|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 2 posts ] |
|
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: Dorn příjemce Posted: 09:17 28. Aug 2008 |
|
|
Vím, že se to tu už zmiňovalo, ale nemohl by někdo odebrat Dornovi ten skrývací skript? Nesl jsem mu balík, postava se s hrůzou proplíží mezi medvědy a když tam dorazí, on se neukáže, aby si ho převzal... a byl tam, zkoušel jsem klikat na místo kde stojí a vždycky ho postava obešla, takže tam stál. Jenomže nešel odhalit.
EDIT: takže prachy za balík v pytli a skutek utek.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Dorn příjemce Posted: 09:36 28. Aug 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Obchodníkům a podobnejm bych AI scripty úplně vyházel, nevidim důvod, proč by je měli mít, pokud se nemaj s nikym bojovat.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 2 posts ] |
|