|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Krata
|
Post subject: Boj v Alwarielu Posted: 20:00 12. Sep 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Všem se moc omlouvám ale dnešní Q mi nějak nevyšlo, něco mi do toho velzlo a musel sem odejít. Q bych udělal třeba zítra (sobota) klidně už v poledne či odpoledne, napište časy kdy můžete Navrhuju v 13:00 mluvim k hráčum: hráči železné pěsti, Polynikes52, Shifter, Pivo, Isabel, Lilien Wood (nepamatuju nick), Hacanus, Kratison.. snad sem na nikoho nezapoměl a pokud ano tak s váma počítám  .. Mohl bych vám to napsat do PM ale na to nemám čas 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Boj v Alwarielu Posted: 20:03 12. Sep 2008 |
|
|
DM nambr tů to snad zítra zvládne úplně kdykoliv, možná radši odpoledne ne úplně pozdní.
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: Boj v Alwarielu Posted: 22:05 12. Sep 2008 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Zitra tu bohuzel nebudu, ale preju prijemnou zabavu jestli to vyjde 
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Boj v Alwarielu Posted: 00:51 13. Sep 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
No já taky nemůžu, zejtra jdu do školy a potom na Smich of Summer. Návrat v pozdních hodinách v nepředvidatelném stavu.
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Boj v Alwarielu Posted: 09:48 13. Sep 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
ja muzu - ale koukam ze uz takhle je nas docela malo
_________________ nwn
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Boj v Alwarielu Posted: 10:19 13. Sep 2008 |
|
|
zatim nemůžou ty co stejně nemohli nebo nevěděli že přijdou.. tak to vyjde zatim na stejno
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Boj v Alwarielu Posted: 14:27 13. Sep 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Ja som teraz vstal  Inak mozem kedykolvek len musim popredu vediet cas.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Boj v Alwarielu Posted: 15:20 13. Sep 2008 |
|
|
tak co zejtra? nebo v pondělí... tak se rozhejbejte sakra 
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Boj v Alwarielu Posted: 16:50 13. Sep 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
osobne bych mohl akorat tak zitra - pak tyden nebo vic vubec
_________________ nwn
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Boj v Alwarielu Posted: 20:41 13. Sep 2008 |
|
|
Takže neděle (zítra) nějak večer, co vy na to? kolem 19:00 ve hře
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Boj v Alwarielu Posted: 08:37 14. Sep 2008 |
|
|
Krata wrote: Takže neděle (zítra) nějak večer, co vy na to? kolem 19:00 ve hře Se mnou na 100% nepočítejte.
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Boj v Alwarielu Posted: 09:24 14. Sep 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
se mnou taky
_________________ nwn
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Boj v Alwarielu Posted: 11:59 17. Sep 2008 |
|
|
Takže poslední termín je na čtvrtek okolo 19:00 .. kdo tam bude tak tam bude a kdo ne tak má smůlu.. pokud bych čekal až se sejdete všichni tak se nedočkám Hráčí železné pěstě by mohli konečně příjít  Pokud si to Rytíři úsvitu dobře RP odůvodněj, mohou přijít taky Ostatní taky můžete nabídnout své síly.. sitace je ve světě známá.. ale počítejte že to bude spíš pro high lvl (okolo 20) ostatní budou v lehké nevýhodě.. asi tak že umřete po jedný ráně a nepřítele sotva škrábnete 
|
|
Top |
|
Salyr
|
Post subject: Re: Boj v Alwarielu Posted: 13:05 17. Sep 2008 |
|
|
kruci rad bych se pripojil abych podporil rady svych spolubojovniku ale bohuzel 19:00 je pro me pozde.tak mam smulu budu drzet palce.
_________________ Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.
http://www.powerplaymanager.com/r213127
|
|
Top |
|
Hacanus
|
Post subject: Re: Boj v Alwarielu Posted: 13:39 17. Sep 2008 |
|
|
Ja muzu klidne kdykoliv tak dejte vedet presny termin, budu tam.
_________________ Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi .. Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
|
|
Top |
|