|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|
Author |
Message |
Anderson I
|
Post subject: tunely trogloditů Posted: 10:07 30. Dec 2008 |
|
Joined: 17:37 08. May 2007 Posts: 188 Location: Hradec Králové
|
Měl bych návrh (až se bude WB hrozně nudit a nebude mít do čeho „píchnout“  ): Lokace tunely trogloditů: Není to špatný nápad, udělat to jako „tunel“, vypadá to hezky, ale z mého pohledu se tam nedá hrát. Hraju zloděje a musím se při boji pohybovat (dopředu/dozadu) - což tady nejde. Protože je to tunel, nedá se oddálit pohled, musím ho mít „přišpendlený“ na postavičce. Díky tomu nemám absolutně přehled a nedá se napadnout nepřítel a hned začít utíkat, protože pro napadení musím mít kameru za zády a na utíkání přesně obráceně (a není možné ji rychle přetočit). Mimo to pokládání pastí dělá divy a po položené pasti se dá pohybovat jen pomocí klávesnice. Nevím, jestli si to myslí ještě někdo jiný, ale pokud jde o mě, pěkně prosím, šlo by ty tunely zrušit a předělat to jako normální úzké chodby, které fungují spolehlivě?
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: tunely trogloditů Posted: 10:16 30. Dec 2008 |
|
|
Ani nám o těch smrdutých dírách nemluv ... třikrát za celou historii hraní na tomtomto úžasném světě jsme se rozhodli je prozkoumat. Skore: Trogloditi : Boindil 3 : 0 Trogloditi : Boendál 2 : 0 (jednou stihl utéct se 7 životy ze 180) Když jsem potřetí vysvětloval tomu roháčovi v podsvětí cože se mi to vlastně přihodilo, počůral se smíchy.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: tunely trogloditů Posted: 15:00 30. Dec 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
My jsme tam hravali a tenhle tileset je holt problemovej. Uz jednou se to resilo, ale tezko rict, co s tim vymejslet.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: tunely trogloditů Posted: 15:03 30. Dec 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Já bych to nechal.. je to prostě nora a jesli tam chce někdo lézt tak at počítá s tim že to tam je nebezpečný.. k tomu ty nory nejsou nekonečný a dál je jeskyně pokud vim ne? nechal bych to tak
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Anderson I
|
Post subject: Re: tunely trogloditů Posted: 16:13 30. Dec 2008 |
|
Joined: 17:37 08. May 2007 Posts: 188 Location: Hradec Králové
|
Krata wrote: Já bych to nechal.. je to prostě nora a jesli tam chce někdo lézt tak at počítá s tim že to tam je nebezpečný.. k tomu ty nory nejsou nekonečný a dál je jeskyně pokud vim ne? nechal bych to tak Vůbec nejde o to, že je to nebezpečné. Třeba jeskyně se žraloky je mnohem nebezpečnější, ale dá se tam pohybovat a vidím, co se kolem děje. Což tady bohužel dost dobře nejde. Mě nevadí, že se tam umírá, ale že se tam zasekává, pořádně není vidět, tam se jde, nedá se utíkat pryč, když se něco zvrhne ... - síla potvor je ok, já jsem hotový z nepřívětivého ovládání.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: tunely trogloditů Posted: 16:52 30. Dec 2008 |
|
|
Taky sem tam párkrát byl a s pohybem a orientací sem problém neměl, dáš si ( * ) což je pohled za zády, trochu oddálíš a můžeš jak pohyb dopředu tak pohyb dozadu když se něco po.. takhle sem tam chodil já s dalšíma a docela nám to šlo než nás oddělali ale kvůli síle potvor (byli sme malej lvl)
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: tunely trogloditů Posted: 18:27 30. Dec 2008 |
|
|
Anderson I wrote: ... Na jednu stranu mas pravdu, v tom tilesetu je tezky se pohybovat, natacek kameru tak, abys neco videl, atp. Muzes to brat bud jako chybu, nebo proste jako vlastnost toho terenu  . Parkrat jsme tam byli (nekdy pred wipem) a nebylo to sice dvakrat prijemny, na druhou stranu se tam ale nejak pohybovat slo. Muzes to holt brat tak, ze je to proste vlastnost toho dungu. Obcas se ti mizerne otoci kamera, obcas se stane neco divnyho. Holt to brat jako soucast obtiznosti.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
paja13
|
Post subject: Re: tunely trogloditů Posted: 19:18 30. Dec 2008 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Anderson I wrote: Vůbec nejde o to, že je to nebezpečné. Třeba jeskyně se žraloky je mnohem nebezpečnější, ale dá se tam pohybovat a vidím, co se kolem děje. Což tady bohužel dost dobře nejde. Mě nevadí, že se tam umírá, ale že se tam zasekává, pořádně není vidět, tam se jde, nedá se utíkat pryč, když se něco zvrhne ... - síla potvor je ok, já jsem hotový z nepřívětivého ovládání. to je stejny jak v bazinach taky se porad zarazis vlastne o nic a pulku doby ses zaseklej nekde ve vzduchu a nevidis co se deje jen se pak dovis ze se tvurce divi ze do bazin nikdo nelozi :o) ja nahodou fakt vim proc tam hraci nejdou :o)
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: tunely trogloditů Posted: 19:51 30. Dec 2008 |
|
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: tunely trogloditů Posted: 20:07 30. Dec 2008 |
|
|
...nebo si vsimat temnejsich odstinu pod vodou. Ja mel baziny taky rad.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: tunely trogloditů Posted: 20:28 30. Dec 2008 |
|
|
Tam spíš nikdo nechodí protože tam nikdo neni  .. v Alwarielu taky neni nijak nacpáno ale jak bažiny tak Alwariel jsou dobré na výpravy
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: tunely trogloditů Posted: 21:54 30. Dec 2008 |
|
|
Troglodity bych zachoval...stejně jako jakékoliv další zvláštnosti...je to jeden řádně originální prvek uprostřed jinak bepečné oblasti ivorské. Osobně, já jsem si jej jako hráč dost oblíbil (přes četná opakovaná úmrtí mého strážmistra Ivorské domobrany  ) To víte, člověk se pořádně vžije do postavy, když pochoduje s kamerou na jejích zádech, nevidí za roh a čeká, kam zabloudí a co na něj kde vybafne. A ty dlouhé souboje jednoho na jednoho, dva na dva, tři na tři atd. v uzavřeném prostoru jsou prostě...*mlaskne si* Skvost. Samozřejmě chápu, že zbytečná smrt může dost naštvat...ale to je holt riziko tohoto podle mě zajímavého terénu.
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: tunely trogloditů Posted: 01:06 31. Dec 2008 |
|
|
na tu výpravu pamatuju.. začalo to tak nevině Trpaslík: *zatahá Najíva za plášt Najív: *začne se rozhlížet dokola* co kdo?.. *koukne dolu* aa pane trpaslík... konec: Najív: dobře pane trpalsík, vy budete dělat štít a já nad vámi budu bojovat kopím Trpaslík: jasně, nakopem jim zadnice... V podsvětí Trpaslík: // není to náhoda že už sme třetí společnou výpravu umřeli? Žorž: Hehe, ta nostalgie.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|