Post subject: Chyba so Zakladnym utokom pri nahodeni levelu
Posted: 23:19 04. Nov 2008
Mistr
Zdravim, dnes som si nahodil 22.lvl (mam 10lvl valecnika a daval som si teraz 12. lvl trpasliciho obrance - obe povolania maju full BAB). Vsetko sa mi pridalo tak ako ma az na jednu vec. Nezvysil sa mi zakladny utok z 21 na 22 a tym ani bonus k utoku. Zostalo to rovnake. Myslel som ze je to len chyba vypisu okna charakteru, ale skusil som to v boji a bonus k utoku sa pocita stale ten nizsi (ten ako na 21. lvli). Zaujimave vsak je, ze ked sa logujem do hry, tak pri vybere postavy sa to pise normalne (zakladny utok 22). (relog nepomohol)
Je to uz druha chyba pri nahadzovani lvlu (nedavno to niekomu hodilo minusove zivoty) tak mozno je niekde zrada...
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
Post subject: Re: Chyba so Zakladnym utokom pri nahodeni levelu
Posted: 08:54 05. Nov 2008
Obyvatel
pridavam sa k marvinovy aj ja som nahadzoval 22lvl = 1lvl bojovnik + 20lvl klerik + 1lvl bojovnik a tez mi nepridal zakladny utok nebol som si isty ci to tak ma byt alebo nie... kedze niesom sam tak.... dalo by sa stym nieco spravit???
_________________ Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve acc in game: black_smith
Post subject: Re: Chyba so Zakladnym utokom pri nahodeni levelu
Posted: 15:55 05. Nov 2008
Mistr
Tak o tom som vobec netusil ... no nic, tak tymto to povazujem za vyriesene... dakujem za odpoved
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
Users browsing this forum: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot] and 12 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum