|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 3 posts ] |
|
Author |
Message |
monstera
|
Post subject: Balíky munice Posted: 08:33 05. Jan 2009 |
|
|
S velkým očekáváním jsem zakoupil balík ledové a balík kyselé munice ( šípy ) každý za více než za 5000,a protože se ukázalo, že ještě nejsou v provozu, abych netahalo navíc těžkou zátěž, uložil jsem je do persistentní bedny. Po oznámení, že byly balíky munice zprovozněny, jsem je vyjmul a zjistil že nefungují. Protože jsem myslel, že jejich nefunkčnost jsem zavinil uložením do bedny, prodal jsem je se značnou ztrátou po 225 zlatých vetešníkovi a u lukaře v Karathe jsem za 8000 zakoupil balík kvalitní ledové munice. Jenomže jsem zjistil,že ani tyto nové šípy nefungují....Nevím, zda ke zprovoznění balíku je třeba nějaký rituál jako tanec kolem posvátného dubu nebo něco takového, nebo jen informace o zprovoznění balíků nebyla přesná...
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Balíky munice Posted: 11:18 05. Jan 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nefungují znamená, že po použití nic nedělaj? Je možný, že jsem při přesouvání scriptů na něco zapomněl.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Balíky munice Posted: 12:32 05. Jan 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Mea culpa! Nahral jsem sice modul na server, ale zapomnel jsem ho rozbalit. Takze az po druhe hodine odpoledni.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 3 posts ] |
|