|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Marvin
|
Post subject: Postavy v mestách Posted: 01:09 28. Nov 2008 |
|
|
Po dnesnej udalosti v hre sa musim uchylit opat k vyzve na foru. Ziadam tymto hracov aby zacali pouzivat pri hre obycajny zdravy rozum.Situacia: dvaja trpaslici sa pohadaju s nejakym carodejom a asi valecnikom (nie je podstatne) .. dovod nepodstatny, ALE vsetko sa to odohralo v IVORY pri hospode Mohlo to byt fajn nez sa stali nasledujuce veci: -moj kamos trpaslik *laktom udrel valecnika*, na to kuzelnik vystrelil kuzlo po trpaslikovi (take tie modre magicke strely) --tu by som povedal, ze viem, ze v Zakonniku svojho casu stalo, ze je prisny zakaz pouzivania utocnych kuziel v mestach -nasi trpaslici sa nedali, nadavali ako divy a aspon zo zaciatku sme sa snazili riesit hru v hviezdickach -na to prisla dalsia rana: kuzelnik vyvoval golema-toho nemrtveho tvora (nech si to RP obkeca kto chce ako chce stale je to nemrtva potvora, nemrtvi=nekromancia) -nase postavy zacali vyhukovat na straze ze je tam nekromant a podobne, DM v hre nebol tak straze nereagovali a kuzelnik sa len veselo bavil na tom ze ho nazyvame nekromantom -na to sme napisali ooc sposobom //aby sa uvedomili, ze kuzlit nekromantske bytosti pred strazami v meste je trochu proti zdravemu rozumu... odpoved bola citujem "// mne je taky uplne jedno co si rikas" -nasledne prisla este nejaka elfka s panterom, ktora sa zastavala kuzelnika a jeho spolocnika... opat som napisal ze panter nema co v meste robit. Vrcholom na to bol jej vystup v podobe asi 5 minutovej hry ako sa s panterom hraje,krmi ho,osetruje a podobne ... vsetko pred Smelickovym vetesnictvim a NPC strazami --- tu opat zmienim, ze podla Zakonnika je vodenie zvierat do mesta trestne Takze znova PROSIM hracov aby zacali pri hre rozmyslat  snad toho nechcem tak vela... Hraci, ktorych mam na mysli vedia o koho ide, udavat mena tu nebudem. Berte to ako priklad a vyzvu do buducnosti aj pre ostatnych 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 01:15 28. Nov 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Se vsim plne souhlasim!!! Dobry by bylo dat prostor na obhajobu pripadne navrhy reseni a nejlepsi by bylo vynest nejaky rozhodnuti tymu do udalosti v Ivory. (Teda pokud se nekomu z tymu bude chtit) no a IG si toho straze museli vsimnout, pokud hraci maj screeny tak by mel probehnout nejaky soud - zalar.
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 01:17 28. Nov 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
suhlasim, nemrtvy golem (?) je imo v svete thalie nepriatelska bytost a tym padom by mal byt mag ktory ho vyvolal minimalne zadrzany.. aj ked je hrac zaciatocnik tak pravidla ako sme sa s marvinom uz presvedcili platia pre kazdeho
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 07:46 28. Nov 2008 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
no já jsem tam byl jen v te části kdy se nedělo skoro nic zvláštního. (naštěstí, protože to de doby než jsem se odpojil tak se mi tam ta hra velice líbila)
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 08:00 28. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
jop. Taky se primlouvam.. jedneho kuzelnika uz celkem dluho upozornujem, ze ten golem je nemrtva stvura a jednu sem kvuli temu natahl backory, ze sem ho chtel zprovoznit ze sveta.. jestli je to on, tak to podle mna neni zacatecnik, ale clovek, ktery na to proste dlabe.
PS: ale takovychto lidi s golemem muze byt vic.. treba je to jinej.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 10:48 28. Nov 2008 |
|
|
Tretas wrote: no já jsem tam byl jen v te části kdy se nedělo skoro nic zvláštního. (naštěstí, protože to de doby než jsem se odpojil tak se mi tam ta hra velice líbila) No toto sa odohralo asi az nejake dve hodiny po tom co sme hrali spolu a boli u toho iny ludia pritomni. Iba ta elfka s panterom bola ta ista.
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 10:49 28. Nov 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Já ještě drobně upravim systém stráží, pustim ho do světa a takovéhle jednoduché připady by to mohlo samo chytat a posílat do vězení - tam si dotyčnej počká na soud.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 10:51 28. Nov 2008 |
|
|
Poslat screeny a napsat jmeno a account dotycneho...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 10:52 28. Nov 2008 |
|
|
Co se tyce toho tahani pritelicku po mestech a vesnicich-pokud jsou to ruzni zplozenci, selmy apod. tak by je tam nikdo se zdravim rozumem tahat nemel. Ale k tomu golemovi-je to bytost sesita z mrtvych tel-to je pravda a pokud tohoto pritelicka nekdo dotahne do Ivory, nebo ho ukazuje na potkani, mel by pocitat s jeho zabitim, a svym taky(nebo min. se zalarem) Vsem okolo se toto muze zdat jako necromancie, coz si myslim ze je pravda jen tak napul. Pokud je kouzelnik neutralni a je to spis badatelsky typ, nelze ho vinit ze si nekde v kanalech pod karathou sesil par mrtvych tel a pak to monstrum ozivil-vzpomente na Frankensteina to taky nebyl nekromant, ale spis vedec-samozrejme chovani k takovemu vyplodu, nemuze byt pratelske od nikoho, kdo ho potka.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 10:59 28. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Jasne. at si ho tam nekde v kanalech. nekde kde ho nikdo nemuze videt. ale ne uprostred mesta. Strihorukeho Edwarda pak taky vylincovali, ne?
Ja ma rad temne postavy. a podle mne do sveta patri. Ale ne tim zpusobem, ze budou ve mestech povolavat nemrtve ci vyvrazdovat bez DM nejake NPC. Kdyz chce byt nekromant, at to dela nekde za mestem a klidne prepada lidi. Kdzy to chce provozovat ve mestech takove kouzla, ma jit do Podtemna. Tam si muze mit na ulicich co chce.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 11:13 28. Nov 2008 |
|
|
kaz wrote: ...sesil par mrtvych tel a pak to monstrum ozivil-vzpomente na Frankensteina to taky nebyl nekromant, ale spis vedec-samozrejme chovani k takovemu vyplodu, nemuze byt pratelske od nikoho, kdo ho potka. Sorry, ale když někdo sešije mrtvá těla a oživí je, tak to nekromancie JE. Čim je asi tak oživuje? Mast z měsíčku lékařskýho to asi nebude. Frankenstein je romantika, ale ve fantasy světě by to byla tak jako tak nekromancie.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 12:37 28. Nov 2008 |
|
|
Jasně, ale pak je potřeba definovat hranici co do města patří a co už ne ... on totiž není přítelíček jako přítelíček a tím se nechci nikoho zastávat.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 12:45 28. Nov 2008 |
|
|
Já si myslim, že by to mohla rozsoudit rasa. Uvidíme.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 12:47 28. Nov 2008 |
|
|
kucik wrote: Já si myslim, že by to mohla rozsoudit rasa. Uvidíme.  Tak nějak jsem to myslel.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Postavy v mestách Posted: 13:30 28. Nov 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.