|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 4 posts ] |
|
Author |
Message |
Jeanes
|
Post subject: jsem zivej i mrtvej! Posted: 19:19 17. Sep 2008 |
|
|
Normálně včera jsem skapal, no a prisla kámoska a ze zeme sebrala moje dve mrtvoly. Kdyz jsem prosel peklem, jedna zmizela! Tak jsem tu druhou zahodil! A ted koukám, že moje mrtvola je porád mezi hráči. Nevím kde se tedka presne nachází, chvilku jsem ji mel já, chvilku ji mela G14, chvilku jí měl george. Asi jim reknu aby ji hodili do kose a zlikvidovali. sice se mi jako nelibi, ze nekdo haze moji mrtvolu do bufetky....  :D:D:D ale mel jsem to udelat ja sam a hned. Jsem byl prtizenej a kos byl daleko.
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: jsem zivej i mrtvej! Posted: 19:29 17. Sep 2008 |
|
|
Jeanes wrote: Normálně včera jsem skapal, no a prisla kámoska a ze zeme sebrala moje dve mrtvoly. Kdyz jsem prosel peklem, jedna zmizela! Tak jsem tu druhou zahodil! A ted koukám, že moje mrtvola je porád mezi hráči. Nevím kde se tedka presne nachází, chvilku jsem ji mel já, chvilku ji mela G14, chvilku jí měl george. Asi jim reknu aby ji hodili do kose a zlikvidovali. sice se mi jako nelibi, ze nekdo haze moji mrtvolu do bufetky....  :D:D:D ale mel jsem to udelat ja sam a hned. Jsem byl prtizenej a kos byl daleko. Heh, George je s velkým G, G je nejdůležitější písmeno na světě, tak velkým!!  Mno, měl sem s tou mrtvolou jiný plány  )... thalužel, nevěděl sem jak se řeže hlava, tak ta mrtvola přežila... 
_________________ And YOu dO It LikE ThI S!!! In a name of Sehanine Moonbow!!
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: jsem zivej i mrtvej! Posted: 19:31 17. Sep 2008 |
|
|
George wrote: Jeanes wrote: Normálně včera jsem skapal, no a prisla kámoska a ze zeme sebrala moje dve mrtvoly. Kdyz jsem prosel peklem, jedna zmizela! Tak jsem tu druhou zahodil! A ted koukám, že moje mrtvola je porád mezi hráči. Nevím kde se tedka presne nachází, chvilku jsem ji mel já, chvilku ji mela G14, chvilku jí měl george. Asi jim reknu aby ji hodili do kose a zlikvidovali. sice se mi jako nelibi, ze nekdo haze moji mrtvolu do bufetky....  :D:D:D ale mel jsem to udelat ja sam a hned. Jsem byl prtizenej a kos byl daleko. Heh, George je s velkým G, G je nejdůležitější písmeno na světě, tak velkým!!  Mno, měl sem s tou mrtvolou jiný plány  )... thalužel, nevěděl sem jak se řeže hlava, tak ta mrtvola přežila...  ROFL! George!  :D:D
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: jsem zivej i mrtvej! Posted: 19:41 17. Sep 2008 |
|
|
Eh! Teďka koukám, že mám v inventáři zase dva nože na stahování kůže! Nedávno jsem měl dva, tak jsem jeden prodal... No a z inventáře mi zmizeli oba. Tak jsem si dneska koupil novy a tedka tam mam zase dva  heh? Jestli se mnou nebude něco celkove spatne...  Jo a ještě jsem zapomněl, že mam u pasu kord a na zadech halapartnu a kosu. Ten kord a halapartnu u sebe nemam, to jsem si jenom zkousel v obchode. Ale kdyz se na me kouknete, tak to na me vidite.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 4 posts ] |
|