Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 00:22 27. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Chyba so Zakladnym utokom pri nahodeni levelu
PostPosted: 23:19 04. Nov 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

Zdravim, dnes som si nahodil 22.lvl (mam 10lvl valecnika a daval som si teraz 12. lvl trpasliciho obrance - obe povolania maju full BAB). Vsetko sa mi pridalo tak ako ma az na jednu vec. Nezvysil sa mi zakladny utok z 21 na 22 a tym ani bonus k utoku. Zostalo to rovnake. Myslel som ze je to len chyba vypisu okna charakteru, ale skusil som to v boji a bonus k utoku sa pocita stale ten nizsi (ten ako na 21. lvli). Zaujimave vsak je, ze ked sa logujem do hry, tak pri vybere postavy sa to pise normalne (zakladny utok 22). (relog nepomohol)

Je to uz druha chyba pri nahadzovani lvlu (nedavno to niekomu hodilo minusove zivoty) tak mozno je niekde zrada...

Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!

Reply with quote  

Post subject: Re: Chyba so Zakladnym utokom pri nahodeni levelu
PostPosted: 08:54 05. Nov 2008 
Obyvatel
 Profile

pridavam sa k marvinovy aj ja som nahadzoval 22lvl = 1lvl bojovnik + 20lvl klerik + 1lvl bojovnik a tez mi nepridal zakladny utok nebol som si isty ci to tak ma byt alebo nie... kedze niesom sam tak....
dalo by sa stym nieco spravit??? :wink:

acc in game: black_smith

Reply with quote  

PostPosted: 09:06 05. Nov 2008 
Měšťan
 Profile

http://nwn.wikia.com/wiki/Epic

Tady podle toho dostávají epické chary útok každé dva levely nezávisle na classu.

Reply with quote  

PostPosted: 15:55 05. Nov 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

Tak o tom som vobec netusil :( ... no nic, tak tymto to povazujem za vyriesene... dakujem za odpoved

Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]