|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Tretas
|
Post subject: oboustranná sekera Posted: 08:48 03. Nov 2008 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
hele hraju trpoše bojovníka síla 16+3 bonus k utoku myslim +6 a když si vezmu oboustrannou sekeru tak mám postihy (snížení utoku). myslím že to tak aji má být (nevím to jistě) ale jestli to tak má být tak podle čeho se to počítá? levlem, sílou nebo čím?
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Last edited by Tretas on 08:49 03. Nov 2008, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: oboustranná sekera Posted: 08:48 03. Nov 2008 |
|
|
jo a ještě jsem 2 lvl
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: oboustranná sekera Posted: 08:50 03. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Musíš mít síl 18
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: oboustranná sekera Posted: 08:50 03. Nov 2008 |
|
|
jo dík tak to je docela na pytel 
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: oboustranná sekera Posted: 09:16 03. Nov 2008 |
|
|
njn.. 8 lvl si musíš počkat 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: oboustranná sekera Posted: 09:18 03. Nov 2008 |
|
|
 takže celou dobu bojovníka budu mít postih a až od pána zbraně mi to pujde normal  nee
|
|
Top |
|
Bas
|
Post subject: Re: oboustranná sekera Posted: 16:09 03. Nov 2008 |
|
|
Já mám sílu základní 22 a velká sekera mi sundává bonus k útoku o 1 HM? 
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: oboustranná sekera Posted: 16:10 03. Nov 2008 |
|
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: oboustranná sekera Posted: 16:25 03. Nov 2008 |
|
|
Bas wrote: Já mám sílu základní 22 a velká sekera mi sundává bonus k útoku o 1 HM?  přesně skoč si ke kováři 
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: oboustranná sekera Posted: 16:43 03. Nov 2008 |
|
|
Tady si někdo nepřečet informace o světě HM? 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: oboustranná sekera Posted: 16:48 03. Nov 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Podle tohodle vlákna spíš nikdo, než někdo.
Nebo kdyby si člověk aspoň přečetl, co mu server píše, než se na to samý zeptá :-/
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: oboustranná sekera Posted: 16:57 03. Nov 2008 |
|
|
Tretas wrote: hele hraju trpoše bojovníka síla 16+3 bonus k utoku myslim +6 a když si vezmu oboustrannou sekeru tak mám postihy (snížení utoku). myslím že to tak aji má být (nevím to jistě) ale jestli to tak má být tak podle čeho se to počítá? levlem, sílou nebo čím? Krata wrote: Musíš mít síl 18 Ono to nie je tak, ze ked nema pozadovanu silu tak tu zbran ani vziat do ruky nemoze? Ked som zacinal tak moj trpaslik zpociatku nemohol nosit tazku zbroj lebo na nu nemal silu (bola cervena a nesla nasadit) A ten postih o ktorom pise, nie je to len znizenie utoku kvoli tomu ze to je v podstate boj dvomi zbranami? s oboma featmi (obojrucnost i boj dvomi zbranemi) postih -2/-2 ?
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: oboustranná sekera Posted: 18:03 03. Nov 2008 |
|
|
ono je to myslim u zbrojí tak, že si ji nesmíš vzít, když na ní nemáš sílu a u zbraní tak, že je můžeš vzít do ruky, ale máš na ně postih
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: oboustranná sekera Posted: 18:06 03. Nov 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jo. Zbroj to shodí a ke zbrani je jenom postih. Pokud jsi ale měl zbroj červenou, tak to nesouvisí s malou silou, ale zřejmě jsi na ní neměl featy, nebo dostatečný level.
Nerad bych kecal, ale na tu dvojitou seker snad obouruční featy nejsou potřeba.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: oboustranná sekera Posted: 18:59 03. Nov 2008 |
|
|
S tym nizkym levelom je to mozne, urcite som nemal silu ale dost mozno ani ten lvl na zbroj 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|