|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Theogil I
|
Post subject: Trička Posted: 13:41 30. Oct 2008 |
|
|
Dobré odpoledne vespolek, na toulkách širokým, překrásným okolím Plzně před pár týdny nás (takže Rejtyho) napadl celkem zajímavý nápad. Jednalo by se o výrobu triček, která by hlásala příslušnost k Thalia komunitě. Vzhledem k tomu, že jsem vlastníkem jednoho známého, jehož firma (tedy firma jeho otce) obchoduje s vyšívacími stroji a byl by ochoten nám pár triček vyšít za cenu více než přijatelnou ptám se vás tedy zda by o tento díl ošacení byl zájem. A teď pokud ano: najděte si texty, obrázky, atd. co by se vám líbilo na tričku mít, udělejte si vlastní návrhy triček a pokud se dostavíte na sraz vemte to s sebou ať se máme o čem dohadovat (jinak to zase sklouzne k tematům typu craft, exp, gold, smrt atd. - no stejně to tak dopadne, ale můžeme to alespoň zpestřit)  . Má to několik omezení: obrázek či text může být do velikosti max. 42 x 42 cm (v této velikosti už to není ono, nevypadá to už moc valně) titěrné obrázky či texty sice jdou vyšít, ale tkanina dostane pěkně zabrat a může se stát, že to bude prosekané od jehel a půjde to brzo k šípku je lepší vybírat obrázky s méně barvami a nejlépe s nějakými normálními, jestli si dobře pamatuji tak ta mašina má možnost vyšívat z 20? barev obrázky pak nejlépe mít uložené ve formátu .jpg, rovnou se to dá do té mašiny natlačit No, já tak jako tak zkusím na sraz sehnat katalog oblečení z velkoskladu, sice to není textilní a návrhářská špička, ale je to levné. Tak co vy na to?
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: Trička Posted: 14:02 30. Oct 2008 |
|
|
supr..jsem všema deseti pro 
|
|
Top |
|
jaara
|
Post subject: Re: Trička Posted: 14:07 30. Oct 2008 |
|
|
Napad to neni spatny, jen se mi z technickeho hlediska nezda ztratovy kompresni format JPG, nechcete mit na trickach vysity duchy, ne?  Mozna by bylo lepsi neco jako PNG.
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Trička Posted: 14:15 30. Oct 2008 |
|
|
jaara wrote: Napad to neni spatny, jen se mi z technickeho hlediska nezda ztratovy kompresni format JPG, nechcete mit na trickach vysity duchy, ne?  Mozna by bylo lepsi neco jako PNG. Popravdě se v tom vyznám jak koza v pertželi, takže tento aspekt ověřím přímo u zdroje. Stejně nemám ani potuchy o čem to ksakru píšeš a co do toho pleteš průhledné nemrtvé. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Trička Posted: 14:33 30. Oct 2008 |
|
|
Triko s nažehlenýma barvama ve vrstvách o nějakejch 3 barvách vyjde cca na 300Kč (nevim na 100%), kvalita dobrá a vydrží to dlouho (nemyslim síťotisk ale nažehlovací fólie). Návrh obrázku musí bejt ve vektorovej grafice, pro síťotisk asi ne... netušim jak vyšívací jehly vyšívaj podle jpg obrázku. Nápad s Thalie tričkama tu už byl dávno, ale neni kdo by udělal kvalitní návrh.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Trička Posted: 14:49 30. Oct 2008 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
jo nápad je to super, ale jak by se ty tička dostaly k těm co bydlí na moravě nebo ještě na slovensku?
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Trička Posted: 15:15 30. Oct 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Myslim ze prevodom na ucet a naslednym poslanim tricka v listovej obalke (takej tej hrubsej) by sme sa vyhli plateniu 300Kc za postovne, takze asi tak by sa dostali k nam.. morava je v cechach tam nic riesit nemusis, akurat si niekto bude musiet dat tu pracu a zajst na postu. Ja som tiez za. Na triko by som si asi prial len nejake jednoduche logo s napisom Thalie. Epicke vysivky rytierov bojujucich s drakom nejako neuznavam  //este mozno aj nejaku hlasku, napriklad : today, tomorrow, thalie
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Last edited by Neithan1 on 15:19 30. Oct 2008, edited 2 times in total.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Trička Posted: 15:16 30. Oct 2008 |
|
|
Postou?
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Trička Posted: 15:19 30. Oct 2008 |
|
|
no ten převod na učet by u mě asi nefungoval  žádný učet nemám (chodím do školy)  no zatím to je jedno přečtu si potom jak je to dohodnuté a uvidím. Jo a ten návrch skusím se na to aspoň podívat
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Trička Posted: 15:20 30. Oct 2008 |
|
|
Nemusis mat ucet, staci ak si zajdes s peniazmi do banky a povies cislo uctu, zenskej das dvacku za ochotu a je to.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Trička Posted: 15:26 30. Oct 2008 |
|
|
 no to zrovna, to bych raději řekl mamce ať je pošle a ty peníze bych dal jí
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Trička Posted: 15:41 30. Oct 2008 |
|
|
tak ju pozdravuj
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Trička Posted: 15:44 30. Oct 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
já sem pro.. aspon náhodní lidé, co potkáme na srazu uvidí, že ta partička co mluví o divných věcech zvláštnim jazykem někam patří  Jinak dopeřdu bych chtěl Thalie.. a dozadu velkej krvavej nápis: jsem bůh!! .. 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Trička Posted: 16:32 30. Oct 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Krata wrote: a dozadu velkej krvavej nápis: jsem bůh!! ..  ne "jsem DM?"? nebo to je to samy? 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Trička Posted: 16:34 30. Oct 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
samozřejmě že je to stejné 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|