Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 07:19 28. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 62 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: Kradeni a reakce na ne
PostPosted: 11:29 24. Nov 2008 
Měšťan
 Profile

Vcera se me stala takova prihoda, ktera me trosku rozhodila naladu jako hraci, coz se me zde jeste nestalo(vzdy byla nastvana max. jen postava, coz beru jako dobrou hru)

Jde o to ze po opakovanem okradani me postavy, kdyz si zlodej porad nedal pokoj a byl mnou odhalen ze stinu, diky naslouchani a pote atakovan vyhruzkami rozzureneho trpaslika, nacez jsem dal i odpor a schoval zbran s tim ze mu rozbiju hlavu pokud se ke mne priblizi, dotycneho toto nejak nevzrusovalo a klidne si prisel prede mne a vzhledem k tomu ze mu system umoznuje v pohode okradat protoze ma vysoky skill tak me z invu sebral halapartnu (kterou jsem ja blbec schoval ze si to s nim vyridim pestma-jak naivni) a odkracel pryc. Pravda nekolik vterin jsem tupe ziral na listu kde me ta zbran zmizela, neveric svym ocim, pak jsem chvilku behal po Ivory, rval jsem na straze(bohuzel tam nebyl DM:( a pak jsem se nastvane vydal do Karathy pro zalozni zbran.
Pote jsem napsal dotycnemu hraci, ze odsud podsud a ze pri dalsim setkani nasich postav utocim na nej a budu se ho snazit zabit bez pouziti stinovych zraneni.

Zaverem k okradani, stalo se me uz dostkrat ze jsem byl okraden, a i kdyz okradani nemam rad ani jako hrac a tim mene jako postava, dokazu to prejit jako ze si toho postavicka nevsimne, pokud je to jednou max. dvakrat behem chvilky, ale aby nekdo okradal porad dokola, a nijak se s tim netajil a pak okradal jeste i kdyz pred nim stoji zurici postava a vyhrozuje mu smrti(jenom proto ze mu to hra umoznuje), tak to uz je prilis a haze to i na dobre zahrane zlodeje hodne spatne svetlo.

Proto bych rad znal nazor zkusenejsich jestli je ma reakce primerena, nebo jestli je hrube proti RP,
protoze zabijet jine hrace se me hnusi, ale od zabijeni teto postavy me bohuzel uz nic neodradi :evil: Samozrejme musim pocitat s nasledky sveta na mou reakci a taky s tim pocitam, i kdyby melo jit o kriminal nebo o popravu me postavy(skoncit na praniri driv jak Berserk tot potupa :)
Omlouvam se za trosku delsi psani, ale trochu me to nakrklo :roll: (ale napsal jsem to bez sprostejch slov :mrgreen: su dobrej)

Reply with quote  

Post subject: Re: Kradeni a reakce na ne
PostPosted: 11:51 24. Nov 2008 
Urozený
 Profile

Možná je načase začít jmenovat, totéž se mi stalo nedávno a pomál mi při tom Kráťa a Rejty, v mém případě to bylo okořeněno tím, že jsem se v hostinském pokoji vyslékl a než jsem se stačil uložit k odpočinku už za mnou lezl do pokoje, po té co na něj polodrak zařval co tam dělá a ať vypadne, vycouval, dveře jsem si ještě zamčel a uložil se ke spánku. Otevřel jsem si inv a sledoval co se bude dít, odemčel si a začal luxovat, po pátém či šestém pokusu mě ruply nervy a napsal jsem mu ať toho okamžitě nechá, vymluvil se na to, že to nevěděl .... pak jsem zjistil, že den před tím uklidil inv. Kirimu a jak to tak vypadá podle rukopisu si nedal normálně říct. Takže pokud se tato postava přiblíží k některé z mých postav, pravděpodobně skončí jako žrádlo pro psy a to i s vědomím, že budou pravděpodobně porušena pravidla z mé strany a budu za to poprávu potrestán ... nasilný typ nejsem, ale pokud někdo nepochopí základní fakta a nestačí mu tři nové šance holt asi o to SD na 8 lvl bude muset přijít.

Reply with quote  

PostPosted: 11:57 24. Nov 2008 
Měšťan
 ICQ  Profile

Podle mě stačí, když se rozhlásí, že je zloděj (například to hodit s popisem na nástěnku, případně do IC sekce - v hospodě se povídá). No a pak už je snad lov volný. Co se zločincem, vždyť je jedno, jestli mu stráže useknou ruku, nebo někdo jiný hlavu.

Reply with quote  

PostPosted: 12:02 24. Nov 2008 
Ďábel
 WWW  Profile

simply from EfU: .... pickpocket for all -50. jednoduché a učinné.

PS: když tě bude někdo okrádat v reálu, taky neschováš halapartnu....

Reply with quote  

PostPosted: 12:03 24. Nov 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Mno, tak jednak po pár (zhruba třech) ukradených věcech by zloději už nemělo jít pěknou chvilku krást a hlavně by mělo být zřetelně vidět, že se krást pokouší. Pokud to tak není, tak se asi do modulu špatně nahrála poslední úprava a podívám se na to.

Jinak pokud se děje, že tě skutečně okrádá i přesto, že o něm víš, tak bych ho na místě sejmul. Holt DM nemůžou být všude a okamžitě to řešit. Případnejch soudů za zabití bych se nebál. Z toho tě slušnej obhájce vyseká ;)

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 12:04 24. Nov 2008 
Ďábel
 WWW  Profile

zvlášť pokud to nikdo neuvidí... nebo pokud byl ten mrtvý cizí... atd.

Reply with quote  

PostPosted: 13:01 24. Nov 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

Anderson I wrote:
Podle mě stačí, když se rozhlásí, že je zloděj (například to hodit s popisem na nástěnku, případně do IC sekce - v hospodě se povídá). No a pak už je snad lov volný. Co se zločincem, vždyť je jedno, jestli mu stráže useknou ruku, nebo někdo jiný hlavu.

bohuzial nestaci, koli okradajucim hracom som uz neraz skoro rozmlatil monitor a neraz sme to uz riesili a vzdy sa objavi nejaky novy expert a mozme to riesit znovu, bohuzial uz na postavu neplati ani to ked jej vybijes zuby. Cize ja som za smrt bez stinovych, a ak bude treba tak znovu.

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

Reply with quote  

PostPosted: 13:13 24. Nov 2008 
Urozený
 Profile

Obtíž je v tom a to mě zaráží, že pokud se jedná o jednoho a toho samého vykuka, tak to sním projednávali minimálně 2 DM, z nichž jedno jedno je nejvyyším pánem a pobírá mou bezednou úctu a druhé je jednoslovně božské. Minimálně v mém případu byl na pravidla okrádání upozorněm jak postiženým hráčem (tedy mnou) tak i přihlížejícím, věc řešícím DM. Dle vyjádření se to nestalo poprvé i když mi bez skropulí lhal do tellu, že o ničem nevěděl, že on je ten chudák a to se mi před tím stihl ještě vysmát. Takže podle stavu věcí odhaduji na člověka s nízkou morální rozlišovací schopností, duševně ne zvela vyvynutého a to buď v důsledku nízkého věku nebo duševní choroby. Tak i když zase dostanu pověstného růžového plyšáka, nechceme se na okrádání vys.at, prostě ho zrušit nebo ho tak omezit, že stejně nikdy nic neukradne, vždyť to je jen ku vzteku, když se ve skupině normálně hrajících si lidí objeví kre.én tohoto ražení.

Reply with quote  

PostPosted: 13:18 24. Nov 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Já si pořád myslim, že to jde udělat tak, aby se kradení nerušilo úplně a aby to bylo hratelný pro všechny. Teď jsme to řešili a padlo pár nápadů, který by to imho s trochou práce měly vyřešit.

Reply with quote  

PostPosted: 13:32 24. Nov 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

Jasne kradnutie neruste, len pridajte k registracii povinny IQ test.

(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

Reply with quote  

PostPosted: 13:35 24. Nov 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Ten tam je. Musíš správně vyplnit přihlašovací jméno. Věř, že dost lidí na tomhle skončí.

Reply with quote  

PostPosted: 13:39 24. Nov 2008 
Měšťan
 Profile

Ja proti kradeni v rozumne mire nic nemam (samozrejme je otazka co je rozumna mira) pokud me zlodej ukradne nakou vec z invu a zdekuje se, a pak to zvopakne dalsi den(at uz herni ci real) tak to beru, a delam jako ze nic i kdyz si toho vsimnu (postava si nevsimla tak to zahraju)

Ale tohle opakovani kradeni, a hlavne kdyz mu nadavam do zlodeju a vyhrozuju zabitim atd. a on me pri tom okrade (ano uznavam, moje naivita a blbost ze jsem zatasil zbran a chtel ho proliskat) tak na tohoto cloveka proste uz pujdu naostro, a bez stinovejch se ho budu snazit sejmout.

Jinak na nastenkach v Ivory a v Karathe je uz odmena za ziveho ci mrtveho, takze snadno vydelane penize, nebojte se a vyrazte na lov lapku a zlodeju, odmena je vyplacena na ruku ihned :wink:

A jinak diky za vase nazory, jak jednat s takovejma <sprosty slovo>

Reply with quote  

PostPosted: 13:41 24. Nov 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

kucik wrote:
Ten tam je. Musíš správně vyplnit přihlašovací jméno. Věř, že dost lidí na tomhle skončí.

Asi ne dost kuciku, asi ne dost *chytne ho za rameno a smutne zakrouti hlavou*

kaz wrote:
Jinak na nastenkach v Ivory a v Karathe je uz odmena za ziveho ci mrtveho, takze snadno vydelane penize, nebojte se a vyrazte na lov lapku a zlodeju, odmena je vyplacena na ruku ihned :wink:

:P okamzite idem na vec.

Inak nemala by byt kradez velkych a tazkych zbrani zakazana alebo inak obmedzena ? Teda neviem ci sa to da nejako nastavit... Predsa je uplna koko**** ked maly hobit ukradne halapartnu alebo obojrucnu sekeru ci mec z chrbta valecnika..

(>_(>_<)_<)

Reply with quote  

PostPosted: 14:06 24. Nov 2008 
Urozený
 Profile

Neithan1 wrote:
kucik wrote:

Asi ne dost kuciku, asi ne dost *chytne ho za rameno a smutne zakrouti hlavou*

kaz wrote:

:P okamzite idem na vec.

Inak nemala by byt kradez velkych a tazkych zbrani zakazana alebo inak obmedzena ? Teda neviem ci sa to da nejako nastavit... Predsa je uplna koko**** ked maly hobit ukradne halapartnu alebo obojrucnu sekeru ci mec z chrbta valecnika..

Tady ten by snad byl schopný šlohnout Theogilovi z náměstí kovadlinu za bílého dne. :lol:

Last edited by Theogil I on 15:51 24. Nov 2008, edited 1 time in total.

Reply with quote  

PostPosted: 14:12 24. Nov 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

viem okoho sa jedna, okradol aj mna ;) a to jeho postava bola v prave ten moment opila..

(>_(>_<)_<)

Last edited by Neithan1 on 14:24 24. Nov 2008, edited 1 time in total.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 62 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]