|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|
Author |
Message |
Tretas
|
Post subject: Pro igora Posted: 08:10 20. Oct 2008 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pro igora Posted: 08:19 20. Oct 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Asi nemáš originálku -> nejsi registrovanej na bioware -> Přidej si do souboru HOSTS (někde v C:\windows\...) řádek Code: 127.0.0.1 nwmaster.bioware.com #nwn master server
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Pro igora Posted: 08:25 20. Oct 2008 |
|
|
jako mě už jeden učet na tom jde, orccutcher jde normálně, ale jak si chci zapnout druhý tak to píše tohle
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pro igora Posted: 08:31 20. Oct 2008 |
|
|
To je celkem jasný, protože dva účty se stejnym klíčem logicky nemůžou bejt registrovaný zároveň, takže tenhle asi registrovanej nemáš. Přidej si do souboru C:\windows\system32\drivers\etc\host řádek Code: 127.0.0.1 nwmaster.bioware.com #nwn master server
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Pro igora Posted: 09:28 20. Oct 2008 |
|
|
mně se podařilo založit si na bioware na jeden CD klíč víc účtů a nevim, že by to bylo nějak omezený.
nicméně, narazil jsem na zajímavý problém - nepodařilo se mi vytvořit účet DenGrasse - psalo to "účet nelze vytvořit". zkoušel jsem to z více kompů, ale ani na jednom se to nepovedlo.
nakonec jsem vlezl ne do hry, ale přímo na internetové stránky bioware a tam v jejich přihlašovací stránce jsem účet vytvořil normálně - ve hře funguje, vyzkoušeno.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pro igora Posted: 10:05 20. Oct 2008 |
|
|
Aha, někdo mi myslim řikal, že od jistý doby tam maj nějakou tvrdší kontrolu, než když jsem si tam kdysi dělal účet já.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Pro igora Posted: 12:24 20. Oct 2008 |
|
|
V tomdle se nevyznam, ale pokud ti to na webu nenapsalo u 2. účtu, že cd-key už někdo používá tak by ti Thalie měla jít.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Pro igora Posted: 14:35 20. Oct 2008 |
|
|
no jak se na to dívám tak asi zustanem s brachou na jednom učtu  ještě to skusím pozkoumat ale
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Pro igora Posted: 14:41 20. Oct 2008 |
|
|
kucik wrote: To je celkem jasný, protože dva účty se stejnym klíčem logicky nemůžou bejt registrovaný zároveň, takže tenhle asi registrovanej nemáš. Přidej si do souboru C:\windows\system32\drivers\etc\host řádek Code: 127.0.0.1 nwmaster.bioware.com #nwn master server díky moc, nakonec mi tohle pomohlo a už mužu používat obadva učty, ještě doufám že to bude správně fungovat ve hře, v patek dojede bracha a založí si tam novou postavu tak potom uvidím a napíšu dyštak. DÍK MOC
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Pro igora Posted: 20:37 23. Oct 2008 |
|
|
takže jo funguje to perfektně  dík za pomoc
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Pro igora Posted: 19:01 22. Nov 2008 |
|
|
cus, hele muj kámoš má stejný problém, jenže mu to přepisování nefunguje, protože má Windows vista, neví někdo co s tím?
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Pro igora Posted: 19:06 22. Nov 2008 |
|
|
Tretas wrote: cus, hele muj kámoš má stejný problém, jenže mu to přepisování nefunguje, protože má Windows vista, neví někdo co s tím? Jo, pořídit si XP 
_________________ And YOu dO It LikE ThI S!!! In a name of Sehanine Moonbow!!
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Pro igora Posted: 19:07 22. Nov 2008 |
|
|
už jsem mu radil, ale nějak se mu to nelíbilo 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pro igora Posted: 19:57 22. Nov 2008 |
|
|
Zkus Kráťu. Zhruba před hodinou řešil stejnej problém.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|