|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Corollus
|
Post subject: Chyba grafiky? Posted: 21:59 02. Nov 2008 |
|
 |
Nováček |
|
|
nainstaloval som nwn, vsetky nove haky saky-paky, vsetko frci v poriadku len grafika je akasi podivna, taka ako keby rozstvorcekovanám mam aj screen...v prilohe, niekedy ked sa prepnem do windows tak mi naskoci vsetko pekne vykladene ako ma byt, ale ked sa trebars otocimm skoci to naspat.... neviem ci je to drivereom ci instalaciou, ci cim mam pomerne stary comp, ale toto tiez nie je nova hra.... Athlo 2,4, radeon 8500, 768meg. ram
Attachments: |
File comment: takto hnusne to vypada

NWN screen.JPG [ 282.62 KiB | Viewed 3302 times ]
|
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Chyba grafiky? Posted: 01:36 03. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
to vypadá docela dobře... vyžuj toho a nafot nějaký pěkný fotky, vypadá to jak malovaný 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Chyba grafiky? Posted: 08:06 03. Nov 2008 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
hehe krata  . a máš dobře nastavené grafiky ve hře? nastavení atd.. ?
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
jaara
|
Post subject: Re: Chyba grafiky? Posted: 22:36 03. Nov 2008 |
|
|
To vypada, ze nemas nainstalovany/zapnuty vyssi rozliseni textur. Podivej se do nastaveni grafiky a pokud je dana kolonko nepristupna, hru si reinstaluj s temi nejlepsimi texturami.
Top |
|
Corollus
|
Post subject: Re: Chyba grafiky? Posted: 09:56 04. Nov 2008 |
|
 |
Nováček |
|
|
nainstalovane to mam uz druhy krat, kvalita textur je 64MB... ale vravim niekedy to ide pekne a potom trebars pri vojdeni do budovy alebo inej lokacie sa to posere a naskoci takyto obraz...
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Chyba grafiky? Posted: 10:09 04. Nov 2008 |
|
|
nepřehřejvá se ti grafika ?
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Corollus
|
Post subject: Re: Chyba grafiky? Posted: 09:32 05. Nov 2008 |
|
 |
Nováček |
|
|
Grafika je v pohode, ale teraz som tam dal nejake standartne nastavenia , ako ze kvalita grafiky dobra, alebo cosi take, nahodilo to antialiasing a uz to prevazne funguje  .... tak sa mi asi bila len nejaka kombinacia grafickych nastaveni.... aj tak dakujem za rady
|
|
Top |
|
fuxxo
|
Post subject: Re: Chyba grafiky? Posted: 19:31 05. Nov 2008 |
|
|
Corollus wrote: Grafika je v pohode, ale teraz som tam dal nejake standartne nastavenia , ako ze kvalita grafiky dobra, alebo cosi take, nahodilo to antialiasing a uz to prevazne funguje  .... tak sa mi asi bila len nejaka kombinacia grafickych nastaveni.... aj tak dakujem za rady jj to si asi na kapnul ja som tez par krat skusal "ponastavovat" grafiku  a dopadlo... proste blbe jedine co vypinam je vertcal refresh...
_________________ Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve acc in game: black_smith
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Chyba grafiky? Posted: 16:58 09. Nov 2008 |
|
|
Nevíte čím to, že hraju hraju, je chvilka před restartem, tak se odpojím, chvilku si dám CS, pak se pokusím připojit a mám černej obraz?....zkusil sem i restart PC, ale nic... když pustím NWN, tak mám jen černej obraz (hra jde...zvuky apod.) Občas se mi ten obraz nahodí, třeba když to mám v liště a vypnu nějaký okno, tak jak nwn naskakuje, tak to občas naskočí, ale jinak.. vůbec nevím, čím to najednou může být.
_________________ And YOu dO It LikE ThI S!!! In a name of Sehanine Moonbow!!
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Chyba grafiky? Posted: 18:54 09. Nov 2008 |
|
|
Á tak zdá se, že pomohlo jít s Basovým psem a mezitím vypnout PC, snad 
Last edited by George on 22:19 09. Nov 2008, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chyba grafiky? Posted: 20:09 09. Nov 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Moc ti nerozumim, ale jestli mas pred monitorem basu, tak to muze bejt problem. Nejlepsi je basu s pivama umistit pod nohy, na dosah ruky.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Chyba grafiky? Posted: 22:20 09. Nov 2008 |
|
|
kucik wrote: Moc ti nerozumim, ale jestli mas pred monitorem basu, tak to muze bejt problem. Nejlepsi je basu s pivama umistit pod nohy, na dosah ruky. Bas je hráč  .. zkrátka sem vypl PC a šel ven, potom to šlo... přitom sem ho předtím restartovával...
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Chyba grafiky? Posted: 22:42 09. Nov 2008 |
|
|
Upřímně napsáno, taky jsem moc neporozuměl...ale kámenem úrazu je v mém případě fakt, že jsem alternativním světem pohlcen natolik, že úsloví "PC" automaticky vnímám a čtu jako Hráčskou Postavičku...a nikdy jinak. To se pak těžko čtou příspěvky o osobním počítači. 
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Corollus
|
Post subject: Re: Chyba grafiky? Posted: 21:40 10. Nov 2008 |
|
 |
Nováček |
|
|
pripajam sa ku kucikovi..... he skusam tu fintu s basou, mam ju po pravej strane.... a vsetko ide perfektne , akurat ruku zacinam mat akusi neistu... ale to bude tym ze basa neni vychladena.... skuste aj vy, vysledky sa dostavia co chvila....... 
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Chyba grafiky? Posted: 23:27 10. Nov 2008 |
|
|
Ježiši, Bas se teď otáčí u počítače  . Acc: Jackbas ,Char: Gourk 
|
|
Top |
|