|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: herbáře Posted: 10:36 09. Sep 2008 |
|
|
Vím, že se ptám už asi podesátý... ale budou někdy ty herbáře daný do hry? už se řeklo mockrát že jo a zatím nikde nic.. nebo někde jsou a já je jenom nenašel?
jinak, mně je to fuk, ale jsou tu noví hráči a možná by se jim hodily... a když už sou napsaný...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: herbáře Posted: 10:43 09. Sep 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Rejty?  ...nebo kdokoliv. Měli by bejt v paletě mezi knihama.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: herbáře Posted: 11:07 09. Sep 2008 |
|
|
Ja furt cekam na novou paletu, nechci ty obchody delat nekolikrat... Proto do nich ted nezasahuju vubec.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: herbáře Posted: 11:19 09. Sep 2008 |
|
|
...mhm. to se nedá asi nic dělat, jen doufat v paletu... leda by je měla u sebe moje postava a šířila je IG 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: herbáře Posted: 11:23 09. Sep 2008 |
|
|
nevím proč, ale nějak se mi do mysli vloudila citace z Cimrmanovi hry Blaník: "tady se pořád čeká, Bílá hora, Lipany, Moravské pole ...." 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: herbáře Posted: 22:09 09. Sep 2008 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
Mňa zaujíma čo všetko bude prezrádzať tento blížiaci sa herbár? Budú tam snáď kompletné informácie o všetkých rastlinách To by ma moc nepotešilo,nedávno som sa totiž ,síce opeť, ale teraz naozaj rozhodol že si tie rastliny trochen zmapujem...ehe 
_________________ Sinta
http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: herbáře Posted: 10:08 10. Sep 2008 |
|
|
ano, je to šesti dílný svazek, který kompletně popisuje rostliny a ostatní zdroje alchymistických surovin.
nicméně, stále můžeš třeba zmapovat, kde se která nalézá nebo dá potkat/ulovit atd.
EDIT: není to nicméně soupis návodů na výrobu lektvarů, na to si musíš přijít sám.
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: herbáře Posted: 16:22 10. Sep 2008 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: herbáře Posted: 17:21 12. Nov 2008 |
|
|
bylo mnou ve hře zjištěno, že existujou nový, dodaný ingredience pro alchymii. vzhledem k tomu, že nejsou v herbářích obsaženy, bylo by dobrý aby mi je někdo odpovědnej sendnul a já je mohl do herbářů přidat předtím, než se tyto konečně dostanou do světa...
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|