|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|
Author |
Message |
Harwey
|
Post subject: Přihlašování Posted: 14:25 21. Aug 2008 |
|
 |
Nováček |
|
|
Mám problém u přihlášení. Kdykoliv se pokusím přihlásit, tak se mi objeví hláška: "Byl jsi zaveden." Jelikož se mi to ještě nestalo, nevím jak si to mám vyložit. Je s tím spojená nemožnost se přihlásit. Pokud je to dáno BANem tak nevím, protože svoji postavu jsem v soupisku černé banové listiny neobjevil. Děkuji moc za případné odpovědi. S pozdravy, Harwey
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Přihlašování Posted: 14:27 21. Aug 2008 |
|
|
Zkontroluj si IP a CD klic v registraci na webu.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Kapik
|
Post subject: Re: Přihlašování Posted: 18:27 29. Aug 2008 |
|
|
Napisu to sem...stahnul sem si vechno potrebny,postupoval podle navodu jak se pripojit,pripojil sem se,vytvoril postavu dal hrat a objevila se mi cerna obrazovka,tak minutku dve sem na ni koukal a pak to spadlo do menu s hlaskou "casovy limit vyprsel.Byl si odpojen ze serveru".To samy pri dalsich pokusech,i kdyz sem zkousel druhej ucet Predem diky za rady
_________________ Střízlivý nás nedostanou. A vožralí se nedáme!
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Přihlašování Posted: 19:03 29. Aug 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
mozna problem s firewallem, treba kerio takhle s oblibou odpojuje, musis to v nem povolit, ale jenom tipuju 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Kapik
|
Post subject: Re: Přihlašování Posted: 19:37 29. Aug 2008 |
|
|
Firewallem to neni,nefunguje mi to ani kdyz ho vypnu...jen dodam,ze dkyz sem pridal do souboru WINDOWS/system32/drivers/etc/hosts radek 127.0.0.1 nwmaster.bioware.com tak mi to hodilo hlasku byl jsi zaveden a ted uz zas ani to
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Přihlašování Posted: 20:04 29. Aug 2008 |
|
|
Jo taky jsem byl zaveden.Důvod?Moje chyba!Na stránkách,kde se člověk přihlašuje http://thalie.pilsfree.cz/index.php?page=login jsem měl jinej nick než ve hře!!Na stránkách jsem měl Pivo a nick ve hře mám Pivas.Pořád mi to psalo byl jsi zaveden. Nick musí být stejný jak na stránkách tak ve hře!!!Nick na Foru můžeš mít jaký chceš.Snad to pomůže.
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
Sathiran
|
Post subject: Re: Přihlašování Posted: 20:17 29. Aug 2008 |
|
|
Pripadne muze byt jeste problem v IP adrese, v profilu na webu musi byt aktualni IP, jinak to taky takhle vyhazuje
|
|
Top |
|
Kapik
|
Post subject: Re: Přihlašování Posted: 20:29 29. Aug 2008 |
|
|
Tak uz je to vyreseno,mel sem posunutej radek v nwncdkey.ini,tim padem mi ta utilitka na CDkeye vyhodila nakej divnej cdkey diky vsem a hlavne melvikovi za rady
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|