!Občas je vyzvu ať se vzdají...zatím se o to nepokusili ani jednou 
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Sťažnosť pod názvom: Tak to už je v riti Posted: 10:53 15. Aug 2008 |
|
|
Tak tak, taky si počkám až si stoupnou pěkně k sobě, hodím jim na hlavy Nordovo (božské) kladivo a pak jim v klídku podřežu krky. Muhehe, já jsem tak zlej na zloduchy. Jen jednou tam byl nějakej vyztuženej kněz co to kladivo ustál, tak tam vážně nebylo na co čekat, neviditelnost, následně kvičet a zdrhat. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 15 posts ] |
|