|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: XP-opět... Posted: 10:14 12. Nov 2008 |
|
|
nevim esli se to stává jenom mně, ale zase vypadávají časový xp, zejména u zpracovávání surovin a alchymii. někdy se daj přinutit, aby naskočily, ale jednou už jsem musel dát relog. blbne to tak nějak střídavě, včera to zase šlapalo, tak nevim...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: XP-opět... Posted: 10:22 12. Nov 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: nevim esli se to stává jenom mně, ale zase vypadávají časový xp, zejména u zpracovávání surovin a alchymii. někdy se daj přinutit, aby naskočily, ale jednou už jsem musel dát relog. blbne to tak nějak střídavě, včera to zase šlapalo, tak nevim... Zrovna svačím tak to sem písnu, včera jsem asi hodinku zpracovával kamínky a jíl a časové expy vypadly po pár prvních minutách. Nepodařilo se mi je chozením ani duší znovu nahodit tak jsem to dodělal a odlogl. Je to nějaké divné  .
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: XP-opět... Posted: 10:39 12. Nov 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
xp v poslední verzi reagujou hlavně na psaní zpráv. Viz novinky. Reagujou samozřejmě i na pohyb a použití předmětu, ale je tam zkrácená doba, kdy běžej.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: XP-opět... Posted: 11:09 12. Nov 2008 |
|
|
kucik wrote: xp v poslední verzi reagujou hlavně na psaní zpráv. Viz novinky. Reagujou samozřejmě i na pohyb a použití předmětu, ale je tam zkrácená doba, kdy běžej. A co kdyby reagovali i na futrování hlíny a uhlí do pece? Copak to není činnost? Dle mého to boj tedy není ( i když občas ...  marnej) a činnost v rámci RP světa to bezesporu je. Ve chvíli kdy je craft nastaven tak jak je (tj. hooodněěěě zdlouhavě) mi přijde zvláštní, že pohyby myší (postavy) nejsou brány jako činnost a po pár minutách to přísun časových exp. utne, krom toho v té záplavě žlutých výpisů na to člověk přijde ještě později. Já tomu prostě nerozumím. Když to někde zakempím, myší ani nepohnu, akci neprovedu tak tomu rozumím proč tomu tak je, ale pokud klikám myší jako trotl (a kdo craftil ví o čem mluvím) neustále otvírá a zavírá pec a láduje do ní věci ( a nemluvím jen o peci myslím to všeobecně) přece nestojí ve flatu z důvodu nabírání časových exp. nebo jo?
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: XP-opět... Posted: 11:29 12. Nov 2008 |
|
|
No ja jak zacnu u kotliku varit, tak po chvilce taky nevidim, ze by me naskakovaly expy, ale vetsinou me staci abych si promluvil s alchymistou, nebo se napiju z cutory, nebo hodim do placu nejakou hlasku  apod. a rekl bych ze se to zase nahodi...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: XP-opět... Posted: 12:11 12. Nov 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Theogil I wrote: ... Je to tak proto, protože je to systémově jiná událost, která se s tím nespojovala. Může se to do craftových scriptů přidat.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: XP-opět... Posted: 12:34 12. Nov 2008 |
|
|
kucik wrote: Theogil I wrote: ... Je to tak proto, protože je to systémově jiná událost, která se s tím nespojovala. Může se to do craftových scriptů přidat. No vidíš, to je slovo do pranice, každá dílenská krysa ti pak pěkně poděkuje a pokloní se až k zemi. 
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: XP-opět... Posted: 12:45 12. Nov 2008 |
|
|
Tjn, vono sice neni problem do ty prace obcas hodit nakou hlasku o tom že si z utrel pot z cela a podobne, ale popravde receno von na to človek v tom pracovnim zapaleni dost casto zapomina...
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: XP-opět... Posted: 17:04 12. Nov 2008 |
|
|
a taky, nic si nenamlouvejme, je to činnost dosti mechanická a ne vždy člověk udrží pozornost.. občas to beru jako oddychovku a moc to nesleduju... a činnost to je, takže myslím, že by expy jít měly...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: XP-opět... Posted: 10:43 14. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Jo to urcite.. aj sem myslel, ze to reaguje na pouziti predmetu. Coz crafter samozrejme dela, ale nevedel jsem, ze se musi aktivovat jen predmety z inventare.. zkusim to nejak s Kucikem dohdnout.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|