|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
monstera
|
Post subject: Výkupčí polotovarů v Karathe Posted: 10:36 10. Nov 2008 |
|
|
nemá stoleček a vybere z invu všecko, co se mu hodí, a mizerně platí . Dejte mu tam prosím stoleček, aby člověk nemusel vyházet půl invu na podlahu, když jde něco prodat.....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Výkupčí polotovarů v Karathe Posted: 12:27 10. Nov 2008 |
|
|
K tomu se přidam, ten stoleček by byl fajn....
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Výkupčí polotovarů v Karathe Posted: 13:52 10. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
jo no to bych taky rad. Nemuze nekdo s pristupem na server ta ten stolek prihodit? Script na to uz byl davo v rozhovoru a funguje. Staci tam dat stolek s inventarem a tagem: no_craf_stol
PS: Jedna se o cech obchodniku. A Jelikoz vykupuje nejen polotovary, ale i hotove vyrobky, tak by se to klidne mohlo prejmenovat z vykupciho polotovaru an neco jineho.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Výkupčí polotovarů v Karathe Posted: 17:42 10. Nov 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
To dej někomu do úkolníčku 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Výkupčí polotovarů v Karathe Posted: 08:51 11. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Rejty uz to tam má měsíc Tuším že seš jedinej, kdo to momentálně v nějakém úzkém časovém horizontu může udělat. Prosím prosím, psí oči, fňuk, fňuk, psí oči
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Výkupčí polotovarů v Karathe Posted: 09:27 11. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Rejtymu se snad podělal komp mám pocit
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Výkupčí polotovarů v Karathe Posted: 10:33 11. Nov 2008 |
|
|
Ale jo, jenže musim vědět, kde ten stoleček vůbec je. Jméno lokace a tak. Když jsem přidával toho zlatníka, tak jsem ani nevěděl, že jsou v ivory dílny. Rejty už má komp relativně v pohodě. (Dá-li se tak mluvit o počítači, na němž je nainstalovaný poslední hit od microsoftu)
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Výkupčí polotovarů v Karathe Posted: 10:38 11. Nov 2008 |
|
|
bude se renovovat alchymistická dílna v karathě? ta poblíž hasharila?
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Výkupčí polotovarů v Karathe Posted: 10:48 11. Nov 2008 |
|
|
Asi ne, protože se plánovalo udělat dílny spojené a současné zrušit.
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Výkupčí polotovarů v Karathe Posted: 14:35 11. Nov 2008 |
|
|
Sice do toho nemam co kecat, ale ta dilna je tam takova supr zasivarna, ja bych klidne sepsal petici za jeji zachovani a pozdejsi upravu na alchymistickou dilnu 
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Výkupčí polotovarů v Karathe Posted: 17:55 11. Nov 2008 |
|
|
jako hráč hlasuju za její zachování. pokud je IC volná, jako postava jí koupím....
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Výkupčí polotovarů v Karathe Posted: 18:18 11. Nov 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: jako hráč hlasuju za její zachování. pokud je IC volná, jako postava jí koupím.... Ty jseš nějak zámožnej Ale tak proč ne... Sice byl záměr, aby ty dílny byly u sebe, ale u alchymie je to asi jedno. Neni to náhodouv chudinský čtvrti? Pořiďte si dobrý zámky 
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Výkupčí polotovarů v Karathe Posted: 21:10 11. Nov 2008 |
|
|
[quote="kucik"]Ale jo, jenže musim vědět, kde ten stoleček vůbec je. Jméno lokace a tak. Když jsem přidával toho zlatníka, tak jsem ani nevěděl, že jsou v ivory dílny.
Tak to je překvapení, já o dílnách v Ivory dosud nevím. Ano, před wipem tam byla soukromá dílna Lucky, ale ta už není....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Výkupčí polotovarů v Karathe Posted: 01:18 12. Nov 2008 |
|
|
kucik wrote: DenGrasse wrote: jako hráč hlasuju za její zachování. pokud je IC volná, jako postava jí koupím.... Ty jseš nějak zámožnej Ale tak proč ne... Sice byl záměr, aby ty dílny byly u sebe, ale u alchymie je to asi jedno. Neni to náhodouv chudinský čtvrti? Pořiďte si dobrý zámky  ne je to u západní brány vedle hasharila, čtvrť je poměrně slušná ale kdyby zalobovali ještě ostatní alchymisté, možná by se žorž dal pohnout aby schválil založení cechu, bylo by to lepší... 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Výkupčí polotovarů v Karathe Posted: 01:44 12. Nov 2008 |
|
|
Urcite by to bylo fajn. Ja jsem pro.
|
|
Top |
|