Po uprave hak souboru se mi nesmyslne nahromadily suroviny. Protoze se jedna zhruba o 5000 kousku surovin, tak me to celkem desi. (vsechny se shrnuly do jedineho balicku, z puvodnich zustal jeden kousek, priklad: puvodne 5 balicku po 50 kusech se zmenilo na 1 balicek po 246 kusech a 4 balicky po 1 kuse) Pokud s nimi jakkoliv pohnu nejdou skladat na sebe.
Nove suroviny nejdou skladat na sebe.
Bylina Andelsky list se mi komplet premenila na hermanek zbylo mi pouze 5 balicku po 1 kuse tedy 5 kusu, ktere nejdou stacknout.
Pri uprave bych prosil o zmenu, minimalne pro zpracovane suroviny - ghouli jatra a peri plivnika (meli by se stackovat , alespon po 10 kusech).
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
Zkus si ten hak stáhnout znovu. Se stackováním tam byl problém, ale měl by být opraven.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 15 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum