Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 20:28 27. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 53 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Co DM přehnalo?!
PostPosted: 21:38 01. Dec 2008 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Tenhle topic venuju DMku ktery to dne 1.12.2008 v cca 20:00Hodin prehnal a me slusne receno nastval....

Tak zacnu asi takhle!Vzniklo to u orku v brlohu Nejdriv me masirova orcima sampionama OK beru to jako spestreni toho co tam normalne neni,ale kdyz se dostanu o patro nis a na zemi sou pasti ktery tam normalne nebejvaj dobre!Ale kdyz je najednou sef dvakrat silnejsi?Dobre to bych jeste taky skous...Ale co asi neskousnu je to ze kdyz uz byl skoro mrtvej kde se vzal tu se vzal zaklinac a hodil na nej kamenou kuzi abych ho nemohl dorazit a tim mu sinizl zraneni!!Nepoci tam ty dalsi veci jako ze se mu nepovedlo me paralizovat atd.Kdyz se teda rozhodnu ze se tam vratim s partakem tak sef je opet vylecenej a jako by mu nic nebylo,ale abych DM nekrivdil byl lehce zranen :lol: To uz mi prislo jako skutecne vysmech a zamerne prehnane silnej!!Poskadlit dobre ,ale tohle bylo podle me moc a rad bych vedel kdo to byl at vim s kym mam tu ces?!Jo a samozrejme sem chcipnul protoze kdyz jsem utikal tak preskocil za mnou do dalsi lokace a zasekl me a nemohl jsem ani dopredu ani dozadu.....To slo taky udelat tak ze se mohl ten ork zastavit nebo cokoliv a ja mohl sebrat partaka keryho dostal na 2 rany....

Takze diky za reakci dotycneho DM!

Reply with quote  

Post subject: Re: Co DM přehnalo?!
PostPosted: 22:06 01. Dec 2008 
Měšťan
 Profile

Nadáváš na věci, který by to mělo dělat normálně. Ale je samozřejmě blbý, když je to 20x stejně a pak 1x jinak. Chtělo by to dynamickej spawn všeho, aby byl dung pokaždý adrenalinovej :lol:

Reply with quote  

PostPosted: 22:12 01. Dec 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Ja jsem teda kouknul do logu a tam to vypada, ze kdyz jste vyrazili na to same misto podruhe - kdyz jste umreli, uz tam DM nebylo, takze jste si akorat nabehli na spawn, ktery jste vedeli, ze tam je.

A ze se ta potvora dolecila - jo to delaj sami od sebe. Prece tam nezustanou polomrtvi.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 22:17 01. Dec 2008 
Bůh
 ICQ  Profile

kucik wrote:
Ja jsem teda kouknul do logu a tam to vypada, ze kdyz jste vyrazili na to same misto podruhe, uz tam DM nebylo, takze jste si akorat nabehli na spawn, ktery jste vedeli, ze tam je.

A ze se ta potvora dolecila - jo to delaj sami od sebe. Prece tam nezustanou polomrtvi.

Ale jde o to že najednou byl naboostěnej jak prase a sám od sebe by to asi nedokázal ne.Pokud se doléčí to chápu,ale to ostatní mi nejde do hlavy.

Lektor pana BU Carcaroth

Reply with quote  

PostPosted: 22:26 01. Dec 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Nu on byl zrejme naboostenej uz z te predchozi potycky, takze cely problem neni v tom, ze vas zly DM zabil, ale ze vas zly DM neochranil, kdyz jste tam nabehli podruhe a DM uz nebyl ve hre. Alespon takhle to na me pusobi.

Reply with quote  

PostPosted: 22:30 01. Dec 2008 
Bůh
 ICQ  Profile

kucik wrote:
Nu on byl zrejme naboostenej uz z te predchozi potycky, takze cely problem neni v tom, ze vas zly DM zabil, ale ze vas zly DM neochranil, kdyz jste tam nabehli podruhe a DM uz nebyl ve hre. Alespon takhle to na me pusobi.

Pokud by byl už takhle naboostěnej už při první návštěvě nemyslíš,že by jsme tam podruhý lezli znova.To si trošku odporuje a blbý nejsme.

Reply with quote  

PostPosted: 22:35 01. Dec 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

Radim wrote:
kucik wrote:

Pokud by byl už takhle naboostěnej už při první návštěvě nemyslíš,že by jsme tam podruhý lezli znova.To si trošku odporuje a blbý nejsme.

No ... ono Hassan hovori prave toto. Bol tam prvy krat, sef sa naboostil, on odisiel a druhy krat ste tam sli uz dvaja. Aspon tak som ja a asi i Kucik pochopil Hassanov prispevok.

Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!

Reply with quote  

PostPosted: 22:44 01. Dec 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Tak jednak to Hassan primo pise (pokud jsem ho pochopil spravne) a druhak DM opravdu odesel ze hry drive, nez jste tam vlezli podruhy.

Reply with quote  

PostPosted: 22:48 01. Dec 2008 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Tak abych se vyjadril, byl jsem tam ja...

Sel jsi do dungeonu orku a vesele si pobijel orky, tak sem si rekl, ze te prozenu. Az k bossovi ses probil v pohode, do lokaci sem pridal par pasti. Bossovi jsem zvednul OC a ty si s nim bojoval, kdyz si byl tezce ranen, tak te boss nechal utyct a ty si odbehl za roh a vylecil ses, tak k tobe zase pribehl a bojovali ste. Do toho pribehl saman, ktery v te lokaci NORMALNE JE a bosse naboostil v boji. Ne, neobjevil se z niceho nic a klerici v tomto dungeonu opravdu maji standartne kouzlo paralyza. Byl jsi temer mrtev a ten boss taky a OPET jstem te nechal UTYCT a ty ses lecil hned za prechodem lokace. Potom ses vratil a booss se mezitim vylecil, stejne jako ty. Vybehl si tedy z jeskyne, ja dal bosse na misto kam patri a sel sem se divat na televizi.

Myslis, ze ten boss se nemuze taky vylecit? Cos sis myslel? Ze NPC jsou jen hloupe krabice co se daji lakat po jednom a nebo zasekavat za prechodem? Mozna bys mel vedet, ze existuje taky nejaky pud sebezachovy. :mrgreen:

Jinak ten tvuj spolecnik co za tebou bezel z jiny casti sveta, aniz by vedel, kde ses taky doby. Nerika se tomu tak trochu metagame? :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 23:14 01. Dec 2008 
Bůh
 ICQ  Profile

Jinak ten tvuj spolecnik co za tebou bezel z jiny casti sveta, aniz by vedel, kde ses taky doby. Nerika se tomu tak trochu metagame? :wink:[/quote]

Nemůžu nic jiného než s tímto souhlasit. :(
Naše blbost a trest byl myslím dostatečný :evil:
Jinak to byla první bestie co mě klepla na jednu ránu :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 11:58 02. Dec 2008 
Šlechtic
 ICQ  Profile

To Rejty
Vis Rejty ja chapu kdyz tam hodis bestie co tam normalne nejsou a ze by baly nejak slaby to se taky rict neda ale ten sef podle me byl moc...Me proste dorazilo to ze kdyz uz byl temer mrtev a zbejvali mu dve rany tak jsem necekal ze udelas to ze mu das zaklinacem kamenou kuzi(Protoze ten tam musel pribehnout peknej kus OK mozna slysel boj a pribehl tam jen je to sakra nahoda ze zrovna kdyz sefa skoro mam...A to ze jsem se tav vratil dvakrat, porvi kdyz jsem se nahore dolecil a zjistil jsem ze ma kamenou a je dolecenej vzal jsem roha ale potkal jsem onoho hrace (V tu chvili jsem vubec nevedel ze tam jde jen jsem mel partu a byla to ciste jeho iniciativa ze za mnou sel ja mel jiny starosti nez mu psat at mi jde pomoc pres tell)Vis rejty mozna si tam mohl zustat kdyz uz takle aboostujes sefa..Spis mi to prislo v tu chvili ze jsi z toho chtel udelat nepristupnou lokaci abych se nedostal k pokladu a potrestat me (nevim za co) mozna mi dat za vyucenou ale to si myslim ze jde i jinak nez preboostovat sefa a pak se jit divat na telku...Priste muzu pocitat s tim ze nekdo z magu bude mit treba nadprirozeno a podobne kdyz neuspejes smula nemel si tam list....Kdyz to ma potvora treba mag v kouzlech a umito a normalne to treba nepuziva a ty to hodis dobre ale umele si mu zvedl OC a mozna i silu - to uz nevim.. :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 12:36 02. Dec 2008 
Šlechtic
 Profile

no ja mel zkusenost podobnou s jinym DM, ktera byla popsana pred par mesici v jinym topicu a dokazu si predstavit, ze smrt nastve, ale... (vychazim z toho co psal Rejty i vy)

1) mozna ten boss byl presilenej, to se muze stat, vzdycky to nejde odhadnout (mne se stalo to samy a i to DM nakonec zpetne uznal), a proto by to DM pak mel korigovat kdyz dojde k boji
2) DM te 2x nechal utect, coz mi prijde docela ferovy, kdyz videl, ze bys mohl umrit (jenom pro info me honil boss pres 3 lokace nez me zabil a nikdo ho nezastavil i kdyz mohl)
3) pokud se i presto vratis a vis pri tom, co te tam ceka, tak je to jenom tvoje rozhodnuti a DM te k tomu nijak nenutil
4) ze se NPC leci mi prijde naprosto prirozeny, ty taky odbehnes pryc, aby ses dolecil

takze celkove mi rejtyho chovani neprijde nijak vymykajici se mezim, tahle smrt je jenom Vase chyba, sanci utect jste nekolikrat dostali a nevyuzili ji :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 12:58 02. Dec 2008 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Takze to mam brat podle tebe tak ze kdyz DM preboostuje sefa a pak me necha za to dvakrat utyc je vse OK a ja jsem po pravu chcip?
Ja si stojim proste za nazorem ze Rejty nechtel abych zabil sefa a dostal se k pokladu tak udelal tohle...Pak uz mu to prisla asi nuda a sel koukat na televizi To ze sem se tam vracel dvakrat je moje chyba ale kdyz by nebyl ten sef prehnanej tak uz sem ho sejmul poprvi a oto mi celou tu dobu jde...Na xp kaslu to mam za tyden zpet...Proste v tu chvili jsem nemel sanci ho dostat utyct muzu vzdycky ale proto sem tam nesel ze?!

Reply with quote  

PostPosted: 14:26 02. Dec 2008 
Šlechtic
 Profile

nevidim duvod, proc by tam pokazdy musel byt boss, kteryho zabijes, takhle to je aspon zajimavejsi... ted si proste narazil na takovyho, ktery byl nad tvoje sily a i kdyz si to vedel, tak ses tam vratil :?
jasne, chapu, ze z hlediska urcity predvidatelnosti sveta muzes asi pravem ocekavat, ze kdyz tam bude 99x ten samy boss, ze posty tam bude ten samej, to mi prijde celkem logicky :wink: takze bych videl jako velkou chybu DM, kdyby ten tam bosse naboostil, nedal ti sanci na to zareagovat a ty bys kvuli umrel, ale to se vsak nestalo 8)

Reply with quote  

PostPosted: 14:59 02. Dec 2008 
Měšťan
 ICQ  Profile

100x ten stejný šéfik, co dostane po sté stejný sražení/kouzlo/expertizu/cokoliv a 100x stejně umře je fakt vzrůšo. Kdyby se to tak měnilo častěji. Něco jako ty pasti - nikdy tam předtím nebyly a to ošklivé DMko to změnilo. Nikdy nebyl cleric za třetím rohem vpravo a najednou tam je. No a? Jen houšť a větší kapky. Já si nemyslím, že každý dungeon, který jsem dokončil jednou, musí tím pádem jít dokončit i příště.

Když jsi věděl, že je to práce DMka, proč nezkusíš trochu interakce - nemyslím, nejde mi zabít, tak vezmu větší sekeru. Co začít bosovi vyhrožovat, zkusit s ním smlouvat („Dej mi co je v truhle a já tě za to možná nezabiju“ a pod.). Třeba je tu možnost, že by jsi pak byl zábavnější než televize a to DMko by tam s tebou vydrženo.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 53 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]