|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Morendred
|
Post subject: Ohniště Posted: 22:40 26. Nov 2008 |
|
|
kucik wrote: Druid ma kouzlo "nulteho kruhu" (Cantrip) Flare a ohen muze zapalovat tim, takze se troudem precpavat nemusi  Povedlo se mi najit zatim jenom jedine ohniste, ktere lze opravdu timhle kouzlem zapalit. Zkousel jsem jich asi devet nebo deset a zadne nefunguje. Nejdrive jsem myslel, ze delam neco spatne nebo ze pouzivam spatne kouzlo, ale potom co jsem nasel to jedno jedine a podle toho co napsal Kucik. Musim konstatovat, ze vecina ohnist je spatne nastavena.
_________________ Isabel
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Ohniště Posted: 22:48 26. Nov 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Hmm, se mely uz davno vymenit. Kde napriklad to nefunguje?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Morendred
|
Post subject: Re: Ohniště Posted: 23:14 26. Nov 2008 |
|
|
Alansijske vrchoviny - u jizniho pruchodu Karathska vychodni stezka - u zelenych vrsku Zelene vrsky - u lovist loviste - Dornovo utociste
u ostatnich ted nevim presny nazev lokace
[Opraveno]
_________________ Isabel
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Ohniště Posted: 02:35 27. Nov 2008 |
|
|
Nefunguje skoro nikde, to je hroznej opruz to menit, kdyz presne nevim, kde ty ohniste jsou...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Ohniště Posted: 10:10 27. Nov 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
carodeja zaklinac todle kouzlo nemaj? jenom pro zajimavost 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Ohniště Posted: 10:14 27. Nov 2008 |
|
|
Maj. Maj i spoustu jinejch na zapalování a hašení ohnišť na povrchu a v podtemnu. Akorát v podtemnu fungujou správně, protože se rovnou dávaly ty nový. @Rejty Tak kdyžuž jsi přerozmístil všechny ty suroviny a ten tool ti na novym kompu tak pěkně šlape... 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Ohniště Posted: 11:10 27. Nov 2008 |
|
|
jedno nefunkční je v lokaci vlevo od cesty z ivory do karathy, jak tam sedí ten hraničář se psem...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Ohniště Posted: 14:21 27. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
DenGrasse wrote: jedno nefunkční je v lokaci vlevo od cesty z ivory do karathy, jak tam sedí ten hraničář se psem... takovej popis je na *** chce to presny nazev lokace(v toolsetu se to radi podle abecedy). treba si ho napiste na papir, ci neco. Nemuze nekdo prece ve 200 a vice lokacich listovat, kterej ze to je ten hranicar, kterej tam ma blby ohnicek. Me otevreni jedne lokace trva cca3miinuty. to bych se asi uklikal 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Ohniště Posted: 14:33 27. Nov 2008 |
|
|
no jo, si názvynepamatuju  ale myslel sem, že v tolu je takovej nástroj, kterej se jmenuje "aktualizovat instance" a ten když použiješ, projede to celej modul a vymění starý za nový...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Ohniště Posted: 14:35 27. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
DenGrasse wrote: no jo, si názvynepamatuju  ale myslel sem, že v tolu je takovej nástroj, kterej se jmenuje "aktualizovat instance" a ten když použiješ, projede to celej modul a vymění starý za nový... njn ale musej mejt stejnej zakladni predmet a nezmeni to skripty a tak.. kdyz je na serveru starej predmet Ohniste a novej predmet Ohniste ale kazdej vytvorenej z jineho zakladu (to ze vypadaji stejne uz je malickost) tak se ti to nezmeni 
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Ohniště Posted: 14:48 27. Nov 2008 |
|
|
nenapadlo mě že jsou vyrobený z různýho baseitemu. ale i tak by to mělo jít - vezmeš ten starej model, předěláš ho na novej a dáš aktualizaci a ta by to měla sežrat... nejde o baseitem ale o předmět v paletě.... myslím.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Ohniště Posted: 14:54 27. Nov 2008 |
|
|
200 lokací?  Ty jsi asi ještě neviděl modul  S obtížema se to najít dá, ale to je putna. Něco jako procházení celýho modulu sice v toolu je, ale v případě Thalie to slušnej počítač zaměstná na celej den s dost nejistym výsledkem. 
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Ohniště Posted: 15:32 27. Nov 2008 |
|
|
no myslel sem pres 200 urcite.. vzdyt sam vim jak je to i dole rozlehly, kde to de urcite tak pres 100 nahore je to jeste vetsi.. no proste nemam na to odhad.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Ohniště Posted: 16:09 29. Nov 2008 |
|
|
Opraveno u nahlasenych mist.
|
|
Top |
|
Morendred
|
Post subject: Re: Ohniště Posted: 13:49 01. Dec 2008 |
|
|
Tak pridam par lokaci se starym ohnistem.
Vetrne kopce - jih Poust Abghad be Dali - zapadni stezka Poust Abghad be Dali - vychodni obchodni stezka Skaliste pobrezi - delta reky Dorensky hvozd - Hilske ruiny Dorensky hvozd - zapadni okraj
_________________ Isabel
|
|
Top |
|