|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 3 posts ] |
|
Author |
Message |
Morendred
|
Post subject: Promazavani fora Posted: 21:55 02. Sep 2008 |
|
|
Tak si hledam svuj cenik lektvaru a co vidim, no ze nic nevidim.
Nerad bych se vyjadroval vulgarne, ale tohle me opravdu rozladilo. Je tady spousta jinych, nic nerikajicich temat a prispevku i starsiho data a ty nikdo nesmazal.
Bohuzel tohle byla moje jedina verze ceniku a protoze jsem ji venoval na muj vkus az nezvykle mnoho casu, tak ho nehodlam sepisovat znova.
_________________ Isabel
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Promazavani fora Posted: 22:24 02. Sep 2008 |
|
|
Nikdo nic nemazal, je hezky v tom hned videt zamer nejakeho zleho DM / WB. Pokud to bylo na trznici, tak tam se prispevky bez odpovedi stare cca mesic automaticky promazavaji. Jednoducha rada, kdyz neco pro vas cenneho davate na forum, tak si delejte zalohu k sobe. Mne se taky ztratila spousta nezalohovanych materialu, kdyz si pak K. hral a smazal cely forum...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Morendred
|
Post subject: Re: Promazavani fora Posted: 22:57 02. Sep 2008 |
|
|
Protoze jsem tu nikde nenasel jedinou zmiku o automatickem promazavani, tak tohle byla moje prvni uvaha (nemyslel jsem na "zle DM/WB" , ale pouze lhostejne a nepremyslejici). Je pravda, ze moje druha uvaha zahrnovala nejaky automaticky system. Ovsem protoze neaktivnich temat, starsich nez to moje, je tu mnohem vice, tak jsem ji zavrhl. (hacek je zrejme v tom "tema bez odpovedi") Rada je to jdenoducha, ale pro me prisla pozde a jak sam pises, tak nejsem jedinej.
_________________ Isabel
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 3 posts ] |
|